- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy én sem értem mi van... Én megálltam csütörtökig a harmad osztály alsó peremén. Tuti kiesnék. Egyszerűen rengeteg gólt kapok. És minden ugyanott. 16 szélétől kb egy két méterre. Ha tehetném odaállítanék egy védőt... De úgy is elfutna onnan. Csittifitti cselek, lábak mellett 1mm-re. És nem tudsz mit csinálni. Nekem is ott kéne tolnom a szaros nutmegeket és akkor lehetne talán 6:6,csak az meg nem foci. Komolyan nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni ezt a szart, hogy nem a pro fifa lényege az hogy ki tudja átverekedni magát a szétrebbenő, inaktív, direkt elfutó védők között. Ha a védők néha nyúlnának a labdáért néhány centit jobb lenne ez a szar
Bezzeg blokkoláshoz teret ugranak, és a lábuk is felemelik 3 ms alatt...
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom