Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Hi All!
Egy másik topikban feltettem már a kérdésemet de senki nem reagált rá gondoltam hátha itt válaszol rá valaki:
Korábban én is kértem tanácsot SSD vásárlással kapcsolatban.Végül is OCZ Agility4es lett belőle amit a következő konfigban használok:Gigabyte EP45-DS4,E8500 3,6 Ghz, 4gb OCZ ram, ATI 5850 vga, van mellé kötve 3 HDD(Wd Green 2tb,WD Blue 500Gb,Samsung 160 Gb)
A következő eredményeket produkálta:
Lenne 1 kérdésem is!
Az 500 gigás wd-n megmaradt a régi rendszerem (Win7 64 bit ultimate) amit az ssd vásárlás elött használtam.Az ssd-re új rendszert raktam(win7 64 bit ultimate) a 160 gigás samsungon meg régröl maradt xp van!Alapból az ssdröl indul a rendszer!Ha másik kettö közül akarom bármelyiket indítani akkor F12-vel választok melyik is induljon!Az SSD-s rendszert beállitottam ugy ahogy irták!A másik win7et azért nem akartam törölni ,mert sok játék van rajta és nincs kedvem a mentésekkel és a reinstallal szarakodni!
A kérdésem az lenne,hogy ha a régi win7-em használom (ami ugye nincs átállitva és kikapcsolgatva aszerint ahogy az ssdnek kell) akkor az ssd szempontjából jár ez valami negatívummal??
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest