Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratula!
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)Bár ma Promes tökéletes volt csatárként nekem

Csak akkorok olyan játékosokat venni akit eladni érdemes Szombaton még WL végett. De most észre vettem, hogy csak az igazi meta (bevált) játékosokon lehet keresni. (Tegnap Gomezen 42,5k haszon volt. 122k ba ment el. 79,5k ba vettem). Igaz a többi játékoson visszont kicsiket de buktam. Valamennyire kompenzálta a Gomez profit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Nintendo Switch 2
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)