Hirdetés
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
04ahgy
üzenetére
Én is akartam anno azt az ocz-t venni. Aztán utánaolvastam. Mindenütt lebeszéltek róla
Ahogy elnéztem sokaknál pár hónapot se bírt ki. Általában aki garba adta nem is olyan típust kapott vissza, hanem teljesen mást. Nem véletlen ilyen olcsó. Nem a sebessége érdekes hanem a megbízhatatlansága. Ugyanakkor érdekes hogy 2 év garral vetted, mert erre az ocz 3-at ad. Én inkább samu mellett döntöttem, kicsit drágább de személy szerint nem találkoztam olyannal aki 830-asból gariztatott volna, persze lehet van. Mindenesetre elenyésző lehet is ha van, fenének van kedve gariztatni ha nem muszáj.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy elnéztem sokaknál pár hónapot se bírt ki. Általában aki garba adta nem is olyan típust kapott vissza, hanem teljesen mást. Nem véletlen ilyen olcsó. Nem a sebessége érdekes hanem a megbízhatatlansága. Ugyanakkor érdekes hogy 2 év garral vetted, mert erre az ocz 3-at ad. Én inkább samu mellett döntöttem, kicsit drágább de személy szerint nem találkoztam olyannal aki 830-asból gariztatott volna, persze lehet van. Mindenesetre elenyésző lehet is ha van, fenének van kedve gariztatni ha nem muszáj.