Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
04ahgy
üzenetére
Én is akartam anno azt az ocz-t venni. Aztán utánaolvastam. Mindenütt lebeszéltek róla
Ahogy elnéztem sokaknál pár hónapot se bírt ki. Általában aki garba adta nem is olyan típust kapott vissza, hanem teljesen mást. Nem véletlen ilyen olcsó. Nem a sebessége érdekes hanem a megbízhatatlansága. Ugyanakkor érdekes hogy 2 év garral vetted, mert erre az ocz 3-at ad. Én inkább samu mellett döntöttem, kicsit drágább de személy szerint nem találkoztam olyannal aki 830-asból gariztatott volna, persze lehet van. Mindenesetre elenyésző lehet is ha van, fenének van kedve gariztatni ha nem muszáj.
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy elnéztem sokaknál pár hónapot se bírt ki. Általában aki garba adta nem is olyan típust kapott vissza, hanem teljesen mást. Nem véletlen ilyen olcsó. Nem a sebessége érdekes hanem a megbízhatatlansága. Ugyanakkor érdekes hogy 2 év garral vetted, mert erre az ocz 3-at ad. Én inkább samu mellett döntöttem, kicsit drágább de személy szerint nem találkoztam olyannal aki 830-asból gariztatott volna, persze lehet van. Mindenesetre elenyésző lehet is ha van, fenének van kedve gariztatni ha nem muszáj.