Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
politomi
tag
Köszönöm.
Holnap szeretnék feltenni egy Win7 64bit oprendszert egy OCZ Vertex-re és az lenne a kérdésem hogy a biosban az achi átállítás és telepítés után mit kell beállítani? Visszaolvastam a fórumban és több eltérő véleményt olvastam. Volt olyan hozzászólás hogy ki volt írva sok minden amit be kell állítani, de olvastam olyat is, hogy win7 alatt nem kell sok mindent beállítani, csak ellenőrizni kell hogy a töredezettség mentesítés ki van-e kapcsolva.
A PH-s ide vonatkozó cikkeket olvastam és kérdésem azokat fel kell rakni win7 esetén is vagy csak a régebbi oprendszereknél van jelentősége?
A válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest