- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok a napokban vettem egy samsung 830 ssd-t 64Gb-osat.
Egy rendszergazda kollégám beállította a szokásos dolgokat.Lenne egy pár kérdésem: A"hdd-ről "B" hdd-re kibontok egy filmet, de a SSD-n levő totalcommanderből,
vagy ha neten nézem a youtobe-on videót, vagy más oldalon az írásnak számít?Egy szokásos netezés alatt soknak számít napi 5Gb írás? Tegnap nekem annyi jött össze.
A firefox cashe át van téve egy hdd-re.Utorrentet használok s érdekelne írásnak számít-e, ha hdd-ről seedelnek tőlem, de az ssd a rendszerlemezem.
Vki el tudná mondani szájbarágósan, hogy utorrent-em van, s hogyan kell beállítani az olvasási cache méretét és egyúttal kikapcsolni a windows saját cachelését, h visszaosztáskor valóban a memóriát használja a utorrent. Ezt olvastam itt fent a hardveraprón.Amúgy ssd life pro próbaverziója van fent a gépen az jól, pontosan méri, h mennyi az írásom naponta? Esteleg van egy olyan verzió is, amit nem kell folyamatosan újratelepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest