Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Érdekes amit mondtok,mert nekem gold csapatom van, az egyetlen kivétel UCL Neymar. Ráadásul még olyan játékosaim is vannak,akik alapból az op kategóriába tartoznak( Varane,Rashford néha csereként). Én mégsem érzem azt,hogy amikor találkozok egy sokkal erősebb csapattal (ahol ráadásul még tud is játszani az ellenfél) akkor nekem segítene azzal a játék,hogy próbálja butítani az ellenfelet,engem meg felhúz. Általában pont az történik,hogy még ha egyenlő is a tudásunk az ellenféllel, felé billen a mérleg,mert valamelyik spec lap vagy Icon majd 4 visszapattanás után beveri.
Most a legutóbbi 2 wl alatt pl egy olyan meccs nem volt, ahol annyira tolt volna engem a játék,csak mert gold lapjaim vannak. Még az olyan meccseket is többnyire elveszítem,amelyek a végéig izgalmasak, meg apróságokon múlnak,pont azért,amit feljebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest