Hirdetés
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD
Kipróbáltam lementettem az egész SSD-t egy imagébe. 100megás, plusz W7, plusz Linux és persze az mbr-t. Nem sector by sector!
Majd legyalultam mindent felraktam egy Win8 CP-t ami az egész SSD-t használhatta, szórakoztam vele majd letöröltem az általa létrehozott 350megás és rendszer paritciót is, tehát full üres, particionálatlan maradt. Acronissal visszatoltam az imagét egymás után bepipálgattam hogy mindegyik partició az unallocated spacera menjen egymás után ahogy volt és ne legyen köztük semmiféle eltolás/üres rész, kivéve az első (100 MB-osat ahol alapból elé rakott 1MB-ot) megadtam, hogy rakja rá vissza az MBR-t és 10 perc elteltével már működött a rendszer (Win7 és Linux is) hibátlanul, helyesen eltolt particióval, azt használom most is.
Amúgy még egy apró megjegyzés, az Acronis TIH tud csak particiót is menteni nem csak teljes lemezt ezt is kipróbáltam, természetesen az MBR-es részre itt figyelni kell mert az ugye elég sok mindent befolyásolhat.
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos fejegységek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs