- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Létezik, nem létezik a topic, azért még is megpróbálom:
Idén augusztusban kezdtem egy CATIA V5 kurzust. A lehetőségeimhez mérten megosztom a tapasztalatokat / tanultakat, hátha a következő években valakinek segítségére lesz!
Első etap: Még csak az elméleti részt vesszük. Kézi (papír-ceruza) műszaki rajzolás.
Háromnézeti (Síknegyedes és Harmadik nézeti síknegyedes) vetítési módok -EU vs USA, Ide kapcsolódó ISO szabványok, valamint a 3D Axonometrikus ábrázolások rajzolása! Kabinett, Izometrikus és Dimetrikus-vetítések. -
rion85
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé szótlan a topic, de egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a CATIA verzió a V5-ből ami ha online van a gép, nem telefonál haza mint azt teszik az újabb verziók?
Kellene gyakorolnom egy kicsit, aztán próbaverzió híjján ez lehetetlen kb...
Előre is köszi ha válaszoltok
-
Hali
Azt nem tudja valaki, hogy furatot tartalmazó keresztmetszetre, hogyan lehet másodrendű nyomatékokat számolni?
Próbáltam a 2D Inertia paranccsal, de ott nem tudom egyben kijelölni a keresztmetszetet ugye a furat miatt. -
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
magyar fórumot nem igazán találni CATIA-hoz, így gondoltam nyitok neki egy új témát, hátha beindul.
Egyszerü vagy bonyolult kérdésekkel, beállításokkal, makróprogramozással vagy bármi egyébbel kapcsolatban nyugodtan írjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest