Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Itt most mindenki ajánlhatja a sajátját, attól érdemes választ kapni, aki végig zongorázott már több, ma kapható típust. Talán megerősíti a véleményemet a felhasználásbeli különbségekről. Én az előbbiek szellemében a Kingston SNV425-S2/64GB-ot vettem és nem bántam meg, 35k volt, ennyi tanulópénzt az első fecskére rászántam.
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Battlefield 6
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.