-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz AtHoS #107299 üzenetére
Nalam már ott volt, de eloszor grim dawn-ra kellene sort keriteni, valahol lvl 30 korul elfogyott a lendulet.
szerk: victor vranra se artana erot gyujteni, az is jopofa...na meg gauntlet is[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tomsolo
addikt
Ez a Wolcen nagyon jópofa!
Ilyen Titan Quest feeling, hordákkal szuperpowerrel.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
dante0425
tag
Igazi best buy, olcsón
-
arty
veterán
válasz cyberkind #107292 üzenetére
tény, hogy elég rimékízű volt a 7, de számomra nem volt szarabb az 1-2-3-nál (főleg az egynél, pfejj) és ha felvezet valami frankó nyolcast, akkor pláne meg van bocsájtva!
de a lényeg a spinoff őrület: tuti lesz 1-2 jó, ahogyan a marvelek közt is akad! (mármint kiemelkedően jó, mert én egyébként elég jól bírom a mostanra kissé fűrészporízű szuperhírókat amugyis)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
cyberkind
félisten
Újítás Jarjar még ha idegesítő is és ez csak egy a sokból, nem összeollózás, lehet csűrni csavarni de lófasz lett a 7, de pont ez kellett mindenkinek és a Dízni is csak biztonsági játékot mert tolni, ha ez kell neked is akkor nézzed, nekem ez hangyafing főleg egy SW-tól, mindenből utálom a riméket de ezt meg...
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz cyberkind #107290 üzenetére
újítás az sd-ben forgatoott ep1, a legalja jarjar és a vérgagyi cgi-tulzás, mindháromban?
ha pedig ma látnám az ep4-5-6-ot, valszeg annak a gagyiságain is fognám a fejem ...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz cyberkind #107260 üzenetére
mennyivel jobb bolt a lukács féle 10 évente egy hulladék .... ?
dizni a legjobb, ami történhetett: több film -> több megközelítés, egyik talán csak jó lesz )) (amugy nekem a legutóbbi is ért annyit, mint akár ep1-2-3, a rogue meg talán csak jobb lesz)
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
Tényleg, valakinek megvan a STEAM-re kiadott verzió?
Nekem anno volt valami gamebreaking hibám, és nem tudtam végigjátszani.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Sdi
addikt
Ha már SW és 3dfx, akkor a Rogue Squadron fenomenális volt egy 4Mb-os Voodoo 1-el.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107280 üzenetére
Voodoo Banshee-m volt, 16 MB RAM-mal.
Tombi 1-2-3:, 1024*768-ban szakított, 14"-es CRT monitoron, 100 Hz-en.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #107275 üzenetére
Ja, tényleg elfelejtettem a mantrát odabiggyeszteni a lentebbi hozzászólásom végére: #regenmindenjobbvolt
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #107274 üzenetére
első tombi 3dfx peccsel olyan vót hogy azt hittem ennél szebb már sose lehet...
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107273 üzenetére
A 8. (s a sokadik újkorit is) nem méltatom másra, csak kalózmásolatra.
-
i2k
őstag
válasz NyMRooD #107272 üzenetére
1. Ez a "Lehet, hogy majd nagyot szól a téma ha kiderül, hogy honnan származik Ren vagy hogy mi lesz a szerepe" dolog kábé annyira kecsegtető egy sok tucat részes WótDizni Sár Varrs szélesvásznú szappanopera első részétől, mint a magyar Szomszédok Jutkájáról előre tudni az első részben, hogy egyszer majd résztulajdonosa lesz egy szépségszalonnak, aminek a vezetője, Gábor Gábor majd' megpusztul a csáb Force-jától...
2. Valamit rohadtul elfelejtesz: az új-reboot sok évtizeddel (történetileg is!) az (nekünk) első Sár Varrs után játszódik, amiben már akkor olyan behemót cirkálók voltak, hogy beszabehu. Mutatok egy videót.
