Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzeN
aktív tag
Szerintetek megéri várni egy még nagyobb Evil Within leárazásra Steam-en? Nem tudom, hogy várjak-e még, vagy vegyem meg.
-
BoneDragon
veterán
válasz
ViharVadász #86294 üzenetére
Bridge-t be is húztam gyorsan, nagyon megéri ennyiért.
-
flatline#2
tag
Woohooo végre ismét akciós a steamen a Valve Pack
erre tessék:
http://store.steampowered.com/sub/29197/ -
ViharVadász
őstag
A Humble Store-on Encore nap van, azaz a kedveltebb játékokat ismét leárazták.
-
tomsolo
addikt
-
Yllgrim
őstag
Jelenleg par hajoval Arena Commander-NPC-k ellen es eghymas ellen, Racing ami eddig bent van.
-
eami
veterán
válasz
sultansmith #86275 üzenetére
ment a privi, nekem van egy elfekvőbe
-
warcat
veterán
Közben utánaolvastam,és meg tudjuk venni de eléggé körülményesen,akit érdekel,itt utánaolvashat [link]
Mivel csak annyiról van szó,hogy gift cardot vásárolsz,talán még belefér a fórum szabályaiba -
warcat
veterán
Gamestopon 4.99$ a Battlefield 4...de azt hiszem ott eléggé kiszűrik a nem US vásárlókat emlékeim szerint.
Mindenesetre ennyiért már begyűjteném. -
djculture
félisten
válasz
-
szami777
addikt
válasz
Várj vele, 100%, hogy lesz -75%-ban is a sale alatt.
-
sultansmith
senior tag
Valaki tud a steames 10 euronal jobb ajanlatot hitman absolutionre? Elore is koszi!
-
ayo
veterán
ismét eljött az idő mikor egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy mi volt a legjobb az idén
nagyon köszi mindenkinek előre is és holnap jön egy kis meglepi - de azt majd úgy is beírom
-
TheProb
veterán
igen olvastam, de zone "kolléga" csak a reflinkes sz@rrágisággal jött, töröltem azóta eme remek addont. cskamacska-nak köszi az érdemi hsz-t és felvilágosítást
Más: Egy Fallout: New Vegas Ultimate-nek azért még tudnék örülni, ha 1k körül adnák végre valahol, jelenleg amazonon is csak 1800ért vesztegetik
-
xuser
tag
nuveem-en mivel érdemesebb fizetni paypal vagy kártya?
-
TheProb
veterán
azért örülök, hogy másoknak mire nincs szabad ideje... Nekem biztos nem lenne arra sem időm, sem kedvem, hogy nézegessem mások által - nyilván jóindulatból - megosztott linket analizálgatni, hogy vajon lehet-e benne ref tag... Amazon-os mailból másoltam be a linket, arról sincs semmi infóm, hogy amazonnál milyen ref dolog van... Mindegy, legalább remélem most már megérte felkelned, tettél 1 építő jellegű hsz-t a topicban
-
válasz
cskamacska #86259 üzenetére
-
djculture
félisten
-
cskamacska
addikt
Az még hagyján hogy reflink a ?tag=webtoolandtec-20, de a Download Manager(meg vidám haverjai) Chrome plugin féle szemetek rutinszerűen beszúrják minden Amazon oldalába. WEBTOOLANDTEC 20 Amazon Browser Hijack
Ez gyakorlatilag malware kategória, és Guglinak igazán szűrnie kellene.
más
Cursed Crusade Amazonon 1 dollár, de régiózáras. Úgy néz ki, mi csak a bugosabb, és drágább dtp entertainment AG féle verzióra vagyunk jogosultak.
-
A Space Hulk csak 2.49 euró a humble store-ban. Kérdés, hogy megéri-e megvenni most, hogy kijött a felújított verzió (ami persze drága), és ebben nincs benne az 5 DLC.
-
i2k
őstag
válasz
KubanitoS #86252 üzenetére
Köszönöm a választ.
Akkor így tárgytalan a vásárlás dologmaross: akkor most (még) lehet ilyet csinálni? Meg vagyok zavarodva kissé. Tehát, megvehetem az adott játékot, és a steamgifts sorsolásának lezárta után el tudom juttatni a nyertesnek?
maross: köszönöm szépen a választ
-
NyMRooD
őstag
Lenne pár kérdésem:
1. Uplay shop-ban honnan lehet tudni, hogy egy adott játék bekerül-e az uplay kliensbe vagy sem (pl. PoP warrior within és a PoP (2009) nem kerül be)?
2. Ha amazonon valami steam, uplay vagy origin kulcsot ad minden esetben fel van tüntetve a drm? (Brother in arms és a PoP részek érdekelnének).
Köszi.
-
i2k
őstag
Srácok, ha veszek STEAM-en valamit giftként, azt át tudom adni valakinek mondjuk másnap, vagy várni kell X (30?) napot?
-
Samus
addikt
Az Amazonos The Evil Within nálunk működtethető gond nélkül?
-
djculture
félisten
Akkor te még jól bírtad engem már ott felidegesített hogy amig nem jegyzetelt az ember bese tudott menni az ajtón. Elképzelem columbo-t hogy elkezd jegyzetelni kínjában mert addig a helyszint se tudná megnézni...
Televan ilyen hülyeségekkel az egész játék ami a való világtól teljesen elrugaszkodott, nekem ez rontotta le az egész játékot..Ubiplay akciókon meg csak röhögni lehet nehogymár ghost recon 1-2 6 euro legyen, meg olyan árakon kínálnak minden ilyen 10 éves játékot mintha most jelent volna meg az év elején
-
zone
őstag
válasz
TheProb #86235 üzenetére
Csak szólok, hogy ref link: "tag=webtoolandtec-20"
(#86239) Dilikutya
Én nem bírtam vele sokáig játszani, amikor az első kihallgatást már huszadjára kellett újrakezdeni, mert nem jó kérdést választottam a listából, indult az uninstall. Az meg kifejezetten zavaró volt, hogy a modellek kidolgozottsága nagyon eltért az arcoktól. pl. [link] -
maross
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
L.A. Noire mennyire jó játék?
-
TheProb
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csapoati #86230 üzenetére
Bocs hogy van véleményem. Inkabb a 9 millio birka orszaga vagyunk...
Nos aki overklokkernek kepzeli magat mert leszedte razor1911 3dmarkot meg huzott 50MHz-et a VGA-n.... hagyjuk inkabb a Veér családot.
Titanfall hogy jön ide?
Źşë': a demoja pont megmondja ezt is, meg kb nagyonsokféleképpen lehet VGA teljesitmenyt merni.
De nagyon szepen latszik mennyire must have szoftver, mindenki accán van egy.
ja nincs.
-
i2k
őstag
euro - 314,55 > 316,31
breál - 96,24 > 96,97
dollár - 256,25 > 257,92Még jó, hogy délelőtt megvettem az utolsó játékot, kicsivel olcsóbban, a Nuuvemről.
Ahol még mindig érdemes körülnézni:* Sleeping Dogs: Definitive Edition
* Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition -
eami
veterán
válasz
cskamacska #86225 üzenetére
na igen, ezt nem értem én sem. Rengeteg nagyon szimpatikus ígéret van, amikből sajnos eddig csak egy űrverseny-arena mód van. Van egy halom dollárért vásárolható hajó, de hogy mikor lehet majd velük szabadon repkedni az (számomra) talány
-
Źşë'
addikt
válasz
wwenigma #86229 üzenetére
az nem egy játék hanem egy benchmark... egy alapot nyújt vgak összehasonlítására, az is szoftver éppúgy mint a játék, azért is kell éppúgy fizetni mint a játékért... kb dióhéjban az már más tészta hogy kinek mi jön be, meg hogy mennyire is jó az adott célra - ennek alapján beleköthetnél akár a steamen megvásárolható OST- okba - no offense csak én sem értem az álláspontod
-
Csapoati
nagyúr
válasz
wwenigma #86229 üzenetére
Nem, a ~9 millió megmondóember országa vagyunk, ezt a te példád is bizonyítja.
Aki overclocker és használja a 3DMarkot, az szánalmas, mert azt mondtad, kész passz. Aki meg nem overclocker, csak megveszi és párszor használja, az meg még szánalmasságosabb!!4! Bezzeg aki Titanfallozik, az az igazi hunpr0.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #86225 üzenetére
Nem akarom elvenni toled a cimet nyugi.
Es ismetlem, azt mondtam: Szanalmas aki a 3dmark-kal jatszik... ne akard mar Te is felremagyarazni mint a haverod visszabb...
-
Soucaller
tag
G2a Tomb Raider Survival Edition STEAM CD-KEY GLOBAL
1600 HUF -
cskamacska
addikt
El lehet rá verni pár havi fizetést mesebeli MMO hajókért cserébe.
Továbbra is az a félelmem, hogy ez az eszetlen elővásárolgatás nagyon komolyan veszélyezteti a játékegyensúlyt. Arról nem beszélve, hogy mindent akar egyszerre, egyszerű űrszimből, járművesFPSRTSűrszimversenyzősféligthemeparkféligplayerdrivensandboxMMO lesz rendes single történettel és fél-MMO helyi multi résszel. Egy starter pakkot, és egy fél AMD promó kódot talán megért 2013/14/15.. legnagyobb vaporware-je, aztán a végén tényleg teljesítenek.. vagy nem.
wwenigma: Te most komolyan azt mondod, hogy:
- amely funkciókat te nem használsz azok fölöslegesek
- ne áruljon a Steam szoftvert, mert elveszi a játékok elől a helyet
- ne legyen rájuk community choice szavazás, mert megint csak elveszi a játékok elől a helyet
- "Szánalmas aki rendszeresen hasznalja otthon a 3dmarkot"Csak nem te is nevezel a topik bohóca címre?
-
pigster
senior tag
válasz
wwenigma #86190 üzenetére
Tényleg nem tudod:
Én pl megvettem kettő Transformers játékot egy leárazáskor giftként. Az egyiket születésnapon adtam a könyvtárhoz, a másikat most karácsonykor fogom. Azért mégsem ugyanaz, mintha ott lenne a fiókon már hetek óta a könyvtárban, én meg mondanám, hogy nem, még nem játszhatsz vele, mert karácsonyi ajándék. Szóval azért van értelme a giftnek. -
SityiSXT
őstag
válasz
kriszpontaz #86219 üzenetére
Kedden jelent meg. Annyit már most tud, mint a 30 évvel ezelőtti változat, de ez most HD!
Később jönnek majd DLC-k formájában a hajók bejárása meg a bolygókra való leszállás.
-
duvi
nagyúr
Arena Commander jelenleg játszható moduljai:
- Vanduul Swarm ( több hullámban érkező NPC hajók elleni küzdelem)
- Capture The Core (CTF játék)
- Murray Cup Racing (gyorsasági verseny)
Lehet NPC-kel és egymással is játszani.(#86219) Godlike79
Elite: Dangerous most Dec. 16-án megjelent. -
kriszpontaz
veterán
Az Elite: Dangerous-ről tudtok valamit milyen fázisban van?
(#86220) duvi, (#86221) SityiSXT, köszi az infót, észre sem vettem hogy megjelent
.
Azért elég húzós ára van és úgy nézem nem nagyon akarnak közösködni egyéb Steam, stb. platformokkal terjesztés tekintetében. Na kivárjuk mire emberi árban lesz. -
eami
veterán
válasz
sultansmith #86217 üzenetére
hát az a bajom hogy nem nagyon lehetett hajókázni sem, hacsak az aréna virtuális kockájában az egyik szegletből a másikba repülés is annak számít. Ott vagyok a saját hangáromban és konkrétan nem lehet semmit sem csinálni :\
de befejezem az offot, mert már megint csak keresni kellett volna. Van ennek saját topikja
-
eami
veterán
aki játszik a Star Citizennel, az árulja már el hogy mi a bánatot tud vele jelenleg játszani? köszi
-
huskydog17
addikt
válasz
Csapoati #86212 üzenetére
A teljes verzió ennél sokkal több, több eszköz, rengeteg kombinációs lehetőség, sok szép pálya, komplex és kiváló sztori, plusz még ugye a többnyelvű támogatás.
Kb. 120 különböző feladat van benne, de semelyik teszt sem írja, hogy unalmas lenne.
Ha gondolod, itt összegyűjtöttem néhány tesztet, ezeket elolvashatod, mielőtt döntesz. -
Csapoati
nagyúr
válasz
huskydog17 #86205 üzenetére
A demoja nagyon tetszett, de vegig azert nem biztos, hogy tripodokat szeretnek pakolgatni.
wwenigma: Ertem en, hogy meno manapsag a csipobol leadott szanalmasozas, de ize... konnyen lehet, hogy mas meg a te hobbidat titulalja rohejesnek ugyanigy.
-
törölt tag
Most pörgettem végig 84 hsz-t, amiből jó ha 8 tartalmazott értelmes leárazást. Néha örülnék, ha kicsit több lenne az ontopic.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csapoati #86199 üzenetére
Nem tudom, 6v6 -ba vagy hany fős tdm szerón tolják? Vagy nekik csak CTF van? Vagy mar minden Veér Józsika overklokker lett aki
letöltöttemegvette a DDDmárkot?Cheesus: isten nyugosztalja a GoG Galaxy-t.
-
Cheesus
senior tag
Itt a nagy hőbörgések közepette befutott az AvP Classic 2000-is figyelemreméltó 0,74€-s árcédulával
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #86191 üzenetére
A Grim Dawnnal már régóta szemezek, nem tudom mikor lesz vétel.
A fejlesztők előző játéka, a Titan Quest nagyon tetszett.
Én csak ennél a játéknál gondoltam arra, hogy talán Early Accessként megveszem.
Fejlesztik folyamatosan. Az értékelései is nagyon jók... de én eléggé konzervatív vagyok, nincs még kész.
Alszom rá egyet.Ezt a pénzt másra is tudnám fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest