Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Grat
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.szombat-vasárnap nem volt időm játszani szóval úgy voltam vele, hogy marad 8-2be az egész. Kár, hogy hajnal 5kor kidobott az ágy szóval kicsit leültem
6:15-re meg is lett a 14-2 de nekem már nem volt kedvem továbbmenni.Én is Reece Jamest használok cbben Akanji mellett
Egyszerűen muszáj vagyok. Próbáltam RTTF Klostermannt Akanji mellett de ketten együtt borzasztó darabosak voltak. Ha nem rakok egy speedstert a magasabb védő mellé akkor szétfutnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.