Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverfogócska a kertben
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
"Azt mondja már meg valaki hogy TOTS De Jong mi miatt zuhan már megint egyre lejjebb? Rájöttek az emberek, hogy vannak filléres alternatívák?"
Gondolom ahogy jön a többi ligából is a TOTS squad azért fognak csökkenni az árak. Filléres alternatíva nem tudom ki lehet, szerintem eszméletlen lap, nem volt még hozzá hasonló a csapatomban. CDM-ben használom, de a csapat motorja, mindenhol ott van, szerel, passzol, gólokat lő. A legnagyobb upgrade aki érkezett a múlt héten, pedig szinte minden poszton nagy ugrás történt.TOTS Messi engem is birizgál, nagyjából ez az egy célom maradt a játékban, hogy valahogy még összekuporgassak rá. Remélem esik még szépen majd az ára, mert még nagyon messze vagyok tőle (max. 1 millió van, ha eladok mindenkit).
16 winnel zártam a napot, két meccs maradt, azokat majd reggel még letolom. Ha meglesz a G2 az lesz az eddigi legjobb eredményem, de ha nem akkor sem rossz, főleg úgy, hogy nem is vettem igazán komolyan most.
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest