- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Persze, hogy az én tudásomon múlik. Megtanulhatnám egyszerre mozgatni a 11 játékost, ha már a szerver nem akarja mozgatni őket. Sőt. Az én tudásomon múlik az is, hogy a 95 pace játékosomat lefutja egy 80-as védő. Sőt. Az én hibám, hogy possession taktika alatt egy játékosom sincs szabadon. Sőt. Az én hibám, hogy a játékosom a saját lábában képes elbukni. Nem a szerveré. Az enyém. Az én hibám hogy a kisnyugdíjból tengődő 8x játékos felesik a saját lábában, mikor senki sincs a közelében. Az is az én hibám, hogy a csapatom alulfizetet ezért kick offnál csak távcsövel szugerálják, amíg a csatár középen befut és bebikáz egy gólt.
Játszottam hajnali 4-kor és ma délben is. Hajnali 4-kor úgy játszott az összes játékosom, mintha Roanldó lett volna, délben meg úgy, mintha mindet tolókocsiba ültették volna. Nem pplaceboeffekt, egyértelműen el van rohadtul baszarintva, amivel évek óta nem foglalkoznak. PErsze akinek semmi gondja nincs, annak a legkönnyebb rántani a vállát: hm 10 win 1 lose, biztos azért mert kurvajól játszok. Nem azért mert nekem jobb a netem és az összes ellenfelem EA lagtól szenved és 50%-ra butított játékosokkal küszködik ellenem, hanem mert én király vagyok. Nem, mind hülye én meg tudok játszani. Ja hogy sikerült lefutnom OLIVIER GIROUD-dal a Gomezét? Hát én ilyen kurvajóvagyok na! Még nyomok is rá valami szemétkedős gólörömöt, amit nem lehet elnyomni, félidőben meg direkt nem skipelem el, hadd forrjon fel az agyvize. Mert ÉN KIRÁLY VAGYOK ÉS KÉSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest