- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Zolás #150188 üzenetére
„A humor és az agresszió kettőssége a vezetői stílusokban" volt a diplomamunkája a "doktorija" meg az EdD vagyis az oktatás doktora, az oktatás területén.
Semmiféle ügyvédi diplomája nincs és ha laposfődes', akkor abban is erősen kételkedem, hogy a fenti diplomát nem-e pénzért vásárolta meg...
Egy gyerek is képes felnézi este a csillagos égre és belátni, hogy a Holdra valaminek az árnyéka rá kell vetüljön és az a Föld kell legyen. Már pedig a Föld árnyéka világosan látszik a Holdon. Ez ilyen ált. iskola első pár osztály...
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
FunPro
őstag
válasz Zolás #144761 üzenetére
Én sem akarok gépet fejleszteni és tartom a pc-t a megvett játékok miatt. Szóval elméletileg én vagyok a célközönség. Csak az a baj, hogy ez így tényleg egyik tábornak sem kedvező opció.
Az ős konzolos mentalitás az, hogy ő csak be akarja dugni a mindenkori outputkábelt, a tápkábelt, és már játszik is. A pc mentalitás az, hogy én inkább szopok a beállításokkal, de végeredményben hosszabb távon van masinám és jobb minőségben élvezhetem a játékokat.
Egy ilyen hibrid "konzol" soha nem fogja mind a kettőt tudni. Vagy neked kell továbbra is állítgatni a grafikát egy fix hardveren vagy ahogy esik úgy puffan módon fognak futni a játékok.
A microsoftnak nem érdeke, hogy vajsimán fussanak a steam játékai.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Dilikutya
félisten
válasz Zolás #143570 üzenetére
Mondjuk huszadrangú, hogy egyiptomi születésű, mivel az iszlám terjeszkedés óta jócskán megváltozott az etnikai összetétel. Ha megnézed az ókori egyiptomi ábrákat, az emberek bőrszíne sötét. Nem az a mélyfekete, inkább olyan tejcsokibarna. De pl. a déli részen a núbiaiak már feketék, akik már akkor is azok lehettek, ugyan iszlám hívők, de az arab hódítás nem ért el annyira.
Rami Malek arab egyiptomi, szóval ő kb. semennyire se felel meg egy ókorinak. Ami érdekes, hogy genetikailag elvileg nem hagytak mély nyomot a hódítások.
Nyelvükben a koptok állnak legközelebb az ókori egyiptomiakhoz, etnikailag valószínűleg már ők se.
A régi, stilizált ábrázolásokat, szobrokat elnézve valami olyasmik lehettek az ókori egyiptomiak, mint egy kevésbé sötét bőrű néger, hasonló ajkak, arcfelépítés, testalkat. Valószínűleg Eddie Murhpy közelebb áll külsőleg.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz Zolás #143572 üzenetére
A legutóbbi tanulmányai szerint a Cseh királyság területén a középkorban kis számban ugyan, de cigányok, sőt még mórok is előfordultak.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
totron
addikt
válasz Zolás #143541 üzenetére
Van ilyen kifejezés, hogy elfelejtettem, de arról szól, hogy a feketék egy rikácsolósabb csoportja kikéri magának, ha csak egy negyed hajtincsnyi vagy fél négyzetcentiméter ruhadarabnyi rájuk utaló kulturális jegyet viselsz, magadévá teszel, ne akarj még csak áthallásokban sem rájuk hasonlítani, nem lehet átvenni semmit. Bizonyára nem érthetjük, de nem érzem komoly alapját. Főleg nem a készülő produkció kapcsán...
-
VoltanIgor
tag
válasz Zolás #143541 üzenetére
Ezzel önmagában még nincs baj, hiszen a történet örökérvényű (és sztem Shakespeare egyik leggyengébbje amúgy), és már feldolgozták ezer formában, lásd West Side Story. Ha mindezt a benetton életérzést rá akarják ereszteni egy eredeti, korhű környezetre, csak akkor gáz.
Persze nyilván ezt fogják tenni ofc.
-
TBT
addikt
válasz Zolás #143489 üzenetére
Hát ilyen érdekes woke aberrációk biztos nem lesznek a játékban. Sőt! A játékban lévő fehér férfi pozitív szereplő, aki ráadásul nem is retardált és nőgyűlölő (mint manapság a Marvel / nyugati alkotásokban), hanem segít Eve-nek többször is (hogy hogyan azt nem mondom el, mert spoiler lehet). Továbbá esetlen és gyenge a női karakter! Nyilván idővel fejlődni fog, de legalább nem automatikusan overpowered. Hát ez sem lesz egy feminista játék.
De én is remélem, hogy érkezni fog majd PC-re (sajnos nem tudni, hogy meddig PS5 exkluzív). Nem lenne rossz XBox-ra sem, hiszen egy játéknak csak jót tehet, ha minél több emberhez jut el, de mivel ez Sony-s cucc, így valószínűleg az XBox bukó ugyanúgy, mint a Final Fantasy VII Remake esetében, emellett a Microsoft már nem akar attraktív és formás női karaktereket a játékaiba, szóval, az ottani játékosok ebből biztosan ki fognak maradni.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Golden9
veterán
-
ayo
veterán
válasz Zolás #137267 üzenetére
ezt anno akkor is ki lett beszélve (7 éve volt a GTA ügy kb.), nagyjából az lett a közös megállapítás, hogy alapvetően a Steamen is csak egy látszat, hogy birtokolsz, EULA-ban benne van valahol pontosan is ez.
előfizetésekből is ide-oda mennek a tartalmak, de ugye ott már annyi látszat sincs.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
FunPro
őstag
válasz Zolás #137267 üzenetére
Mivel már annyira nem emlékszem az esetre, így megkérdezem.
Tényleg kivették a zenéket?
Mert igen, azt tudom, hogy kivették a zenéket, mert lejárt licenszel nem árulhatták. Viszont, aki még időben megvette a san andreast, azoknak sem elérhető az összes zenés verzió?
Nyilván több macera van vele tárolás szempontjából, de simán lehet két verzió is ugyanazon játékból. Meg ugye, azok a játékok, ami licenszelési gubanc miatt örökre lekerültek steamről, azok is letölthetőek maradtak azok számára, akik még a gubanc előtt megvették őket.
-
ayo
veterán
válasz Zolás #137265 üzenetére
Így van, meg is fogják tenni, lásd játékok, zenék, filmek stb. már nagyon sok fiatal ebbe a világba nőtt bele. Ha megnézed, mindenkinek több száz játéka van, és x darab előfizetése. Alapvetően mindenki ezt támogatja, mert nagyon sok előnyt rejt, főleg még a Steam kezdetén.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Zolás #137174 üzenetére
Az nem az volt, hogy trafónak öltöztek, mert menekültek a rendőrök elöl?
Ha már melegek és baromi jó vígjáték, akkor Mindenki másképp kívánja, Til Schweigerrel (heterómacsó ), szenzációs film, szigorúan szinkronnal.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
FunPro
őstag
válasz Zolás #137172 üzenetére
Itt is ugyanaz a probléma, hogy a régi dolgokat mocskolják be a hülyeségeikkel.
Érdekes módon, régebben tudtak olyan filmet forgatni, ahol előtérben vannak a melegek, a film mégis zseniális.
Ott van a film, amiben az al pachino egy meleg bankrabló (az jó régi film), ott van a film, amiben a tom hanks meleg, meg ott van a film, amiben a jared leto transzi. Ezek a filmek mind kiválóak. Ott van a meleg cowboyos film is, ami elméletileg jó, viszont arra soha nem fogom rávenni magam, hogy megnézzem.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz Zolás #137118 üzenetére
Akkorra már rég nem klónok szolgáltak a Birodalom hadseregében. A klónozást hamar leállították a Birodalom megalakulása után, és sorozásba kezdtek. A klónok meg jóval gyorsabban öregedtek, mint az átlagember, ezért már a IV. részre sem volt egy darab klón sem a rohamosztagosok közt, nemhogy a VII.-re.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
KISDUCK
addikt
válasz Zolás #137118 üzenetére
A rohamosztagosok elvileg csak az elején voltak klónok utána "toborozták" őket, ha emlékszel klasszik filmbekben 4-5-6, volt hogy az egyik katona olyan magas volt hogy megfejelte a díszletet, ott nem is kellett egyformának lenniük magasságra sem, mert ott már nem klónok voltak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Zolás #136946 üzenetére
Jaj, igazad van, most beugrott, az azért volt botrányos, mert elő is lehetett rendelni Steamen. Néhány héttel a megjelenés előtt vették le az áruházból, ugye?
Hét elején argentinában jártam és megvettem a Metro Saga Bundle-et (minden benne van, az Exodus Gold is) Xboxra kemény 1000 forintért. Azóta még olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Zolás #136938 üzenetére
Borítója alapján jött egy megérzés, hogy nekem erre most rá kell kattintanom. A smiley kicsit talán félrevezető, de így pattant ki a szemem, amikor megláttam. Szintén felkerült nálam is a kívánságlistára.
-
i2k
őstag
válasz Zolás #135267 üzenetére
Szívesen
Én is nemrég kezdtem - két hét alatt 50+ órát játszottam vele, és még sehol a vége.
Imádom.
Utána már a 2. részt is kipróbálom.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
l.skywalker
félisten
válasz Zolás #135155 üzenetére
Na jó, de én akkor sem vennék 3090-et ha minden normál áron lenne. Ár/érték arányban egy 3060 nekem majd bőven elég lesz. Most az 1080Ti is midnen téren jól muzsikál.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
i2k
őstag
válasz Zolás #134937 üzenetére
Bad Company 2 - szinglit is imádtam, multiban meg két 2 katonát maxoltam ti, volt vagy 1000 órám is benne.
Valahol van statom is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Zolás #133001 üzenetére
Ja, Faith...
Ha eltekintünk attól, hogy mi volt a "szerepe", akkor talán őt lehetett volna "jó" nőnek nevezni...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
-
cskamacska
addikt
válasz Zolás #132279 üzenetére
Monitorokhoz én kevés vagyok.
Ellenben a Árukeresős kattintgatásból kitűnik, hogy az IPS/PVA monitorok a TN-t végre teljesen kiszorították mindenhonnan. Így másfél évtized alatt.
Mármint én annak venném hogy 25000-ért már 22 colos fHD PVA-t kapni, mikor a leges legalja 20000-nél kezdődik.Ami most kifejezetten slágernek tűnik az a AOC 24G2U. Tesztben jól szerepelt 24 colos 144 hertzes 6 bit+dither WLED IPS, PWM nélkül, nem hajlított, FreeSync / DP-n keresztül "G-Sync" támogatással, DP+2 HDMI+VGA bemenettel (analóg VGA-t imádják mostanában lespórolni), USB be-ki, analóg hang ki-bemenettel, hangszórókkal, belső táppal, matt képernyővel, pivot álvánnyal, és VESA szerelhetőséggel. 63000 forintért nem rossz biznic.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
válasz Zolás #130799 üzenetére
[link] : Gondolom ezt olvastad (többek között)... (2016-os topik)
Nos, akkor a végén lévő utolsó hozzászólást is olvasd el (vagy a patch logokat):"Revelator 27 Sep, 2019 @ 8:25am problem fixed with latest version update of the game + win 1903 64bit .387 clean install. (plus bios update, and gpu drivers obvious)"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Zolás #130797 üzenetére
"nem fut sokmagos procikon"
Hm, ez érdekes. Akkor az [Intel Core i5-4690] -esemen miért fut frankón?A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
válasz Zolás #129876 üzenetére
Érthető, én olyan 5 éve húztam be a féket, amikor már csak azt láttam hogy jó dealeket veszek és nem játszom. Eközben meg ott "porosodnak" a jobbnál jobb játékok és amire hozzányúlnék már vehetem a DEF HD GOTY kiadást, vagy már X-edik rész jön ki vagy ingyen se kell már senkinek. Ori and the Blindnál is ez volt pl.: 1 percet se játszottam, de már kijött a DEF. Olcsó volt megvettem, azóta se toltam. Nem látom már értelmét halmozni ezeket.
Szerencsére Epic / Xbox pass bőven ki tud elégíteni. Engem nem zavar, hogy máshol játszom, meg az se ha nem birtoklom. Egy MK11-et most is megvennék, vagy olyan játékot amit bármikor újra elővennék, de egy Batmant vagy Tomb Raidert pl. már nem hiszem hogy vennék. Ezek nekem tipikusan azok a játékok, amiket egyszer kitolok és soha nem rakok fel újra, teljesen fölöslegesnek tartom hogy megvegyem őket, főleg ha ingyen vagy 300 forintért ki tudom őket tolni. Meg persze számos előnye van, sok játékot ismertem meg, amiket amúgy soha. Jelenleg a Dead Cells-t nyomom Pass-on, ami nagyon tetszik. Nem tudom mennyire fogom kitolni, de azt akár még meg is venném magamnak külön, bár inkább Nintendóra. De ilyen még a Slay the Spire, amit szintén Pass segítségével ismertem meg. Na az olyan játék, amit bármikor elő tudnék venni, mert nagyon addikt - szintén majd meg fogom venni egyszer.
