Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos ha delay van, akkor bármilyen taktika/instrukcio totál működésképtelen. Általában ilyenkor észleled, hogy “áll a játék”, nem épül a támadás. Jómagam ilyenkor vadul nyomkodom az L1-et h méltóztassanak már elindulni azok, akikre váltanék, de látszik, hogy szinte tiltakozik a játék ellene. Manuális váltás kuka, passzok kuka, a vision pedig kb. 0-hoz konvergál.
Már csak nevetek, hogy a chem style nélküli 81-es Inaki, vagy Jesus lazán körbeszalad, felborít és bárhonnan gólt szerez.
kb. mintha bekötött szemmel lennének a srácok a pályán. Sajnos ez van. :/ Nálam a napokban 300 skilleket liftezik a csapat, div2-4 között. Felmegyek 1700-ig, majd zsinórban vesztek 10-et. Aztán ismét fel, és le... Ha nincs delay, jó meccseket játszok és sokat nyerek, ha van, akkor már a kezdőrúgásnál látom, hogy esélytelen vagyok, mert a kezdőrúgásba is szinte beletörik a játékosom lába.
Hogy ON is legyen. Én a 4-2-2-2t preferálom, hasonló instrukciókkal, mint amit előttem írtak.
Egy a lényeg, Rashford legyen a csatár, a többi már csak szemfényvesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest