Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Grat
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.szombat-vasárnap nem volt időm játszani szóval úgy voltam vele, hogy marad 8-2be az egész. Kár, hogy hajnal 5kor kidobott az ágy szóval kicsit leültem
6:15-re meg is lett a 14-2 de nekem már nem volt kedvem továbbmenni.Én is Reece Jamest használok cbben Akanji mellett
Egyszerűen muszáj vagyok. Próbáltam RTTF Klostermannt Akanji mellett de ketten együtt borzasztó darabosak voltak. Ha nem rakok egy speedstert a magasabb védő mellé akkor szétfutnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.