Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Én Bolyt egyből kukáznám, Tomorit tenném be. Ha őszinte akarok lenni Zouma nálam mindig szar volt, ellenem viszont egy isten. Ha jó, tartsd meg, egy Aké viszont OP nálam
James pad, Gini jobb helyette, vagy Laca / Calwert Lewin CAM-ba alakítva. Digne nem tudom milyen, nem is hiszem, hogy láttam volna valaha idén a játékban, ha nem jó, akkor egy Tellest ajánlanék helyette. Ingame szerintem Rashfordot használnám csatárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
James pad, Gini jobb helyette, vagy Laca / Calwert Lewin CAM-ba alakítva. Digne nem tudom milyen, nem is hiszem, hogy láttam volna valaha idén a játékban, ha nem jó, akkor egy Tellest ajánlanék helyette. Ingame szerintem Rashfordot használnám csatárnak.