Hirdetés
- RAID
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Itt most mindenki ajánlhatja a sajátját, attól érdemes választ kapni, aki végig zongorázott már több, ma kapható típust. Talán megerősíti a véleményemet a felhasználásbeli különbségekről. Én az előbbiek szellemében a Kingston SNV425-S2/64GB-ot vettem és nem bántam meg, 35k volt, ennyi tanulópénzt az első fecskére rászántam.
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.
Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.