Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
SeatLeon08
üzenetére
A védekezés más,szerintem nehezebb,mint tavaly. Én úgy érzem kevesebbet segít a gép,ha rosszul lépsz ki és a támadó el tud menni,akkor vége,nem fogod utol érni,mindenki 90 paces szélsőkkel mászkál kb,de ez ugye nem újdonság. A kapusokat sokszor botnak érzem,bármelyiknek lehet 4-5 gólt rúgni. A német ellenfelek ellen továbbra is érződik,hogy nem "érzékeli" időben a játék ha nyomom a passzt,a lövést. Egyébként maga a kapcsolat szerintem jobb általában,én pc-n játszok,nincs túl jó netem sem,de az eddigi kb 40 div meccsemből 1 volt olyan,ahol majdnem alt+f4-tem inkább annyira nem tudtam semmit csinálni. Kérdés,hogy ez később változik-e,mert még mindig érkeznek majd új emberek ugye.
Hogy megéri-e befektetni? Ha van időd és kedved hozzá,akkor igen. Én megfogadtam,hogy nem állítok magam elé nagy célokat,csak játszok,aztán lesz ami lesz. Ha úgy döntesz nyomod akkor sok sikert és jó nyitásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Windows 10
- Formula-1
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest