Hirdetés
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
zetecR
üzenetére
Közben próbálgattam még bios beállításokat, mert kicsit jobban beleásva magam az BIOS AI Tweaker menüjébe rájöttem, hogy az Auto beállítások is tartalmaznak némi tuningot, mert a Target CPU speed-et 2400 MHz-nek hozta ki, holott az A6-3500-nak 2100 MHz az alap órajale pedig csak a 2400 a Turbo.
Most átállítottam manualra:
FSB=100 MHz
Multiplier=21x
Memory clock 1866 (ennyit bírnak is a Crucial Ballistics memóim)A probléma viszont sajnos fennmaradt: nem minden bekapcsolásnál ismeri fel az SSD-t a BIOS. Ha viszont beindul, akkor nagyon szépen működik, se egy fagyás, se semmi, gyors is
Windowsból történő újraindítással akárhányszor restartolhatok, akkor mindig rendben felismeri, ha viszont leállítom és gombbal kapcsolom be, akkor megy vagy látja a BIOS vagy nem
Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek?
Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Windowsból történő újraindítással akárhányszor restartolhatok, akkor mindig rendben felismeri, ha viszont leállítom és gombbal kapcsolom be, akkor megy vagy látja a BIOS vagy nem
Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek?