- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
SeatLeon08
üzenetére
A védekezés más,szerintem nehezebb,mint tavaly. Én úgy érzem kevesebbet segít a gép,ha rosszul lépsz ki és a támadó el tud menni,akkor vége,nem fogod utol érni,mindenki 90 paces szélsőkkel mászkál kb,de ez ugye nem újdonság. A kapusokat sokszor botnak érzem,bármelyiknek lehet 4-5 gólt rúgni. A német ellenfelek ellen továbbra is érződik,hogy nem "érzékeli" időben a játék ha nyomom a passzt,a lövést. Egyébként maga a kapcsolat szerintem jobb általában,én pc-n játszok,nincs túl jó netem sem,de az eddigi kb 40 div meccsemből 1 volt olyan,ahol majdnem alt+f4-tem inkább annyira nem tudtam semmit csinálni. Kérdés,hogy ez később változik-e,mert még mindig érkeznek majd új emberek ugye.
Hogy megéri-e befektetni? Ha van időd és kedved hozzá,akkor igen. Én megfogadtam,hogy nem állítok magam elé nagy célokat,csak játszok,aztán lesz ami lesz. Ha úgy döntesz nyomod akkor sok sikert és jó nyitásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beperelte a BYD Amerikát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest