- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Na jó, én most gondolkozom el erősen, hogy inkább befejezem ezt a játékot. Egy másik játékot toltam, aztán beléptem a fifaba, hogy wl-ből lejátszak néhány meccset. Kettő után full idegesen kapcsoltam ki az xboxot...
Két tudatlan ellenfél, két vereség. Nálam Lenglet úgy mozog, mintha6 féle testi fogyatékkal élne, meg 2 törött lábbal. A másik oldlaon meg, mintha rakétát dugtak volna a seggébe. A játékosaim harmat gyenge passzokat adnak, 70%-ban csinálnak, mint amit nyomok, már ha csinálnak valamit, mert valamikor nem is reagál....az ellenfél mondjuk a kontrollert is lerakhatta volna, mert a játék folyamatosan magától leszerel.Undorítóan csal a játék és mellé a nyomorék olaszok még benyomják a csirkés gólörömöt... Arról nemnis beszélve, hogy azzal kezdi a meccset, hogy dekázva végig akarja vinni
mondjuk ez is minden második meccsen jelenség. Normális ellenfélelnalig találkozni. Csak a játék hibákat akarják kihasználni. Úgy látszik nem nekem való ez a FUT, mert csak felidegesítem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk ez is minden második meccsen jelenség. Normális ellenfélelnalig találkozni. Csak a játék hibákat akarják kihasználni. Úgy látszik nem nekem való ez a FUT, mert csak felidegesítem magam