Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Korán bevásároltál FB lapokból
Na majd mesélj milyenek. Thiagot néztem cmbe Bruno mellé de az a 71 sprint speed kicsit zavar. Bár az acceleration jó szóval elvileg nem kéne problémának lennie.Én kipróbálom ezt a Német védelmi vonalat
Zambrottát akartam kirakni de nem akarok 1 millát adni egy rb-ért azzal az agility-balanceal. Így végül mbabu megy cdmbe,cancelo rbbe és Bender-Akanji cb sor lesz
Eddig 5-0 velük.#13464|AP|
Ne törődj a workrate-.el. az if Walkernek h/m még is minden profi őt használja. Ha őket nem zavarja akkor minket sem fog
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na majd mesélj milyenek. Thiagot néztem cmbe Bruno mellé de az a 71 sprint speed kicsit zavar. Bár az acceleration jó szóval elvileg nem kéne problémának lennie.