Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Szerencsére nekem a patch óta nagyon megy a játék

Hét elején raktam össze egy viszonylag low budget csapatot, olasz-francia liga hibrid.
Hihetetlen, hogy milyen jó ár/érték arányuk van ezeknek a játékosoknak. Végül is egy Rashford árából szinte kijön az egész csapat. Egyetlen hátránya a csapatnak, hogy nincs 5* skiller játékos, de nekem ez nem annyira fontos.
4-3-2-1 felállásból indítom őket full chemen, ingame pedig 4-4-2 vagy 4-2-2-2. Így helyezkednek el a pályán:Navas
Hakimi - Marquinos - FB Koscielny - IF Amavi
IF Florenzi - Nainggolan
Dybala Insigne
Ben Yedder - MertensNagyon gusztustalan kis csapat. Egyelőre veretlen vagyok velük 7 meccs után rivalsban, 900 pontról felvittek kb. 1050 környékére.
Védekezésnél "pressure on heavy touch", támadásnál balanced. Szélső vedőkön stay back, többit mindenki saját ízlése szerint állítgathatja. Esetleg az egyik CM-en lehet még stay back - cover center.
Támadókon hunter van, Florenzin anchor, Hakimin backbone, a többin pedig shadow.Nagy erőssége a csapatnak, hogy mindenki viszonylag jól passzol és jól lő, valamint nagyon agilisak. Sima húzogatással vagy agile dribblinggel is nagyon meg lehet zavarni a védelmet. Dyabalaval és Insignevel pedig bátran lehet messzebbről is elereszteni egy-egy finesset, ha pedig valamelyik CM-re jön ki a lövés akkor el lehet velük is vállalni, mert mindketten jól lőnek távolról.

Yeddert és Mertenst nem kell senkinek sem bemutatni. Ha az angol bajnokságban játszanának minimum 5x ennyibe kerülnének.
A védelemről sokat nem tudok írni, biztos lehet találni náluk jobb védőket, de amíg egy Joe Gomez 150K, addig nincs miről beszélni. A belső védőpáros elég stabil, Koscielny sajnos már nem kirakható, de helyette Kimpembe is megoldás lehet. Kapusokról pedig értelmetlen vitatkozni, többnyire szar az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- PlayStation 4
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi