Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Szerintem Bergkamp éppen jó lehet CAM-ba mert jól passzol meg a távoli lövése is jó.
Nem tudom egyébként ezt a weak foot dolgot most megitélni mert nekem Depay meg Martins ugyanúgy belő mindent mindkét lábbal pedig 3* weak, Reus meg Dembeléről meg nem is beszélve...
Ja amúgy kösz, hogy mondtad az új cselt már be is építettem
Bár egyenlőre nem tudom mikor kellene használni. Talán passzok előtt jó mert elmegy a védő rá. [link]Nálam még az tűnt fel, hogy a hazaizás még fontosabb lett az embereknek
az utolsó 8 rivals meccsem mind idegenben volt mert nem hajlandóak belépni engem meg nem érdekel.
A legtöbben ezt a forgolódást erőltetik ahhoz meg kell a minél jobb kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest