Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

Jöjjön az én hétvégi beszámolóm !
    Mint már említettem, a hétvégén Jocinál (Johni05) vendégeskedtem és elporlasztottunk némi szárazjeget.

Joci egy igen ígéretes 6600K-t hűtött be, én pedig az aktuális Oldschool versenyre próbáltam minél erősebb eredményt elérni egy nem mindennapi összállítással.
    Egy ideje tesztelek egy ritka socket adaptert. 478-as cput lehet vele 775-ös lapba rakni. A konfigurációm egy mobil P4-es, egy P4-552 -es, Gigabyte P35-DQ6-os lap, Matrox M9148-as Vga (Ez kitétel volt a versenyen, nem bolondultam meg. :DDD ) és 2x1 Ddr2-es Adata ram képében állt össze.
    Voltak gondok folyamatosan a postolással sajnos, aminek az okára nem voltam képes rájönni. Ha viszont elindult, akkor hihetetlenül ment. A procit ismertem már. Nem normális Prescott. Iszonyatosan megy, bődületes órajelekre volt képes már kompival is és mégis igencsak low leakage darab. Ez egy mobil P4, tud egy-két apróságot, amiket az "ős" 478-as Prescottok nem. Pl. Enhanced speedste, C1 state, ilyesmik. Alapbol 3,46 Ghz-es, amit 26 x 133 -ként ér el. Ha belevesszük az egyenletbe, hogy választható bámilyen szorzó, nem csak a max 26-os és azt, hogy nem okoz gondolt neki a magasabb fsb sem, kapunk egy gakorlatilag unlockos P4-est !! :C
    Az eredmények :
    Wprime 1024-ben nagy nehezen sikerült egy értelmesebb eff-et kihozni, de nem volt egyszerű.
    Egyébként ha jól tévedek azért ez egy 478-as Prescott wr ! :B
    [27:34.312]
    Pcmark04-be is odavertünk ! Itt is köszönöm Joci tweak segítségét ! :R
    [7352pontocska]
    Végezetül egy max clock, ami a 9. legjobb 478-as órajel és Cr.
    [5537.56mhz]
    Röviden ennyi részemről. Nagyon örűltem, hogy sikerült behűtve is megfuttatni ezt a konfigot, jobb eredményhez segítve a Team Hungary-t a versenyen ! Nagyon köszönöm Jociéknak a lehetőséget és a vendéglátást ! :R

Új hozzászólás Aktív témák