Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Alsóbb divben könnyebb elérni a rank1-t mint mondjuk div1-2-ben és sajnos a reward meg rohadtul nem több fenn mint mondjuk div4ben
Van erről táblázat, hogy divenként +5k azt hiszem a jutalom. Na most például hol játszol szivesebben: 60k értékű packért div4-ben vagy 70k-ért div2-ben? Szerintem előbbi mert ha div2ig feltudsz menni valószínű div4ben simán megversz bárkit. 1-2 héten én is csináltam de azóta rájöttem, hogy nincs kedvem derankolgatni szóval maradok div1ben. 
Gondolom nem direkt jut vissza hanem a sok győzelem miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van erről táblázat, hogy divenként +5k azt hiszem a jutalom. Na most például hol játszol szivesebben: 60k értékű packért div4-ben vagy 70k-ért div2-ben? Szerintem előbbi mert ha div2ig feltudsz menni valószínű div4ben simán megversz bárkit. 1-2 héten én is csináltam de azóta rájöttem, hogy nincs kedvem derankolgatni szóval maradok div1ben.