Nekem szerencsére nagyon sok játék volt amit az Epic adott, itt van pár kedvenc 2019-ből:
Yooka-Laylee új része: ezt nagyon jó platformer
Bad North: jófajta tower defense
GNOG: aranyos játék, ezt ki is toltam már mert rövid
Enter the Gungeon: egyik kedvencem lett
Stories Untold: ezt mindenkinek ajánlom, nagyon komoly a story
Celeste: egyik legjobb platformer mostanság, számomra hihetetlen volt hogy ingyen adják
Ape Out: ez megint egy óriási kedvencem lett
Into the Breach: egyik legjobb cucc
The Messenger: Ninja Gaiden reloaded, szintén egyik legmenőbb cucc a stílusban[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Zolás #125274 üzenetére
UFF?
Mindenki kedvenceivel keresve: Árujkereső + Google
ACER XFA240 = 200 dollár = ~56 ezer
ACER XG270HU = 104-113 ezer
ACER XV273K = 330-360 ezer
ACER XZ321Q = 160-186 ezer
AOC G2590FX = ~88 ezer
ASUS MG278Q = 145-180 ezer
ASUS VG258Q = 90-164 ezer
ASUS VG278Q = 105-125 ezer
ASUS XG248 = 140-171 ezer
ASUS XG258 = 144-178 ezer
Agon AG241qG4 = 340 dollár = ~96 ezer
BenQ ZOWIE XL2740 = ~202-228 ezerA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
micafighter
nagyúr
válasz Zolás #124552 üzenetére
Igazából nekem mindegy mi miatt nem megy, a lényegen nem változtat Más játéknál nincs gond, nem hiszem hogy a gépemmel lenne gond, alaplapot, processzort, vga-t cseréltem és továbbra se indul a játék, ha csak nem szereti esetleg a RAID0 SSD-t, ugyhogy ennyit még kipróbálok hogy RAID mentes tárhelyről megy-e a játék. De nincs ehhez se kedvem se türelmem hogy én troubleshootoljam a játékukat hogy ugyan legyen már oly kedves elindulni a gépemen
Van egy olyan érzésem amugy a virágbolti verzió az pöccre indulna
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Zolás #123896 üzenetére
jogos, neked a 1000 jurós csúcskiadás _JÁR_ ... értettem, járjon.
(#123900) Dilikutya : 5-15 juróért kétévesen az a játék (sőt, a goty!) már nem létezik.
day1 MINDEN vagy warez, ez a választás.[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Zolás #123857 üzenetére
Tehát 60 eurós kiadás nincs, féláras akció szintén nincs. Ezek nem léteznek.
Day1 a fullos viszont drága, szóval warez.Ésmindezt EBBEN a topikban "reklámozod". Részvétem.
---
És a kiegyensúlyozottság jegyében, legyen negatívkodás a másik oldalról is:
Switch eSHOP-ból (is? psn-en se látom már...) eltűnt egy mostani játék első része, egy lehetséges magyarázat redditről:
"Looks as if 2K wants you to only purchase Playgrounds 2. The first one was going for $10, and I've seen it only yesterday. Now it's gone and I don't think they will bring it back up again since the second one is just an updated roster with microtransactions. So, those who plan on purchasing the first game instead, you're too late on it."
Digit pokol #523765
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
micafighter
nagyúr
válasz Zolás #122367 üzenetére
Én nem sokat wowoztam, de annyit tudok, hogy a battlechest az nem egy ökör ára, és régebben a havidíjat ki tudtad termelni a játékon belül. Egyik barátom 2 évig játszott az (eredeti) wow-al, egyszer se fizetett havidíjat, ki tudta termelni a játékból a havi előfizut.
Továbbá a wow esetén valamennyire indokolt a havi előfizetés, mert tényleg folyamatosan dolgoznak rajta. És tartalom is van benne bőven.
Én se rajongok az előfizetésért, de a fentebb említett dolgok mellett nagyjából el tudom fogadni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Zolás #122364 üzenetére
Szerintem a Heroes of the Storm (Blizzard MOBA játéka) megoldása nagyon baráti. Maga a játék F2P, mikrotranzakción keresztül kizárólag kozmetikai dolgokat tudsz venni, nulla P2W elem van benne. A kozmetikai dolgok nagyon igényesen kidolgozottak, és ha nem akarsz költeni, akkor is fel tudod őket oldani: játékért kapsz lootládákat, amiben lehet bármilyen kozmetikai cucc, illetve játékpénz amiből bármilyen kozmetikai cuccot meg tudsz venni.
Mikrotranzakciós és lootládás, de alapvetően F2P, és elég sok dolgot hozzád vág ingyen a játék, csak azért, hogy játszol, igy sose éreztem még, hogy muszáj lenne költenem a játékra.
Ja és a lootládák nyitásához nem kell kulcsot venni..
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz Zolás #117916 üzenetére
Teljesen élvezhető a sima DS3 is, itt nem változott a játék a tartalom mennyiségen kívül mint anno a 2-nél a teljes kiadásnál, a 2 teljes kiadása kb mintha egy új játék volna a simához képest.
Ez a DS3 The Fire Fades Edition pont az mint a a Deluxe kiadás, Steam-en is ugyanaz a sor.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz Zolás #115668 üzenetére
Nekem pre order volt a BF1, de a single részét még nem toltam végig.
Viszont arra jó, ha a gyerekeknek valami osztálytársa jön és szeretne játszani vele, akkor a single-t indítom el neki....ne rontsa az arányomat.
Amúgy a BC2-nek még a kampány részét is többször végigtoltam, nagyon jó volt.
BF1-nél is ez a helyzet, 100 euro volt az alap+sp, a dlc-ket állandóan tologatják, most ott tartunk, hogy 1 év elteltével még csak 2 dlc jött ki, viszont aki most veszi, az kevesebb mint a feléért magkapja a fullos csomagot....ez ilyen sajnos.
Kicsit vígasztal, hogy a Battlefront sp-t nem vettem meg annak idején és nemrég ingyenes lett....ja, mégsem vígasztal, mert kipróbáltam és szar.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tomsolo
addikt
Age of Wonders 3-at javaslom. Csak ne a steamen vedd meg.
A Deluxe-ot olyan 5 dollár körül be lehet szerezni steamre, ha jó a GOG-os akkor 3 dollár.
Utóbbi esetben a DLC-k is kedvezőbb áron mennek, de azzal ráérsz várni mert anélkül is elég hosszú a játék.Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
kriszpontaz
veterán
Nincs valami kikötés hogy refund után egy bizonyos ideig ugyanazt a játékot nem veheted meg? (pont azért amit leírtál).
(#95188) sto1911: nálam semmi baja. Aktív, bejelentkezett Uplay kliens és fiók kell hogy a sorozatszámot a fiókodhoz tudd rendelni. Különben nem indul el. Nem kellett volna refundoltatnod!
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
Úgy tűnik igen, mert STEAM achievementeket is kapott.
szerk.: Közben meg a gépkövetelményeknél lévő
"Internet connection required for game activation."
nem túl biztató
//STEAM-es játéknál ugye ilyen csak akkor kell, ha egy másik rendszerben is regisztrálni kell az adott játékot.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Én kérek elnézést, hogy bal lábbal keltél fel.
-
nagyúr
-
i2k
őstag
Mondjuk, Fallout-ból létezik pár
* Fallout (1)
* Fallout 2
* Fallout: Tactics
* Fallout 3
* Fallout New Vegas...A kontextusban számomra az jött át, hogy a New Vegas (amit külön listáz a STEAM) és annak Ultimate Edition-je a kérdéskör...
-
i2k
őstag
Talán itt?
"Plusz megvenném a NewVegast is, és a kettő együtt már túllépi a lélektani vásárlási hajlamomat."
-
i2k
őstag
Akkor lehet, hogy félreértés van:
"Fallout: New Vegas Ultimate Edition" az bizony ezt tartalmazza:
* Fallout: New Vegas
* Fallout New Vegas: Gun Runners’ Arsenal™
* Fallout New Vegas: Courier’s Stash™
* Fallout New Vegas: Lonesome Road™
* Fallout New Vegas: Old World Blues
* Fallout New Vegas: Honest Hearts
* Fallout New Vegas: Dead MoneyErgo: Mindent tartalmaz, amit itt látsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest