Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
köszi a linket!
nekem még nem tűnik annyira vészesnek a TLC. Rajta vannak a gyártók, h szemetet gyártsanak, de ehhez még nekik is idő kell
- kiindulva az alábbiakból:DeFranco - "aztán egyre inkább karcsúsítanak mindent a költségcsökkentés miatt, egészen addig, amíg a várható élettartam le nem csökken a garanciaidő plusz egy hónapra. Ez a nagyobbik baj, a felezett élettartam a kisebbik."
Tehát ha jól értem a "fő probléma" még nem jött meg a TLC-vel, ehhez még 1-2 generációváltás kell a gyártóknál, ergo a soron következő lépcsőfok - a TLC - még bírni fogja a 3+2évet, amikor már nyilván cserélni kell amúgy is.
Amúgy a 840es és 840pro ami meggyőzőnek tűnik, viszont kicsit barátibb árat várnék hozzájuk. pl. január közepe / febr elejére gondolom már kellően mérséklődni fognak az árak
De ha most vettem volna, akkor korábban ezeket a 830as Samsungokat néztem ki magamnak, viszont nem tudom mi a különbség köztük:
[MZ-7PC128B/WW ] 128B/WW
MZ-7PC128D/EU 128D/EU
MZ-7PC128N/EU 128N/EU
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Futás, futópályák
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem még nem tűnik annyira vészesnek a TLC. Rajta vannak a gyártók, h szemetet gyártsanak, de ehhez még nekik is idő kell
- kiindulva az alábbiakból: