Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

elég szomoru, hogy nem vagyok néhány napig és arra kell visszatérnem, hogy megy a fröcskölődés... mindenki között lehetnek összezördülések, főleg egy egészséges versenyszellem mellett, külföldön sincs ez másképp, de ezt a viselkedést egyszerüen fölöslegesnek tartom egy ilyen amúgy is elég szűk közösségben ráadásul itthon... azért hoztam létre a topicot hogy közel hozzuk egymáshoz az extrém tuning szerelmeseit, és egymást segíthessék, ebben a témában az amúgyis kissé korlátozott lehetőségek hazájában... ha problémátok van egymással kérlek privát úton rendezzétek, mert ebből így csak topic takarítás lesz és mindenki bele fog szólni abba amihez semmi köze... remélem le tudnak hűlni a kedélyek és tudjátok/tudjuk folytatni egészséges szellemben a beszélgetést/tuningolást itt a topicban az eddigi- vagy emelkedettebb szinvonalon... :R

ps: ,grat az eredményekhez (és a nagyon zsír avatarodhoz is :) ), viszont annak a 36k-s 06-nak a cpu score-jával sztem se stimmel vmi, lehet h driver bug - semmiképpen nem nevezhető fake eredménynek, mivel nem szándékos plasztikázásról van szó, érdemes lenne léggel is ránézned azokra a pontokra 3 ill 4 vga-val, és kiküszöbölni az okot, mert így hwboton se fogják elfogadni sajnos...

Új hozzászólás Aktív témák