S bizony részről részre jöttek ezek.Az "új"-ban meg kaptunk: semmit - helyette bottal hadonászó nyüzüge elő-Forsz használót, aki lenyomott egy 10 perces harc során egy majdnem-Jedi-padawan(szerűséget, aki nyilvánvalóan nem 1 napja használta az arzenálját)...
Szirup-nyál-szirup.
-
Csapoati
nagyúr
Össze kéne szedni lassan egy blacklistet, hogy mit sikk most utálni, aztán időnként felülvizsgálnánk.
Na akkor nézzük is a mai listát: Star Wars, CoD, EA, Ubisoft, Micro$oft, konzolok. Vagy kihagytam volna valamit? Esetleg szimplán #régenmindenjobbvolt?[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cskamacska
addikt
Ez elég sok ide belinkelt játékra igaz.
Ugyan bottal sem nyúlunk utána, de megvesszük, mert kiciócó és utána a hörcsög vidáman szörcsög. ^.^
tomsolo: 20 év távlatából leginkább nosztalgiázni. 96-ban pedig konkrétan pokol volt ezt használni. A loopback kábel randította a képet, 1,5 év alatt teljesen elavult, csak a 3dfx Glide-ját támogatta rendesen, D3D és OpenGL alatt szenvedett(OpenGL gyakorlatilag támogatva sem volt: Voodoo kártyák OpenGL ICD-je nem más, mint egy erősen optimizált OpenGL→Glide wrapper (még Voodoo5 esetében is)), a baltával faragott poligon felületek rettentő randák voltak rajzolt vagy prerenderelt karakterekhez képest(Win95-ös SVGA Command and Conquer kinézetét a 2001-es teljesen 3D Battle for Dune nem érte el... ), cserébe piszkosul drága volt, nem volt mindenhol elérhető, Win98 korban pedig nem volt mindegy milyen lapba hova dugtad milyen driverrel.. stb.
Akkor az volt a szint, azt szerettük minden hibájával együtt, de vissza azért nem kívánom. Már csak azért sem, mert ma kiválasztasz egy kártyát, bedobod a gépbe, felrakod a drivert, és ha nem a legolcsóbbat kukáztad ki akkor évekig ellehetsz vele.Kortársaiból nekem a PowerVR(igen, az a PowerVR ami minden szifonban muzsikál) PCX2 kártyák tetszenek, mert ugyan sem sebességben, sem kompatibilitásban(PowerSGL-t a kutya nem használta) nem voltak jobbak, de kinézetre ember meg nem mondja hogy mit is csinálnak, anno Vaterán "memória bővítő"-ként csíptem meg egyet.
Persze sokan mások is vágynak a nosztalgiára, mert mostanában divat SSE4.1 támogatás nélkül nem indulni a játékoknak(AMD Phenom 1-2, és egyes Intel Core változatok nem ismerik), és alaplapi UEFI nélkül nem működni videokártyáknak, szóval ha nincs elég szopás, akkor csinálnak.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
Irónia volt részéről gondolom - bár nálam ilyen szinten az SW csak 3 részből áll
Egyébként meg az OFF topicban vagyunk, durva lenne ha itt nem lehetne beszélgetni.
A 7-el kapcsolatban annyi, hogy gyerek kisírta, hogy nézzük meg annó a moziban - én majdnem belehánytam a nachos tálba többször is. Asszonynak mákja volt mert Ő lebetegedett de hétvégén ment a HBOn és a gyerek nem kegyelmezett neki. Kéne vki aki elviszi majd a gyereket moziba a 8-ra. < -(x) Fizetett hirdetés
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Nekem speciel tetszett az új trilógia és a legújabb trilógia első része is, mert maga a világ hihetetlenül jól kivan találva és mindig megtudunk belőle valami újat, a látvány pedig magáért beszél. Mondjuk az tény, hogy ez sokszor társul rossz színészi játékkal vagy unalmas / ismételt sztorival / sztori elemekkel, de ez igaz az első trilógiára is.
Csak, hogy cáfoljalak :
1. "a semmiből Jedivé lett kukás csajjal. Mellesleg, úgy látszik, manapság már bárkiből lehet Jedi" - Mintha ugyan ez történt volna Anakin-el és Luke-al is. (Lehet, hogy majd nagyot szól a téma ha kiderül, hogy honnan származik Ren vagy hogy mi lesz a szerepe)
2. "Az elmúlt pár évtized alatt a Lázadók 0 (azaz zéró) fejlesztést tudtak eszközölni a fegyver arzenáljukon" A halál csillagon kívül a második és első trilógia között sem volt (látványos) fejlődés a birodalomnál sem. Illetve az első és harmadik trilógia között is csak egy kereszt vasra és egy bolygóba integrált még halálosabb csillagra futotta. (Sőt a régi trilógiában is csak a halál csillag lett cserélve egy halálibbra, amiről csak a jack dugó lett lehagyva)PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
válasz szami777 #107269 üzenetére
Nálam (úgyis törli valamelyik lelkes modi az egész OFF-ot az OFF-ban, de addig is):
[2015] - (imdb) - "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" - 4/10
(2016.03.24) (138 perc, amerikai)Abrams monnyon le...
A film kábé annyira volt izgalmas, mint a Szomszédok 201. része... Sofőr Ádámmal, és a semmiből Jedivé lett kukás csajjal.
Mellesleg, úgy látszik, manapság már bárkiből lehet Jedi, ha az "Erő" szót meghallja.
Az elmúlt pár évtized alatt a Lázadók 0 (azaz zéró) fejlesztést tudtak eszközölni a fegyver arzenáljukon. Bezzeg, a Sötéteknek futotta egy Keresztes Szablyára, egy Titán méretű (eléggé sikerült rámutatnom a Marvel-majmolásra?) hologramra, és egy fekete lyuk lövegre.
El se merem képzelni, hogy mire számíthatunk a S(zomszédok)tar Wars (202... akarom mondani) 8. részétől, ha már a 7. is úgy ért véget, mint egy brazil szappanopera.
Yayan Ruhian és Iko Uwais legalább bemutathatott volna pár válldobást. Az szép le(7)tt volna.Volt-e számomra értékelhető dolog a filmben? Kettő, ami három (minőségi sorrendben):
* a kötelezőt hozó Chewie-Solo páros,
* a fekete lyuk fegyver,
* BB-8.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz szami777 #107269 üzenetére
Szerintem ha rimékelnek SW filmet már kurva nagy szégyen teljesen mindegy, hogy a régit akarták adni, ebben a világban szart se ismerünk de sikerült megalkotni azt mint lassan 40 éve, sok értelme volt, bár nálam elérték azt, hogy az újtrilógia is király lett, pedig mennyire utáltam.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz tomsolo #107266 üzenetére
Egy dolog az h neked nem jott be. A másik dolog meg az, hogy látszik rajta, hogy az eredeti trilogiát tisztelo és szereto emberek alkották, akiknek nem a nagy bevétel volt az elsodleges szempont, hanem probálták visszaadni az igazi star wars feelinget. Nekem pár dolgot leszámitva kifejezetten tetszett, pedig marha magasan volt nálam a léc.
Szerk1: az én szememben a star warsnak 4 része van. Az uj trilogia gyagyi, egyedul a sithek bosszuja sikerult jol
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
szami777
addikt
válasz cyberkind #107256 üzenetére
Már kár megvenni, idén még jön ea accessbe.
Cyberkind:
Addig semmi gáz nincs az évente jovo star wars filmekkel, amig tartani tudják a magas szintet.
Ha meg igen(hamar elválik), miért baj az, dollármilliárdokat hoz, a nép meg szereti, hulyék lennének ha nem csinálnák ezt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Crytek
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #107257 üzenetére
Én csak spórolok ahol lehet. Mindig kérdik mire. Nem tudom hogy ha van. Egyszer valakinek jó lesz majd..
Magamra abszolút nem költök csak nagy ritkán. Van olyan pulcsim pl ami általánosból van meg több mint 15 éves....Élthetnék "nagy" lábon is már kerestem annyit ,de mire mennék vele ugyanúgy semmire mint ezzel a spórolássalNext PC Upgrade: 2022
-
cyberkind
félisten
SW film idén és SW játék idén: Star Wars Battlefront Ultimate Edition - mindent egybefogó kiadás jöhet
Ekkora lehúzást, tipikus EA.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107248 üzenetére
Ezt most nem értem.
//Á, már tiszta: http://www.mirror.co.uk - hermione-granger-black-internet...
"Fans were quick to point out that in the novels, written by JK Rowling, Hermione's race is never revealed, with only references to her brown bushy hair mentioned.
Though fans are circulating this quote: "They were there, both of them, sitting outside Florean Fortescue’s Ice Cream Parlor — Ron looking incredibly freckly, Hermione very brown, both waving frantically at him."
Whatever the books say, the joy spread - with many pointing out the casting was apt in a series about the evils of racism."
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Humble
CAT Interstellar 0,57€
egyébként néztétek, hogy humblin most már kérheted hogy az 5% a walletedre utalják ne pl. a wikipediának?
-
tomsolo
addikt
válasz kriszpontaz #107247 üzenetére
ala southpark?
Napjaink kedvenc multikulti eseménye az alábbi színésznő választása:
Igen, Ő Hermione Granger, aki öreg korára megnégeresedett.
-
tomsolo
addikt
Mennyi mindenre elég volt régen 4MB
-
i2k
őstag
válasz Crytek #107242 üzenetére
Szegény, nem tudja hogy csak két dolog miatt volt ez lehetséges:
* színesbőrűnek született
* Forma-1.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
djculture
félisten
Most elég jó áron mennek a régi pcguruk a webshopban . 600 pénz pl a 2013-as márciusi stalker clear sky teljes játékkal ami a stalker oldalon igényelhető GoG-ra vagy steam-re.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Watch Dogs 2-nek CPU-ban kisebb az ajánlott, mint az első résznek, RAM ugyanannyi, VGA-ban kell erősebb. Nagyjából akinek az első ment, a második is fog. Azért az vicces, hogy 2 év alatt 25 Gb-ról 50-re hízott.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
Lewis Hamilton az új CoD-ban Már csak Linszdéj Lóhen és Kiszel Tünde hiányzik.... Mindent bevetnek
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107239 üzenetére
Mit akarsz, az majdnem annyi játékóra, mint amennyit majd az Infinite Warfare kamu szinglije nyomni fog.
-
tomsolo
addikt
Most nézem, Space Hulk: Deathwing ben lesz összesen 7 űrhajó és 9 chapter.
1 cahpter 45 perc és másfél óra lesz között lesz
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107236 üzenetére
Tanúsíthatom. Tegnap vásároltam ott életemben először.
Viszont, nekem kellett a telefonnal buherálni - azonosító kód.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107234 üzenetére
Azaz, velem együtt 5:1 az arány - ezt vetítsd le statisztikai tömegre és leülsz
//Mondjuk, csak arra a 16-20 millió potenciális RDR2 játékosra levetítve
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #107229 üzenetére
Wikipedián pl. úgy tudják, hogy:
Platform(s) PlayStation 4
Release date(s) TBA[a]A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
törölt tag
Nézem a szürkeboltok oldalait . Mindenütt megy a lenyúlás : biztosítási díj , PayPal költség .
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #107230 üzenetére
"vennék"...
A beszélgetés nem arról szólt, hogy a korábbi hozzászólásom alátámasztására, annak hiteléül, vásárolnom is kellene.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107226 üzenetére
Vagytok ti ketten... miközben odakinn kábe 4-8000000x több játékos él...
//Én pölö ezekért vennék:
* Death Stranding
és/vagy a sokat halasztott
* The Last Guardianért.//Ja és kihagytam a másik és/vagy-ot:
Nier: Automata[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
1-1 játék miatt nem hiszem, hogy túl nagy átjárás lenne a platformok között. Nyilván akadnak olyanok, akik vesznek másik eszközt 1-1 játék miatt, és vagy megtartják, vagy váltanak, esetleg ha végigjátszották, el is adják az egészet, de szerintem ők a kisebbség, teljesen mindegy hogy PC->konzol vagy konzol->PC irányú a váltás. Én magam pl. sose vetemednék a PC leváltására, mert sok egyébre is használom a mindennapi életben, és nem sok olyan exkluzív cím ugrik be, amit kipróbáltam volna, és azok se biztos, hogy mind jók, mindenki befürdik néha 1-1 játékkal, ami korábban érdekelte. Én pl. a Lollipop Chainsaw miatt tuti nem veszek Xbox360-at, kb. az egyetlen exkluzív boxos, amit jópofának tartok. A RDR széria sem tűnik rossznak, de még így is kevés. Mint platform, a PC sokkal jobban kiszolgálja az igényeimet, igaz, hogy hobbiból is akad multimédiás szerkesztéstől kezdve itt minden. Persze az rétegigény, hogy retek VHS filmjeit lehet DVD/BD-re igazítani.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107223 üzenetére
"senki nem vett konzolt miatta"
Na, azért ilyen kijelentéseket én nem kockáztatnék meg...
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107218 üzenetére
Nyilván jelenik meg sok játék ----- >> rengeteg (!!) indie, és pár jobb (99,99%-ban multiplatform, vagy korábbi konzol megjelenés portolva) A(A+)* cím ----- PC-re, de mi van, az ember orra előtt elhúznak egy ilyen mézesmadzagot... amit ráadásul már jó ideje tesznek / pletykálnak, és kiderül, hogy még csak köze sem lehet hozzá.
Persze, írhatjuk, hogy majd a történelem megismétli magát, és a RDR2 úgy jön majd PC-re, ahogy tette a GTA 5 is... de, az barátok közt is 2019-2020...
De, még akkor sem fog érni sokat, ha nem ismerjük az "előzményeket" [már ha nem a 2. lesz maga egy presequel, ahogy manapság mindenben menő]...//kimaradt a mondat egyik tárgya.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #107215 üzenetére
Egyetértek.
#107216) sagem: Első rész nélkül PC-re: a hajukra is kenhetik.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
De (szerintem) ez csak azt jelenti, hogy olyan lesz kb. mint a GTA V. egy single rész és egy komplex multi rész mindenfélével. Számozott folytatás, szóval szerintem mindenképpen megmarad a komoly single tartalom
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #107209 üzenetére
Gondolom, 2017 telére veszel majd új PS4-est
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #107209 üzenetére
Egész pontosan így szól:
Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems.
An epic tale of life in America’s unforgiving heartland, the game's vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.
Watch the Red Dead Redemption 2 Trailer at 11AM Eastern on Thursday, October 20th at rockstargames.com, as well at the official Rockstar Games YouTube and Twitch pages.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107207 üzenetére
Én is csak ennyit tudok róla, és elég is...
RDR1 nélkül amúgy sem érne sokat PC-re, már ha beletesznek a 2.-ba egy kis kamu szinglit...
-
i2k
őstag
Láttátok a Red Dead Redemption 2 bejelentést?...
-
Hokunda
senior tag
-
Hokunda
senior tag
Olyan vagyok, mint a csecsemő akinek minden vicc új, de a nuuvem áttért az usdre?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest