Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sinya_24
üzenetére
Végre valaki, aki hozzám hasonlóan nem ilyen 20+ győzelmes.
Én gold 3/gold 2-es szoktam lenni. A cél az h visszakapjam a beszállót (2000 pont), ehhez 11 win kell, vagyis nagyjából elég minden harmadikat megnyerni. Ha idegesítő módon kaptál ki vagy főleg ha losing streakbe vagy (3 meccs zsinórban vereség) tarts szünetet, mosogass el vagy valami.
Ha utána újból belépsz nem mindig ugyan de mintha könnyebb ellenfeleket kapnál.Ja, még az is fontos, hogy lehetőleg pénteken ne toljad (akkor tolják a prok a rang miatt), hanem leginkább vasárnap. Akkor már bénábbak vannak, meg néha leadnak 1-1 meccset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Autós topik
- Fogyjunk le!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én gold 3/gold 2-es szoktam lenni. A cél az h visszakapjam a beszállót (2000 pont), ehhez 11 win kell, vagyis nagyjából elég minden harmadikat megnyerni. Ha idegesítő módon kaptál ki vagy főleg ha losing streakbe vagy (3 meccs zsinórban vereség) tarts szünetet, mosogass el vagy valami.