- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
zetecR
üzenetére
Közben próbálgattam még bios beállításokat, mert kicsit jobban beleásva magam az BIOS AI Tweaker menüjébe rájöttem, hogy az Auto beállítások is tartalmaznak némi tuningot, mert a Target CPU speed-et 2400 MHz-nek hozta ki, holott az A6-3500-nak 2100 MHz az alap órajale pedig csak a 2400 a Turbo.
Most átállítottam manualra:
FSB=100 MHz
Multiplier=21x
Memory clock 1866 (ennyit bírnak is a Crucial Ballistics memóim)A probléma viszont sajnos fennmaradt: nem minden bekapcsolásnál ismeri fel az SSD-t a BIOS. Ha viszont beindul, akkor nagyon szépen működik, se egy fagyás, se semmi, gyors is
Windowsból történő újraindítással akárhányszor restartolhatok, akkor mindig rendben felismeri, ha viszont leállítom és gombbal kapcsolom be, akkor megy vagy látja a BIOS vagy nem
Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek?
Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Windowsból történő újraindítással akárhányszor restartolhatok, akkor mindig rendben felismeri, ha viszont leállítom és gombbal kapcsolom be, akkor megy vagy látja a BIOS vagy nem
Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek?