Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght

addikt

válasz #08094976 #8218 üzenetére

Sajnos ha delay van, akkor bármilyen taktika/instrukcio totál működésképtelen. Általában ilyenkor észleled, hogy “áll a játék”, nem épül a támadás. Jómagam ilyenkor vadul nyomkodom az L1-et h méltóztassanak már elindulni azok, akikre váltanék, de látszik, hogy szinte tiltakozik a játék ellene. Manuális váltás kuka, passzok kuka, a vision pedig kb. 0-hoz konvergál.

Már csak nevetek, hogy a chem style nélküli 81-es Inaki, vagy Jesus lazán körbeszalad, felborít és bárhonnan gólt szerez.

kb. mintha bekötött szemmel lennének a srácok a pályán. Sajnos ez van. :/ Nálam a napokban 300 skilleket liftezik a csapat, div2-4 között. Felmegyek 1700-ig, majd zsinórban vesztek 10-et. Aztán ismét fel, és le... Ha nincs delay, jó meccseket játszok és sokat nyerek, ha van, akkor már a kezdőrúgásnál látom, hogy esélytelen vagyok, mert a kezdőrúgásba is szinte beletörik a játékosom lába.

Hogy ON is legyen. Én a 4-2-2-2t preferálom, hasonló instrukciókkal, mint amit előttem írtak.

Egy a lényeg, Rashford legyen a csatár, a többi már csak szemfényvesztés. ;)

Új hozzászólás Aktív témák