Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Izé, kissé kínos, de van egy kódom, ami nem tudom hova szól. 5*5 karakter. ötletek?
-
dredbiro
senior tag
GMG-n az F1 2012 most 3 fontba kerül ezzel a kuponnal WINTER-SALE20-GROGRE
-
csaba951
veterán
Plants vs. Zombies Garden Warfare akinek már megvan a játék.:
Ha naponta legalább egyszer elindítod a játékot, kapsz egy kis ajándékot a játékon belül. Karácsonykor lesz az utolsó. A Shop-ban tudod megnézni, hogy mit is kaptál. -
warcat
veterán
Mehikói Originen 26.99$ a sima, 29.99$ a deluxe Dragon Age Inquisition,kár hogy ilyen durva a dollárárfolyam.
-
törölt tag
F1 Race Stars €2.49
Ez megéri az árát ?
-
szami777
addikt
Origin
Battlefield 3--> 0.99 €
Nem tudom elárazás-e(valószínűleg nem az), hiszen volt már ingyenesen is, viszont aki lemaradt róla, annak best buy.
+
SimCity 6.66 € -
alratar
addikt
Tudja valaki, hogy ha kártyával brazil realban vásarolok hogy vált a bank?
Ugyanis nem találom az árfolyamot. -
Stockbauer79
tag
Valaki segítene amazonról ezt megvenni?
Paypalon tudnám kifizetni,igény esetén egy kis ráfizetéssel. Valaki? -
Hunbeast87
senior tag
Én már beszereztem egy itteni kollegától, de erre csaj ennyit tudok reagálni.
Amúgy lehet, hogy érdemesebb lett volna inkább egy komolyabb indie címet szerezni ajánlásnak, ez a játék még fog kapni néhány tucat patchet, mire valóban játszható lesz.
Úgy jövő ilyenkor már talán, mikor kijön a következő rész...
-
ayo
veterán
elindult a karácsonyi sorsolás: Call Of Duty: Advanced Warfare
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok. Elég sok akció van a karácsonyi hűhó miatt . Tudnátok pár multis gamet mondani ami tényleg megéri az árát szerintetek ?
-
Sonja
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
Ingyen Agricultural Simulator 2011 Platinum Edition (NEM STEAMES)
1. Kosárba teszed
2. Ezt a kupont használod: CHIP-LAWIPLATIN -
ZsZso
Közösségépítő
-
-
csaba951
veterán
válasz
marcusa #86352 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy Amazonon veszel GameStop gift card-ot (E-mail Delivery), és azzal fizetsz!
$25-$100 között lehet választani, de ez nálad nem probléma! -
bul07
nagyúr
Meg kell
Skandinávot szoktam venni, nagyobb a nyerési esély , bár egy év alatt kétszer nyertem 1200Ft-ot
gamestop.com megbízható, és egyáltalán tudunk ott vásárolni mert elméletileg
mondjuk most nálam nem jön be lehet túl van terhelve
Battlefield 4 - $4,99
Tropico 4 - $2,99
De hosszú a lista [link] -
Nazara
őstag
Akkoriban még nem voltam nagy rajongó, igy legjobb haverommal, aki nagy W-fan, kinéztük Ebay-en mennyiért mennek ilyesmik, és annak a feléért odaadtam neki. Persze ezt mai fejjel saját szemszögemből bánom, mert eszméletlen mennyire beleszerettem a sorozatba. No de sebaj, a harmadik rész CE-je elő van jegyeztetve abban lesz medál is, már nagyon várom.
Csak icurka-picurkát többre számítottunk.
Pontosan, de ahogy az idei karácsonyi akciókat nézem, a legtöbb helyen elég lapos minden sajnos
. Pl. T-Mobile, az 576, valamint az MM adventi kalendáriumában alig volt értelmes leárazás. Főleg annak tükrében, hogy előbbi kettőre igencsak készültem a korábbi évek tapasztalatai alapján.
-
-
Nazara
őstag
Valóban, csak a lottó ugye valós pénzbe kerül. Itt pedig semmi más dolgom nincs, mint napi egyszer ellátogatni az oldalra, kattintani hármat, és lehetőségem van nyerni egy adag játékot, amit még 1 évig biztos nem vennék meg, mert drága/bugos/stb.
2-3 éve a Witcher hivatalos fórumán volt egy nyereményjáték, 10envalahány Witcher-medált sorsoltak (asszem ez volt a második rész Xbox-os gyűjtőijében, valamint a három CE-jéhez is mellékelni fogják), mindössze egy kommentet kellett otthagyni regisztráció után. Mit ad isten, néhány hét múlva jött a mail, hogy kiválasztottak, irjam a cimemet, küldik postán Lengyelországból. És tényleg megérkezett.
Abszolút megérte.
-
Sdi
addikt
válasz
psycroptic #86343 üzenetére
Valószínűleg elírás, mert 75%-al 5 euro jön ki.
-
i2k
őstag
válasz
Nazara #86342 üzenetére
Ahogy ezt már egy kapcsolódó, másik fórumos (SG.hu) helyen kibeszéltük:
"egyébként ez is csak olyan tartalom, amit uplay ponttal feloldhatunk, legalább valami 10centes dlc lenne.. de még az se
"
"Nos, igen... Nagyobb lenne az ösztönzés, ha DLC-ket kaphatnánk "véletlenszerűen"..."
A nyereményhez: az 1 a sok millióhoz esély... inkább a Lottó
-
psycroptic
őstag
Itt a Settlers7 miért 2,50€ míg rákattintva meg már 5,00€?
-
Nazara
őstag
Azért lehet nyerni is:
Ha december 23. és január 6. között az oldalra látogatsz, mindennap új ajándékra bukkanhatsz. A 15 napos program végén 40 szerencsés játékos elnyeri a fődíjat: egy-egy digitális példányt a Ubisoft 2014-ben megjelent PC-játékaiból!
Egy-egy digitális példány a Ubisoft 2014-ben megjelent PC-játékaiból – egész pontosan a következőkből: Assassins’ Creed Unity, Far Cry 4, The Crew, Watch Dogs, Trials Fusion, Child of Light és Valiant Hearts.
Minden olyan napon, amikor bejelentkezel, hogy átvedd az aznapi ajándékodat, kapsz egy – vagy bizonyos esetekben több – úgynevezett „szerencsenövelőt”. A 15 napos program végén megtörténik a sorsolás, amelynek során 40 nyertest választunk, és ebben a szerencsenövelők is fontos szerepet kapnak.
Minél több növelőt szereztél, annál nagyobb az esély, hogy nyersz. A növelőket akkor is megkapod, ha nincs meg neked az a játék, amelyhez az adott nap jutalmai kapcsolódnak. Akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz mind a 15 napon bejelentkezni – így is részt vehetsz a sorsoláson a megszerzett szerencsenövelőiddel, vagyis ha legalább egyszer bejelentkezel, van esélyed.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #86340 üzenetére
Nem tudom, hogy a fejlesztők mit ígérgettek - nem szokásom kickstarter oldalakat böngészgetni -, csak azt, amit magam tapasztaltam: a Shadowrun Returns jó játék (még így is).
A Dragonfall [amit még az elején külön lehetett venni hozzá, olcsón] pedig szintúgy erőteljes tartalom.Ez utóbbit pedig a Director's Cut verzió meg is fejelte, önállóan futtatható, és finomításokat is kapott, és nem drága. Azoknak főképp, akik az alapjátékkal [nem a Deluxe-szal] rendelkeznek.
-
cskamacska
addikt
Nem kell szépíteni, a Shadowrun Returns a Dragonfall "kiegészítővel" lesz (nagyjából) olyan a játék amit fejlesztők ígérgettek. Egyébként januárban újabb Kickstarter kalapolást indítanak, szerintem mindjárt kettőt is, hogy a félkész játék fizetős "kiegészítőjét" is egyszerre letudják.
Az alap SR Deluxe változatában OST, és egy képregény PDF az extra.
eami: Nem tudom az AtGames Holding Ltd mit akar a Direct2Drive-val, de masszív régiózárakkal(rosszabbakkal mint az eredetinél), teljesen minimális leárazásokkal(a ritka és nyegle főoldali zakciókon kívül SEMMI nincs leárazva már novemberi indulásuk óta), és 0 közeli reklámmal nem tudom hogy maradnak életben akár csak egy évig is.
warcat: Köszönöm a tippet, úgy néz ki az ajándékkód trükk működik. Van pár cucc ami már csak itt elérhető(pl Universe at War: Earth Assault, Stormrise), ha esetleg leáraznák őket, akkor így be lehetne szerezni.
Źşë': Az a gond a FC4 szoborral, hogy már a képről is ócska fröccsöntött szemétnek néz ki, pedig ez egy promó kép amivel eladják a cuccot! Valóságban ennél csak rosszabb lehet.
-
i2k
őstag
válasz
BasketWink #86337 üzenetére
Dettó...
Szerintem, ez marketing fogás... -
Erdei88
veterán
válasz
BasketWink #86337 üzenetére
Watch Dogshoz lesz. Ezek szerint egységes az ajándék
-
i2k
őstag
válasz
alratar #86317 üzenetére
A Shadowrun: Returns a Dragonfall nélkül félkarú óriás.
S tájékoztatásul: a Dragonfall már nem vehető meg külön.Alapjáték: Shadowrun Returns
Utána a: Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut is érdemes."Shadowrun: Dragonfall - Director’s Cut is a standalone release of Harebrained Schemes' critically-acclaimed Dragonfall campaign.
The Director's Cut adds a host of new content and enhancements to the original game: 5 all-new missions, alternate endings, new music, a redesigned interface, team customization options, a revamped combat system, and more - making it the definitive version of this one-of-a-kind cyberpunk RPG experience. " -
Dilikutya
félisten
Nem játék, hanem zene/CD témában született ez a hozzászólás a Shockmagazin fórumán egy kedves fiatalembertől, de ez igazából mindegy. Annyira szép vallomás.
"Aki alkoholista (mint pl. én), az megveszi inkább a félliter pálinkát 2000-ért utána letölti a lemezt majd félrészegen végig csápolja. Ha meg kézzelfoghatóan akarom kiírom cd-re oxt jónapot. A bookletet meg minek lapozgassam ha úgyse értek angolul. Meg csak az miatt megvenni jó drága lenne. Ha meg nem tetszik az adott lemez kitörlöm a pi..ába és jöhet a következő letöltés. A mai lemezek amúgy is kalap szarok. A régi lemezek remastered verziói az igaziak."
-
i2k
őstag
VPN nélkül, szimplán régiózár - köszönjük Electronic Arts:
-
BigBlue69
őstag
-
reelc
veterán
Köszönöm a véleményeket, végül a Space Marine alapjátékot vettem meg.
A State of Decayt végül hanyagoltam, majd egy másik alkalommal megveszem. -
zone
őstag
válasz
TheProb #86262 üzenetére
Elnézést, hogy megbántottam az érzékeny lelked azzal, hogy felhívtam valamire a figyelmet. Ha valakit érdekel, utánanéz, hogy kié a ref - ezt cskamacska meg is tette helyetted. Gondoltam nem vagyok azzal egyedül, hogy nem szívesen keresek idegeneknek pénzt a tudtomon kívül.
Rettentően sok időt és kedvet áldoztam arra, hogy megtekintsem a linket, köszönöm, hogy átérzed, amin keresztülmentem. Valóban megérte felkelni, ez volt a napom fénypontja és én is örülök, hogy neked is elég szabadidőd van arra, hogy itt siránkozz.Redditről: Ha valaki az amazonos vásárlásaival extra kiadás nélkül adományozna, ezek a jótékonysági szervezetek kódjai:
childsplaycha-20 / Child's Play
electronicfro-20 / EFF
ablegamers-20 / Able Gamers
mercycorps-20 / Mercy CorpsTo add a charity affiliate to an Amazon link, you need to add ?tag=[code], where [code] is your charity of choice. For instance:
http://www.amazon.com/dp/B00CIBB0OY/?tag=childsplaycha-20 -
reelc
veterán
Érdekelne a véleményetek.
Warhammer 40000: Space Marine 4,99 Font vagy a Warhammer 40000: Space Marine Collection 9,99 Font? Fontos, hogy nem akarok multizni vele, szóval ha az alap mellé tudtok olyan DLC-t, ami single tartalmat ad hozzá, úgy is jó.
State of Decay 3,74 Font, State of Decay – Breakdown DLC 1,24 Font.
Ja, és ezekből még lejöhet -22% a kuponnal.
24 órás akciók a GMG-n. -
Tomb Raider összes :
The Tomb Raider Collection includes the complete library of Tomb Raider titles ever released for PC, including the blockbuster reboot of 2013 and the celebrated multiplayer top-down shooter Lara Croft
Square-Enix 19.99 Eur
Ugyan ez Steam-en 39.99 Eur
bár nem tudom hogy lehet e köztük egyáltalán különbség.
-
alratar
addikt
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Shadowrun Returns-t vagy annak Deluxe változatát? -
zzeN
aktív tag
válasz
djculture #86299 üzenetére
Kipróbáltam megjelenéskor a csúnya verziót, de a letterbox és a bugok miatt abbahagytam. Most újra neki futottam és egész jó, viszont azért hezitálok, mert nem akarok pénzt költeni a kártyámról, Steam wallet-en meg van elég. De akkor lehet a nuuvem-es proxy csalós módszer lesz.
-
marcusa
addikt
válasz
Dilikutya #86306 üzenetére
Dehogynincs!
http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/action/evil-within/
A -22%-os kuponnal már csak 13,6font, ami jóval olcsóbb mint steam-es 30€-s ár.Szerk.: sőt, nuuvem-en csak 39.9R$, ha meg lehet venni és lehet aktiválni is, akkor most talán ez a legolcsóbb...
http://www.nuuvem.com.br/produto/2353-the-evil-within -
reelc
veterán
válasz
flatline#2 #86295 üzenetére
GMG-n nem tudom hány óráig 12,49 Font, és elvileg a 22%-os kupont beveszi T7MPWU-QJK0MJ-P47MJY. Az Epicbundle szerint.
Nekem a játékok nagy része megvan nagyon régi ATI kuponból, ill. van egy Orange Boxom is, sajnos nekem még így sem érné meg az a pár hiányzó játék. -
Allien
veterán
A D2d ([link]-ről mennyire "biztonságos" vásárolni? Eddig nem terveztem, hogy megveszem a Titanfallt, de 10 dodót már megérhet talán.
-
válasz
BoneDragon #86297 üzenetére
Én meg szerencsére még időben megnéztem, hogy már megvan-e.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest