Hirdetés
- OLED TV topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy én sem értem mi van... Én megálltam csütörtökig a harmad osztály alsó peremén. Tuti kiesnék. Egyszerűen rengeteg gólt kapok. És minden ugyanott. 16 szélétől kb egy két méterre. Ha tehetném odaállítanék egy védőt... De úgy is elfutna onnan. Csittifitti cselek, lábak mellett 1mm-re. És nem tudsz mit csinálni. Nekem is ott kéne tolnom a szaros nutmegeket és akkor lehetne talán 6:6,csak az meg nem foci. Komolyan nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni ezt a szart, hogy nem a pro fifa lényege az hogy ki tudja átverekedni magát a szétrebbenő, inaktív, direkt elfutó védők között. Ha a védők néha nyúlnának a labdáért néhány centit jobb lenne ez a szar
Bezzeg blokkoláshoz teret ugranak, és a lábuk is felemelik 3 ms alatt...
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Master 3S for MAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom