Hirdetés
Aktív témák
-
luw2win
őstag
Hali!
Beléptem a klubba egy Samsung 32gb-os SSD-vel
De lenne egy problémám,amikor már csatlakoztattam meg minden, nem találja a BIOS-ba a boot szektort , (a bootolsánál csak a másik vinyomat meg a cd-t meg a floppyt tudom beállitani, ssd-t nem látok sehol)
Feltelepíteni windows xp-t (SP2) fel tudok,(hirtelen ezzel rendelkeztem), csak a bootolásánál cd-t állitok be igy aztán megtalálja az ssd-t ami elméletileg nincs is.És a másik probléma, C meghajtónak szeretném az SSD-t ,de mindig D-re teszi.
Ha a vinyóból a jumpert máshova teszem vagy kihuzom akk olyan lassu lesz az SSD mint egy vinyo, vagy sokkal rosszabb.Szóval ezek a fennálló problémáim lennének, nem az hogy nem tudok ezekkel élni, de zaklat a megoldása, és hátha valakinek már volt ilyesmi gondja.
Gépem az adatlapomon.
Várom a tanácsokat,tapasztalatokat!
Üdv: MátéValaki tudna adni egy linket a jumperek helyéről( pl hogy hol van a master , slave stb.) Már rég volt vele dolgom. Köszönöm
Aktív témák
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- SAMSUNG 2TB PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest