Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy én sem értem mi van... Én megálltam csütörtökig a harmad osztály alsó peremén. Tuti kiesnék. Egyszerűen rengeteg gólt kapok. És minden ugyanott. 16 szélétől kb egy két méterre. Ha tehetném odaállítanék egy védőt... De úgy is elfutna onnan. Csittifitti cselek, lábak mellett 1mm-re. És nem tudsz mit csinálni. Nekem is ott kéne tolnom a szaros nutmegeket és akkor lehetne talán 6:6,csak az meg nem foci. Komolyan nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni ezt a szart, hogy nem a pro fifa lényege az hogy ki tudja átverekedni magát a szétrebbenő, inaktív, direkt elfutó védők között. Ha a védők néha nyúlnának a labdáért néhány centit jobb lenne ez a szar
Bezzeg blokkoláshoz teret ugranak, és a lábuk is felemelik 3 ms alatt...
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OTP Bank topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom