Hirdetés
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam az volt cél ezen a hétvégén, hogy élvezzem, tanuljam a csapatot, plusz kivegyem a plus pickeket (81-es Preville és 86-os Weghorst) és meglegyen a swap token.
Gold1 lett a vége 20-8-ban végeztem. Ebből a 8 vereségből 4 volt olyan, ahol hozzá sem tudtam szagolni, a többi egy kis több szerencsével, higgadtsággal hozható lett volna, vagyis nem elérhetetlen az Elite sztem.
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden. Mbappé továbbra is egy full broken, beteg lap, baby Cruyff egy csoda, HL Goretzka egy kinyírhatatlan motor, Fer egy fal, FB Robben kifejezetten élt, pedig ő volt az, akit következőleg lecserélnék, végül Storyline Sessegnon is nagyot ment, nagyon jó kis lap lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden.