Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam az volt cél ezen a hétvégén, hogy élvezzem, tanuljam a csapatot, plusz kivegyem a plus pickeket (81-es Preville és 86-os Weghorst) és meglegyen a swap token.
Gold1 lett a vége 20-8-ban végeztem. Ebből a 8 vereségből 4 volt olyan, ahol hozzá sem tudtam szagolni, a többi egy kis több szerencsével, higgadtsággal hozható lett volna, vagyis nem elérhetetlen az Elite sztem.
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden. Mbappé továbbra is egy full broken, beteg lap, baby Cruyff egy csoda, HL Goretzka egy kinyírhatatlan motor, Fer egy fal, FB Robben kifejezetten élt, pedig ő volt az, akit következőleg lecserélnék, végül Storyline Sessegnon is nagyot ment, nagyon jó kis lap lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden.