Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slengi
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Nem lenne rossz ez a játék ha a playerek nagy része nem ugyanazt az unalmas taktikat tolná. Beállni a 16os vonalra aztán kontra. Játszani szeretnék nem csak sprintelni mint a bolond. Értem én hogy a focit gòlra játszák de hogy mit élveznek az emberek benne ha 25-30 százalékban van náluk a labda azt nemtom. Nem vagyok egy nagy player, Div4-ben vagyok nincsenek nagy elvárásaim, csak egy jót szeretnék játszani. Azzal cseszik szét az egészet hogy mindenki neten nézi a sok hülyeséget,a taktikákat,meta playereket, stb, azt játszák amit látnak,ami sikerre vezethet az EA pedig pajti benne. Nem sok embernek van egyénisége,stilusa, csak betanult sablon. Kontra. Nem akarok okoskodni sem senkit megbántani de ha az auto block-ot kiszednék akkor sokan meg sem vennék a játékot. 35éves fejjel lassan el kell engednem a Fifát,már régen el kellett volna csak nem szerettem volna rossz szájizzel. A fiam hátha egyszer jót fifázik. De ha csak kontrázni fog akkor elölem is szaladhat😆
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest