Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #107496 üzenetére
-
Vertigo18
addikt
Valakinél nem maradt elfekvőben Uplay-es SC bundle? Konkrétan Blacklistet keresek...
-
Crytek
nagyúr
Hátha valakit érdekel. Gamersgate-en Halloween sale fut...
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #107496 üzenetére
És már megy is
-
micafighter
nagyúr
Preloadolható a Xenoverse 2
-
Crytek
nagyúr
válasz
djculture #107487 üzenetére
Mivel GoG nyilván
Egyedül már csak steamen nincs frissitve ott még védelemel szedi le amit nem komál a win 10.
Origines verziókon is az volt ,de ott felhivod a magyar supportot leszedik és aktiválnak értelmes és elinditható verziót.Support része 10/10 ,de az hogy alap hogy normális verziót kéne a szerverekre feltolni szánalom/10
-
S1M0N
senior tag
válasz
#79621120 #107488 üzenetére
Igen, lejátszottam már jó pár kört, a stressz teszthez képest elég durván változott a játék kinézete, de szerintem nem lett rossz az új felület, valamint a kártyák képességeit is megkeverték.
Összességében továbbra is tetszik, pár száz órát biztosan el lehet majd lenni vele.
-
törölt tag
Más is kapott meghívót a Gwent zárt bétára ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek ez hiányzott, megjelent GOG-on a Crysis 1 és a Crysis Warhead.
Crysis 1 - 7,29 euró
Crysis Warhead - 7,29 euróEgyütt:
14,58 euró
-
Frod
addikt
válasz
djculture #107482 üzenetére
de a Hardline bukott azért volt hamar ennyi, ez most a BF3 óta a legjobban fogadott epizód. aztán persze majd kiderül mi lesz a vége, mert előre nem jelenthető ki egyik véglet sem.
(mondjuk a játékosoknál a Battlefront is csalódás volt, de még mindig nem nézett be 8990 alá, pedig pc-n ember nem sok van) -
tomsolo
addikt
úgy háborogtok mintha 10-sével vennétek a BF1-et és nincs mással játszani
Jó lesz ez majd on the house! via Crytek
-
kriszpontaz
veterán
Price Glitch – Borderlands Handsome Collection (XboxOne) ingyen!
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #107473 üzenetére
Csak azokban az ujsagokban van amit hazhoz kapnak emberek, a boltiban nincs.
-
Crytek
nagyúr
Nos úgy néz ki a tescos 11000ft-os BF1 igaznak bizonyult rengeteget vettek és annyit is fizettek érte!
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #107466 üzenetére
Belépő játékosnak ott az RX460 4 Gb 40-től. Ez a tesztek szerint is van annyival gyorsabb, mint amennyivel többe kerül. 45-ért a GTX1050Ti ingyen lett volna szinte.
-
cskamacska
addikt
válasz
Agyzuzo #107441 üzenetére
Mafia III-nak nem a kinézetével van baja..
maross: Pff, ne is mondd.
Megjött a GTX1050Ti, még a magas dollár mellett is 45000 környékén tisztességes népkártya lehetne, miközben kevesebbet fűt és eszik mint egy 750Ti. És erre milyen áron adják? 62000 forintért. Belépő gamer kártya 62000 forintért. No comment..
tomsolo: A gondom pont az, hogy lehet hogy a gémer lapok eddig is meg voltak kilóra véve, de a kiadóknak már ez sem elég, teljes szabadosságot és számonkérhetetlenséget akarnak.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #107461 üzenetére
Ahh, én 3-4 -szer kezdtem eddig neki, mindig mindent aprólékosan megcsinálok, aztán ~60-70-80 óra után elfogy a szabadidőm és aztán egy ideig nincs rá időm (fontos megjegyezni, hogy még kb. 20 órát szoktam pepecselni az aktuális legjobb modok összeválogatásával). Ha újra nekiállok, akkor mindig új karaktert kezdek, mert nem nagyon emlékszem már 1-2 év távlatából, hogy mik voltak az előzmények. Éppen ezért sose értem még el a játék végére. Most karácsony előtti hosszabb szabadság alatt is indítani fogok szerintem úgy karaktert, immáron az SE-ben. Ilyenkor tudok örülni annak, hogy egy ennyire elcseszett logika alapján játszok és így eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnom
.
-
-
tomsolo
addikt
Jó ez a Skyrim SE, cirka másfél gigával kisebb mint a sima. -.-
-
bullseye
addikt
-
i2k
őstag
válasz
tomsolo #107454 üzenetére
Épp a Photoshop miatt írtam azt, amire válaszoltál - míg ott lehet [nagyon is] pontosan korrigálni ezzel-azzal, addig a dll-es és cfg fájlos játszadozással nem igazán, ahogy írod is:
"a probléma viszont az hogy egy szar szintelen képből csak vmilyen minőségromlással, torzítással tudsz elfogadhatót csinálni és ez vissza köszönöm más helyeken"
S ezek a "vissza köszönések" érhetőek tetten olyan képeken, mint a részletvesztős naplementés, vagy megvakulós indoor képen: hirtelen a "kamera" (azaz mi) dioptriákat és/vagy fényérzékenységet szerzünk.
-
tomsolo
addikt
A kontraszt növeléssel nem a fényerő csökken hanem a dinamika tartomány.
Hogy mi történik ilyenkor pontosan ajánlom PS-be a Levels-re kattintani és kiválasztani a Presetből vmelyik Increase contrast beállítást. Egyébként pont ugyanilyen pontosan lehet SweetFx-be is állítani, a probléma viszont az hogy egy szar szintelen képből csak vmilyen minőségromlással, torzítással tudsz elfogadhatót csinálni és ez vissza köszönöm más helyeken.
-
i2k
őstag
válasz
Csapoati #107447 üzenetére
Naplementés képet nézd meg - különösen az eredeti "fényében" látszik, hogy mire is gondoltam.
De a belső teres képen is látszik. A kontraszttal együtt csökken a fényerő is [egyetlen motor sem képes külön kezelni ezt a témakört, mint mondjuk egy profi fényképezőgép, vagy maga a Photoshop (ha már utómunkáról van szó). -
Agyzuzo
addikt
válasz
Hokunda #107448 üzenetére
Nem, az utcákon továbbra is zombiapokalipszis van.
Egy dolgon csiszoltak ami full idegesítő lett, most már bármikor bármit csinálok valami buzi szemtanú egyből szalad a telefonhoz, akkor is ha 2 utcával lejjebb csapok el valakit (de a hulla persze egyből eltűnik ilyenkor). Ennyire gagyi NPC-ket amúgy én még nem is láttam, ezzel az erővel ki is lehetne kapcsolni mindet, mert totál feleslegesen ácsorognak az utcákon. A GTA3 sztem ezen a téren már komolyabb AI-t vonultatott fel.
Meg vannak még vicces dolgok, pl. küldetés helyszínéről kimászom 1-2 utcával már bereseteli az egészet, az autómat folyamatosan ide-oda pakolja a game, meg olyan is volt hogy döngettem ezerrel az utánfutós kamionnal és ott álltam hirtelen az út közepén, a kamion meg szublimált a levegőbe.
Mindezek ellenére mégis van egy olyan atmoszférája a játéknak hogy valamiért jó játszani vele. Sokadjára is nyakonvágni a bamba őröket böllérkéssel meg 50 méterről kilőni pisztollyal a célszemélyt aztán angolosan távozni motorcsónakkal és nézni ahogy rohangásznak mint a hülyék. Egyik kedvencem volt amikor a klukluxosok vezérét a kerítésen túlról lekaptam egy gránáttal, aztán rájuk küldtem a (suicide) squad-ot akik megjelentek a rét közepén és mindenkit ledaráltak hátulról (mivel a maradék pár maszkos szerencsétlen épp próbáltak a kerítésen át leszedni, de persze nem ment nekik
).
-
djculture
félisten
Lassan oda jutunk hogy majd 10 ezerért odaadják a játék motorját és majd mindenki leprogramozza magának amit szeretne..
-
-
Hokunda
senior tag
válasz
Agyzuzo #107441 üzenetére
Azt is javították, hogyha World War Z szerű hullahegyeket teszek az aszfalt közepére sem tűnik fel az égvilágon senkinek és mindenki megy a dolgára? Vagy a rendőr egy fabódé mögötti elbújásom után úgy határoz, hogy annyit neki nem fizetnek, hogy megérje felderíteni a 18-szoros gyilkossági ügyemet?
-
Crytek
nagyúr
Akit érdekel tornássza fel magát a steam-re ugyanis ingyenes a Batman: The Telltale Series első epizódja.
-
-
djculture
félisten
Evolve-t nem támogatja tovább a 2k. A szerverek még egy ideig élni fognak, bár nem tudni, meddig – frissítések és támogatás viszont már nem lesz. Újabb sor ami dísznek lesz..
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cyberkind #107440 üzenetére
Még csak csúnyának se csúnya amióta van hozzá SweetFX peccs. Bitang jól néz ki úgy.
Colour Correction / Blur Removal for Mafia 3A felétől már kb. ezzel nyomattam, a vicc az hogy még az fps-en is segített, 40-42 körül karcolt utána, fogalmam sincs hogy (nem nagy ugrás 35-ről, de pont elég hogy játszhatóbb legyen).
-
cyberkind
félisten
Nem tudom minek írsz ilyet pont nekem, akinél híresen jól vagy normálisan fut minden már az első naptól kezdve amire csak rátesznek a javítások illetve a "javítások, nekem a Mafia 3 se lehúzás mert kurva jó játék a sztorija miatt persze csúnya meg szar meg minden, ezért ezt kevesen látják illetve tudják.
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #107433 üzenetére
Magyarul inkább: Abbahagyták a munkát az Evolve-on
-
Frod
addikt
válasz
Crytek #107432 üzenetére
(személyes vélemény, tl;dr)
aki a megjelenés napján steam review-ot bármilyen kézzel fogható érvnek gondol annak egészségére, minden szarért felmennek fröcsögni: nem kapja meg húsz perc után a baszópuskát akkor is írja a negatívat és ott a neve mellett, hogy "played 0.2 hours"
komolyanvehetetlenül röhejes az egész.én személy szerint nem is engedném értékelni amíg nem játszott vele 2 órát (úgyis ennyi a refund ideje is). nyilván ha arkham knight-szintű indulás van az megint más tészta, arra lenne egy külön opció, hogy "technikailag játszhatatlan" vagy ilyesmi.
Az első napi optimalizációs hisztitől viszont a víz kiver, mert ezeket egy héten belül a patch helyre szokta pofozni.
Most őszintén melyik balhé volt valós az utóbbi időből? az AK meg a Mafia3. (+a No Man Sky, de az konkrétan a felhasználók tudatos átbaszása, az már minimum jogi ügy)
Ezen kívül minden másnál csak az indulás döcögött ami - szomorú igen - de sajnos tök megszokott manapság. Én nem vagyok első napos pistike, így nem szoktam belehalni ha valamire kell várni egy-két javítást.
Ettől függetlenül az, hogy nekem ne lehessen infóm másodkézből csak a szuperül megvágott előzetesek azt minimum gusztustalannak tartom manapság bármelyik cégtől amelyik a pénzemre hajt.+ ami még nem derül ki a megjelenésig, hogy mekkora alibi a sztori: lásd Mafia3 ahol kb az egész game egy mellékküldetés ugye, okozod a kárt folyamatosan a kerületekben amíg el nem éred a kívánt mértéket, majd megint ez újra és újra. na hát ezek sem derülnek ki két óra alatt, mégis rontja a végeredményt.
-
tomsolo
addikt
válasz
nem vágom ezt a sajtó sírást
eleve jelentek meg felmagasztaló reviewk is olyan cuccokról amiket nem hogy day 1-re hanem day +1 évre se javítottak ki (hogy a bánat kaphat az ilyenkor 8 pontot egy újságírótól?) másodsorban sokszor lehet érezni egy-egy erősebb lehúzásnál, hogy ott bizony vmi kis kenőmájas is gyorsította a szakadékba ereszkedést vmi konkurrens cégtől, harmadsorban és ez elég gyakori, hogy vmi világlátott barom ír cikket úgy hogy nemhogy a játékkal nincs tisztában de még azokról se amit példának felhoz
olyan ez mint a népszabadság - most mindenki úgy tesz mintha hiányozna előtte meg a tojást is inkább metroba csomagolta.
-
cyberkind
félisten
válasz
Reggelről nem iszunk meg amúgy se, viszont most lépek gépházat cserélni, addig ossza meg mindenki amit akar, jók legyetek!
De azt azért leírom, hogy ami engem érdekel így is úgyis megveszem, tökéletesen nem érdekel a sajtó meg Juhtyúkosok véleménye.
-
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #107414 üzenetére
Aztán kend túl sokat ivott, vagy túl keveset?
érintett Bethesda blog bejegyzés linkje
aszondja: "Bethesda has already issued copies of The Elder Scrolls V: Skyrim: Special Edition to YouTubers, allowing them to showcase the first two hours of play (and who are possibly less likely to be critical of the game)"
Mondjuk ezt pont láttuk már régebbről is, Warner teljesen idióta módon kezelte a Shadow of Mordor média megjelenését, biztosra akart menni hogy csak jó kritikák jelennek meg, pedig a játéknak abszolút nem volt rá szüksége; The Messy Story Behind YouTubers Taking Money For Game Coverage
Meg a DNF bukása is kibillentette a marketingeseket a lelki egyensúlyukból: Duke Nukem’s PR threatens to punish sites that run negative reviews
kis összefoglaló Jim Fucking Sterling Son úrtól: The Jimquisition - On Publishers Controlling Game Reviews
elfáradt a kopipészt izmom, szóval tl;dr:
Úgy érzem hogy a kiadók eddig csak (egyre durvábban) befolyásolni akarták a játékújságírókat, de most már annyira nyeregben érzik magukat, annyira úgy gondolják hogy a játékosok rá vannak szoktatva a vak elővételre és a játékok feltétel nélküli pártolására, hogy már a játékos sajtóra sincs szükségük, a lényegesen könnyebben befolyásolható mikro blogok és juhtyúk vitézek özönének egyetértése bőven elég lesz majd nekik az eszetlen mennyiségű reklám mellett.
más
Evolve Updates Stop As Turtle Rock Move On
Szóval a Frühlingserwachen lendülete eddig tartott, szépen belesüpped majd a cykablyat közönyébe.
-
cyberkind
félisten
válasz
sixpak #107430 üzenetére
De gondolom most se szakadtak meg a sztorival és az alaptartalommal, nálam máris bukott, nem beszélve arról, hogy EA-s cím, így tőlük minden kimarad sok pénzért, a Mass Effect 3 után a Battlefront-tal szoptam be, de többet se, jó lesz pár év múlva 2k-ért a Tesco-ból.
Beta-ból is bőven elég volt a 2 óra.
Ezerszer inkább folytatom a Gta 5 multit (amiben annyi csaló van mint égen csillag), mint bármikor BF-et toljak, amióta kint van a BF Rainbow 6 sincsen.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
Dilikutya #107423 üzenetére
Ja csak kijátsszák a játékot bőven előtted, én nem értem miért van oda mindenki ezekért a tesztekért illetve videókért is amikor úgyse az lesz benne mi hol mennyire szar ha az, másrészt olyan nehéz eldönteni felnőtt fejjel kit mi érdekel, mert szerintem aligha, de tökmindegy, itt megvan mondva, hogy ez a sajtópéldány visszatartás szar meg hülyeség akkor az úgyis van.
-
djculture
félisten
Szokásos hülyeségek irkálása hátha felidegesit valakit ő meg röhög, nem unja még.. Ugyanúgy lesz sajtópáldány is csak vonatkozik rá egy eula mai előtt nem lehet infózni. Ubinál is ez megy. Ami olyan az úgyis felkerül a netre legföljebb nem hivatalos, meg törlik állandóan a stream-et. De muszáj legből kapott baromságokat terjeszteni anélkül nem lehet élni, meg normálisan fórumozni..
-
Dilikutya
félisten
válasz
Crytek #107422 üzenetére
Az kb. semmit sem ér. Videón a Serious Sam 3 is fasza volt, a héten végre befejeztem (3 éve telepítettem amikor vettem, de alig játszottam vele), untam, szenvedtem. Jó, nem volt isten pénze a teljes csomag, de még egyszer nem esnék neki, mint a korábbi részeknek, és 36 €-ért sem venném meg, ami a teljes ára.
-
cyberkind
félisten
válasz
Dilikutya #107418 üzenetére
Ez meg a másik, és ha már Arkham Knight, ott egy teszt se igazán említette meg a megjelenés előtt, hogy a PC-s verzióval lehet gond, de legalább sokan tolhatták ingyen és bérmentve jóval a megjelenés előtt, jól össze is van ez hozva.
Dehogy érdemelném, a BF1-et se vettem meg mert szar ahogy az új CoD is az lesz, majd szépen mindkettő leárazva jó lesz(Legaci Edition a 4 miatt
), ezerszer többre mentem a Mafia-val vagy GoW4-el mint az előbb említett 2 játékkal, meg nekem lassan a Divison kell coopozni.
Amúgy meg ennyi, jön Pjúdipáj azt lefizetik és meg is van oldva, hogy mi szar(semmi) vagy mi jó(minden): Minden esetre a Bethesda azt javasolja blogpostjában, hogy aki a vásárlás előtt szeretne tesztet olvasni, az várja ki, amíg kedvenc tesztelői kifilézik a játékot, és csak aztán döntsön arról, hogy kell-e neki a játék, és ezzel mi is csak egyetérteni tudunk.
(#107417) bullseye
Én nem tudom mit nem értesz azon amit írtam, ez a sajtópéldányozás egy rohadék dolog több okból is, főleg úgy, hogy semmi konkrétabb nem derül ki egy játékról, főleg ha PC-ről van szó. -
Dilikutya
félisten
válasz
cyberkind #107416 üzenetére
Nem mintha sokat számítana egy sajtópéldányos teszt manapság a nagy kiadós csúcsjátékoknál, úgyse meri leírni senki, hogy valami szar, vagy rosszul megy. Az Arkham Knight PC-s kritikák is úgy kezdték, hogy minden szép és jó, attól meg tekintsünk el, hogy PC-n éppen ritka szarul megy nagyon sok embernek, kb. egy sorban elintézték, hogy katasztrófa a PC-s port, és még azt is virágnyelven. Tudjuk jól, miért nincs ma már demó sem megjelenés előtt, pusztán marketinganyagokra hagyatkozva tudsz előrendelni és megjelenéskor vásárolni, azt nem fogod tudni, fog-e tetszeni, fog-e futni. A demó ugyanis utóbbira is választ adott. Kb. mintha jogod se lenne informálódni, hanem csak fizesd ki, és maradj csendben.
Ha lenne az álomszerű mintavásárlónak járó acsi, vagy kitűző a Steam-en, te megérdemelnéd. Oda, ki a profilodra, nagyban.
-
cyberkind
félisten
Leírtam a Forza kapcsán, abból az Ultimate kiadást ingyen megkapta a sok senki bőven a megjelenés előtt, aki meg fizet szépen várjon a sorára illetve a többi hibára, és ez minden játékra igaz, úgyhogy én ezt csak üdvözölni tudom mert ami érdekel azt úgyis megveszem és bármilyen állapotban is van az a játék nem kérek visszafizetést.
Illetve a Bethesda-tól ez nem is gond, vagy folytatások jönnek vagy remasteredek, egyedül a Prey lesz új, de simán megcsinálják azt is ahogy a Doom-ot, pedig az nagyobb falat mindennél de persze ez nem lényeg..
-
cyberkind
félisten
Na úgy néz ki a Bethesda is bevezeti a sajtópéldány visszatartását a megjelenés előtt, ideje volna többeknek is követni ezt.
Ettől függetlenül sokaknak itt ez halálhír, és minden játékuk szarrá válik most már.
-
tomsolo
addikt
Oh...Sir!! The Insult Simulator
ha megvan vmelyik Shadow Warrior akkor csak 0,99€
-
tomsolo
addikt
-
djculture
félisten
bf1 : [link] Milyen táncot csap már le ez a zeppelin..
csaba951:
-
bullseye
addikt
Na mi lett? Halloween, Mindenszentek, '56, elnökválasztás, Steam Sale? Mi van még a naptárban, amire nézni kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest