Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Látom sok a negatív vélemény a friss WL kapcsán.
Hosszú idő után én elégedett voltam. Egyetlen meccs kivételével csak szoros meccseken kaptam ki. Győzelmem volt jó pár sima, vagy rage quit. Én magam csak egy meccsből léptem ki idő előtt, ami abszolút nem jellemző rám(múlt héten talán 10 is volt
). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.Ezek után, majd kiröhögtök, hogy 16W jött össze, éppen lecsúsztam a gold2-ről. De nekem ez elég. Ha azt nézem, hogy szoros meccseken buktam, és sokkal jobb is lehetett volna, akkor persze frusztráló. Ugyanakkor tudom, hogy csak casual módon nyomom a Fifát, nem építek meta squadet csak azért, hogy nyerjek. Azokat a játékosokat használom, akiket amúgy is kedvelek. Nem vagyok 20+W szinten, hiába jöhetett volna össze ezen a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.