Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elod22

senior tag

Szerencsére nekem a patch óta nagyon megy a játék :))
    Hét elején raktam össze egy viszonylag low budget csapatot, olasz-francia liga hibrid.
    Hihetetlen, hogy milyen jó ár/érték arányuk van ezeknek a játékosoknak. Végül is egy Rashford árából szinte kijön az egész csapat. Egyetlen hátránya a csapatnak, hogy nincs 5* skiller játékos, de nekem ez nem annyira fontos.
    4-3-2-1 felállásból indítom őket full chemen, ingame pedig 4-4-2 vagy 4-2-2-2. Így helyezkednek el a pályán:

Navas
    Hakimi - Marquinos - FB Koscielny - IF Amavi
    IF Florenzi - Nainggolan
    Dybala Insigne
    Ben Yedder - Mertens

Nagyon gusztustalan kis csapat. Egyelőre veretlen vagyok velük 7 meccs után rivalsban, 900 pontról felvittek kb. 1050 környékére.
    Védekezésnél "pressure on heavy touch", támadásnál balanced. Szélső vedőkön stay back, többit mindenki saját ízlése szerint állítgathatja. Esetleg az egyik CM-en lehet még stay back - cover center.
    Támadókon hunter van, Florenzin anchor, Hakimin backbone, a többin pedig shadow.

Nagy erőssége a csapatnak, hogy mindenki viszonylag jól passzol és jól lő, valamint nagyon agilisak. Sima húzogatással vagy agile dribblinggel is nagyon meg lehet zavarni a védelmet. Dyabalaval és Insignevel pedig bátran lehet messzebbről is elereszteni egy-egy finesset, ha pedig valamelyik CM-re jön ki a lövés akkor el lehet velük is vállalni, mert mindketten jól lőnek távolról. :)
    Yeddert és Mertenst nem kell senkinek sem bemutatni. Ha az angol bajnokságban játszanának minimum 5x ennyibe kerülnének.
    A védelemről sokat nem tudok írni, biztos lehet találni náluk jobb védőket, de amíg egy Joe Gomez 150K, addig nincs miről beszélni. A belső védőpáros elég stabil, Koscielny sajnos már nem kirakható, de helyette Kimpembe is megoldás lehet. Kapusokról pedig értelmetlen vitatkozni, többnyire szar az összes. :D

Új hozzászólás Aktív témák