- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Egér probléma
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VR topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
Az ilyen Warning feliratok a tétovázó, döntésképtelen embereknek van oda írva és gondolom azért, hogy az oldal ne vállaljon felelősséget az esetleges történtekért.
Amikor kibontottam a frissen megérkezett SSD-met rajta volt nagy sárga lapon fekete betűkkel, hogy Caution!
Most tegyem vissza a dobozba mert ez rá van írva azért, hogy nehogy elbaxódjon? Nem...Én évek óta így használom a Win-t és ez így is marad akár mit is érvelsz mellette.

Nekem az a 200MB hely is kell.
A defrag-hoz meg annyit, hogy SSD-n nem kell használni és igazából ez lett volna a mondandóm lényege.
Na de nézzük a pozitív oldalát legalább beindult a topic.

Bár eddig még nem kaptam választ a kérdésemre, hogy valóban létezhet-e szektor hiba egy SSD-n...
Aktív témák
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest