Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

Nálam valami nagyon-nagyon nem kóser a SWAP 2-nél... A 16 swapot érő Moments packet akarom kivenni, és kivettem a 2 swapba kerülő 81x25-öst (ezt "bizonyítom" nektek a fenti mellékelt képen ahonnan is ez eltűnt, és azért tűnt el, mert azt vettem ki és ugye nem lehet 2x kivenni ugyanazt :D). 16 (moments) +2 (81x25-ös)=18.

Az első 9-nél kiszedtem mind a 9-et (emlékszem le is csekkoltam, megszámoltam h 9-en vannak, annyian voltak, és direkt csak utána vettem ki a 81x25-öt), és hetekig vártam h végre jöjjön már a következő 9. :D Minden objective megcsinálva a season végére, meg amúgy is simán feltűnt volna, ha kihagytam volna valamit, meg akkor nem 9-en lettek volna. Nem quick selleztem, SBC-be nem tettem bele (nem is igen lehet), eladni sem lehet őket (akkor már megvettem volna :D) .

Most megjött a másik 9, amiből már megvan 7, és maradt 2 (Rivals + Weekend League). De valamiért mégis csak 12!!! swap playerem van most!!! :O
    Mondom ilyen hülye nem lehetek, biztosan elszámoltam valamit. Annyira nem hagyott nyugodni, hogy éjjel vissza beléptem a játékba megnézni h most már OK-e. Nem. Utána létrehoztam egy csapatot az összes meglévő swap kártyából, ahová 11 játékos fért a kezdőbe, valamint 1 a padra. Tehát jól számoltam: 12 van a 14 helyett…
    Magyarul ha megcsinálom a maradék 2-t, akkor 12+2, vagyis 14 lesz összesen belőlük 16 helyett. A Momentshez meg 16 kell, nem 14...

Új hozzászólás Aktív témák