Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah elnéztem, bocsi. Hát filózok én is. Csak Rashford nelem ST be kéne, de a sima lapja csak 4 chem es st be. Saint Maximin If lapján is gondolkoztam, de elég jó a sima gold lapja is (Nem tudom megérné e). Wernert biztos nem veszek, néha olyanokat kihagy, hogy csak lessek 4wf el. Az ellenfeleknél 2wf vel Inaki Williams mindent is bevert ellenem

(Jah +ST be 5csillagos skill movest akarok. Aubameyang a futóbolond
a másik csatárnak agilis, jól cselező kell) Ma ahogy írtam Promes nagyon bejött 5skill move 4wf neki.Egyébként Joe Gomez valakinek bejött? Nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem. Az árához képest. (Tomori kb ugyan azt, vagy többet nyújt xD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a másik csatárnak agilis, jól cselező kell) Ma ahogy írtam Promes nagyon bejött 5skill move 4wf neki.