- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Inkognítóba mentem
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I3 9100f
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi