-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
"Azt mondja már meg valaki hogy TOTS De Jong mi miatt zuhan már megint egyre lejjebb? Rájöttek az emberek, hogy vannak filléres alternatívák?"
Gondolom ahogy jön a többi ligából is a TOTS squad azért fognak csökkenni az árak. Filléres alternatíva nem tudom ki lehet, szerintem eszméletlen lap, nem volt még hozzá hasonló a csapatomban. CDM-ben használom, de a csapat motorja, mindenhol ott van, szerel, passzol, gólokat lő. A legnagyobb upgrade aki érkezett a múlt héten, pedig szinte minden poszton nagy ugrás történt.TOTS Messi engem is birizgál, nagyjából ez az egy célom maradt a játékban, hogy valahogy még összekuporgassak rá. Remélem esik még szépen majd az ára, mert még nagyon messze vagyok tőle (max. 1 millió van, ha eladok mindenkit).
16 winnel zártam a napot, két meccs maradt, azokat majd reggel még letolom. Ha meglesz a G2 az lesz az eddigi legjobb eredményem, de ha nem akkor sem rossz, főleg úgy, hogy nem is vettem igazán komolyan most.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest