Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
Segítsetek már légyszi abban hogy az SSD óta a netezés miért érezhetően lassabb mint régen a sima hdd vel ?
Optimalizáltam már mindent magára az SSD re, most a Chrome-t kéne gondolom. Ott bekapcsoltam a rejtett részen a GPU val kapcsolatos 2 dolgot, hogy a cpu-t ne használja HD videokra ( Brazos E350 ) , igazából az sem lett teljesen jó mert igy is 70-90% on pörög a proci.
De a netezés része nagyon bosszant. laggol, gondolkodik, lassan tölti be a részeket stb...
a tárat kéne átrakni hdd re ? attól javulna ? Ramdisk et sosem csináltam még, igaz 4gb nál talán nem is javasolt ? win7 64bit ultimate.
Köszi nagyon

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó SSD-k ( 1Tb , 2 Tb )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest