Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- Dell notebook topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
válasz
Csorbi
üzenetére
Ez egy szép kérdés...
Magyarul: Az SSD-t be szeretnéd "szervezni" a RAID 5-ös tömbbe, kvázi cache-nek? Ha igen, akkor szvsz nem kivitelezhető: [link]2 dolog, ami miatt "necces" a dolog (idézve a linkelt pdf-ből)
# System Requirements:
For a system to support Intel Smart Response Technology it must have the following:
Intel® Z68 Express Chipset-based desktop board
Intel® Core Processor in the LGA 1155 package
System BIOS with SATA mode set to RAID
Intel Rapid Storage Technology software 10.5 version release or later
Single Hard Disk Drive (HDD) or multiple HDDs in a single RAID volume
Solid State Drive (SSD) with a minimum capacity of 18.6GB
Operating system: Microsoft Windows* Vista 32-bit Edition and 64-bit Edition, Microsoft Windows*
7 32-bit Edition and 64-bit# Select the size from the SSD to be allocated for the cache memory.
Note: Any remaining space on the SSD may be used for data storage using the simple data single-disk RAID 0 volume that is automatically created.Lehet, hogy csak Én fogom fel nem jól
, de a RAID 5, az minden, csak nem egyszerű RAID kötet, illetve, ha meg automatikusan RAID 0 kötetet hoz létre(az SSD-n), akkor meg azért bukta... Persze azért kutakodj a neten, mert ez csak az Én meglátásom szerint nem kivitelezhető... 
Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Magyarul: Az SSD-t be szeretnéd "szervezni" a RAID 5-ös tömbbe, kvázi cache-nek? Ha igen, akkor szvsz nem kivitelezhető:
, de a RAID 5, az minden, csak nem egyszerű RAID kötet, illetve, ha meg automatikusan RAID 0 kötetet hoz létre(az SSD-n), akkor meg azért bukta... Persze azért kutakodj a neten, mert ez csak az Én meglátásom szerint nem kivitelezhető...