Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratula!
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)Bár ma Promes tökéletes volt csatárként nekem

Csak akkorok olyan játékosokat venni akit eladni érdemes Szombaton még WL végett. De most észre vettem, hogy csak az igazi meta (bevált) játékosokon lehet keresni. (Tegnap Gomezen 42,5k haszon volt. 122k ba ment el. 79,5k ba vettem). Igaz a többi játékoson visszont kicsiket de buktam. Valamennyire kompenzálta a Gomez profit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)