Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
runner 125 #9698 üzenetére
Ha ilyet ír ki, hogy Vámkezelésre vár vagy Postai vámkezelés alatt, akkor fizethetsz. A Küldemény vám elé állítva mindig ki lesz írva minden csomagodnál, ha Bejövő küldemény vámkezelve lesz a kiírás, akkor átment a vámon, nem kell fizetned, pár napon belül hozza a postás.
-
csaszi72
senior tag
válasz
runner 125 #9698 üzenetére
Meg nem biztos.
Én rá szoktam íratni a csomagra:
Toj, acesszoriz,gift, valju ándör 50$ -
runner 125
nagyúr
Hi!
Stanley-től rendelt cuccok vám elé állításáról mi az eddigi tapasztalat?
Nyomon követés szerint tegnap 22:41-kor érkezett be az országba és 22:48-kor lett vám elé állítva.
Ennyit látok most.
..beszptam vajon?Köszi.
-
macikos
addikt
válasz
arti1121 #9694 üzenetére
Az utolsó lámpa egy ebay-es 85/65/50 stb. wattos HID lámpa. Egyszer jó lenne beújítani belőle egyet, mert akárhogy jók a ledes lámpák, attól még a HID lámpák a legjobbak, főleg ha 85 wattról van szó.
Itt van egy kis összehasonlító teszt a 85W-os lámpáról: [link]
Elég durva hotspotja van.
belsodavid: Az utolsó előtt előtti vagy egy 3xT6-os lámpa vagy pedig egy TR-1200-as.
Ezek nem az én lámpáim
-
zazenke
őstag
válasz
[CS]Blade2 #9687 üzenetére
a 45 napos határt én csak az ebay es vásárlásoknál tudom tehát ez ebay cég függő és nem paypal függő ,de lehet rosszúl tudom .én ezért ajánlom az ebayt mindenkinek
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Fotozgato #9689 üzenetére
Nekem volt október 4.-ei fizetéssel egy bicycle mount a manáról, az most pénteken jött meg. Szerintem azt akkor tényleg fel is adták, amikor küldte, hogy feladták.
A Kaidomain-es szombaton lett megváltoztatva, hirtelen lett a másik márkából újra, és aznap shipped lett a státusza, így van egy kétely bennem, hogy valóban fel adták-e. Ha azt vesszük, hogy a posta lazán lehet 20-35nap, akkor már lecsúszom a paypal-os 45napos témáról.
Végül is ez teszt rendelés volt a részemről, hogy mennyire jó-rossz ez a Kaidomain, mielőtt élesben rendelek 501B-t töltővel meg Sanyo akkukkal.
Eddig a manafont bejött, viszont ott csak T6-os 501B van, a lightmalls-t pedig nem teszteltem, pedig valszeg onnan rendelek nemsokára egy U2-s 501B-t.
A Sanyo akkuk pedig a kaidomain-en vannak 11,22$-ért (2db), máshol 7,5-8$ körül látom darabját. Van aki már rendelt ebből, és megjött neki, van akinek nem jött be a Kai.
Lehet, hogy jobban járok, ha várok januárig, és elkerülöm a karácsony előtti cirkuszt. Ki tudja mennyit csúsznak ilyenkor a csomagok, és hány kallódik el út közben. -
Fotozgato
tag
válasz
Én a www.manafont.com [link] -on rendeltem.
Október 12-én fizettem ki a PayPal szerint.
Tegnap jelent meg a http://www.singpost.com [link] -on a Registered Mail Number.
Ma október 28-án pedig megjelent a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes [link] oldalon is.
2 hétig csomagolták, és adták postára?
A másik lámpám 1 hét alatt itt volt ugyanettől a cégtől. -
zoli03
őstag
válasz
Fizetéstől számítva van a 45 nap.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
zazenke #9682 üzenetére
Nekem Kai-ról van akku rendelve, 04.-én rendeltem meg, aztán back-ordered lett, úgy volt, hogy adnak más milyet, aztán közben újra lett a rendeltből (csak dupla áron), így most nem tudom, hogy melyik adták fel, de ez most nem is lényeges. Ami érdekelne, hogy 20.-án szombaton jött, hogy "Your order # has shipped." Paypal-on fizetettem 4.-én.
Ilyenkor a 45 nap 4.-étől van? Ha jól számolom, akkor nov.17.-én még vissza lehetne húzni a lét, de nem biztos, hogy gáz van, ha addig nem jön meg. -
gepeszgyerek
csendes tag
válasz
Mittu88 #9685 üzenetére
Éppen most szerettem volna megkérdezni ,hogy áll a lámpa érkezése, de visszaolvasva látom, hogy tényleg átverés lehetett.
Én egyszerűen nem is fizettem ki neki a pénzt mert sikerült nekem is leütni egy 3 ledes lámpát nála.
Fogok csinálni én is néhány fotót a lámpákról használat közben.Még egy kérdés, valakinek van tapasztalata erről a lámpáról: SMALL SUN ZY13?
-
zazenke
őstag
válasz
Mittu88 #9683 üzenetére
ne engedd hogy 45 nap felé húzodjon ez a lényeg mivel már az eladó eltünt igy valószínű ő a bűnös és megérdemli a negatívot . gyakran megpróbálnak korupcióra kényszeríteni .Rendeltem egy parker tollat ami hamisitvány volt és adtam negatívot rá .nemsokra indiából hívott a csóka de nem nagyon tudok angolul és annyit tudtam neki nyögni hogy írja le emailbe hogy mit akar . A lényeg az volt hogy visszatéríti a 60 % át ha visszavonom a negatívat . Már bánom hogy akkor nem gondolkodtam és megtettem így hozzájárultam egy csaló üzletéhez és további működéséhez . ha elindítod a visszatérítést természetesen akkor már nem számít ha a 45 nap letelik
-
Mittu88
senior tag
válasz
stickermajom #9680 üzenetére
köszi szépen a segítséget, utána is olvastam a dolgoknak, kicsit elhamarkodottan kérdeztem. Azt írták, hogy először vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, így írtam neki, hogy refund-oljon és akkor nem adok neki negatívat (ami persze nem igaz, megkapja). Ha erre nem válaszol 2 munkanapon belül, akkor megyek a "megoldóközpontba".
-
zazenke
őstag
válasz
Mittu88 #9679 üzenetére
én már többször is .és amikor időbe elindítottam a kártalanítást az mindíg meg is történt . Ez 45 nap a vásárlástól .ezután nem lesz módod rá csak 60 napig esetleg negatívot adni ugyan csak a vásárlás napjátol .Ha ez nem tetszik az eladónak akkor lehet hogy ő is visszatérít nem csak az ebay ag . Mindezek mellett szerintem az ebay biztonságosabb vásárlás mint pl a dealextreme mert ott nem hinném hogy ilyen védelembe részesülsz ha betartod a szabályokat . javítsatok ki ha rosszúl tudom ,és ugyanazok a cuccok megtalálhatóak sőt még szerintem több is . Közel 140 vásárláson vagyok túl .
-
Mittu88
senior tag
szeptember 24-én sikeresen leütöttem és kifizettem egy 3 ledes lámpát eBay-en, ami azóta sem érkezett meg. Az eladó azóta nem árul semmilyen terméket. Nem várok tovább, mert elfelejtem a végén, hogy kell "visszakérni" a pénzt?
Még sose jártam így, ha lehet úgy írjátok le, hogy a hülye is értseu.i.: ja és egymás után kapja a negatívakat, beállnék a sorba
-
arti1121
senior tag
valaki aki mostanáb rendelt megnézné nekem hogy mennyi idö telt el neki a célországba elküldve és a célországba megérkezés között? Nekem régebben 2nap volt de most több csomagnál már 11napja ez a státusz.
-
korn
aktív tag
válasz
belsodavid #9673 üzenetére
Ennyire mélyen van a led? Meg az a led központosító is elég gáz, jó sok lument leárnyékolhat a dóm szélén.
-
belsodavid
aktív tag
Ilyen C8-ról van szó, sajnos most nem tudok feltenni fotót. Átforrasztottam, úgyhogy szétszedtem, tudom miről beszélek. Én a foncsor alól a fekete műanyag távtartót is kivettem, így belenyúlik a buborék a foncsorba, jobb a szórása, de thower is. Ilyen C8-at ha nem muszáj ne vegyetek, mert nem tudjátok olyan egyszerűen tuningolni. Egyébként tökéletes a lámpa meg minden, csak hát ilyen.
-
belsodavid
aktív tag
Hát igen, nehéz dolog ez. Ez valami másfajta C8 lehet. Mindegy, most 1 módos, maxon megy minig. Egy U3-as meleg ledet lehet rakok bele majd egyszer, de lehet azt sem éri meg. Ha meg elromlik, veszek egy másik C8-at, nem biztos, hogy megéri annyit rááldozni az alkatrészekre.
-
Gibbs
csendes tag
válasz
belsodavid #9668 üzenetére
20mm-es, 3A-es drivert nem nagyon fogsz találni. Én két akkus, 3xT6-hoz kerestem ilyet nagyon sokáig, mert kevesellettem a kb. 1A áramot a faroknál mérve. Nemrég találtam egyet a "lightmalls"-nál. A napokban meg is jött, kiszedtem az erdetit és ugyanolyan, mint amit küldtek. Ez sem tud 3A-t. Szóval a megrendelt driver az egy lutri.
Ha mégis 20mm-es kellene, akkor itt van egy, de ez is csak 2,5A-es, úgy hogy nem vagy vele előrébb.
http://www.kaidomain.com/product/details.S008845 -
kowik
tag
válasz
belsodavid #9668 üzenetére
-
Gibbs
csendes tag
válasz
belsodavid #9649 üzenetére
Miért kell neked az alumíniumot rézzel összeforrasztani? Ha a driver pill (ház) aluminiumból van, akkor a driver helyén mindíg bele van préselve egy réz gyűrű, amihez a driver külső peremén körbefutó negatív pólust hozzá kell forrasztani. Különben gyárilag sem tudták volna a drivert a pillhez hozzáforrasztani!
Az a gyanúm, hogy a drivert nem vetted ki, ezért gondolod, hogy az 20mm átmérőjű. A valóságban az az átmérő, amit te a driverre gondolva mérsz, ennek a bepréselt réz gyűrünek a külső átmérője. A belső átmérője vszínüleg 17mm-es, amibe passzol a 17mm-es driver.
Tegyél fel egy fotót a driveredről. -
kowik
tag
válasz
belsodavid #9639 üzenetére
Nem kell kókányolni. Itt a 20mm-es driver.
-
korn
aktív tag
Az a gond, hogy 2 lux mérőm van, és most vettem észre, hogy amelyikkel eddig az összfényerőt mértem, az ezen a (melegebb) színhőmérsékleten kevesebbet mér mint a másik. Ha a másik mérővel mérek, akkor csak olyan 10% körüli a mért csökkenés. Szóval az egyikkel 20-25% csökkenést mérek, a másikkal meg csak 10% körülit.
Mindegy, a lényeg, hogy valamekkora csökkenés biztos lesz, valahol 10-20% körül. Fogalmam sincs miért van ez így, a dómnak bizonyára van valami "optimalizációs" hatása.
De ha valaki igazi durva throwert akar olcsó pénzért, akkor ez a dóm levétel egy jó megoldás, feltéve, ha nem megy tönkre a led. Az a 10% összfényerő csökkenés nem vészes, cserébe közel dupla erejű spot-ot kapunk. -
QWAZU
csendes tag
válasz
Régebben is lehetett már forrasztani az alumíniumot, csak nagyon macerás volt, sok-sok szívással... De ma már ez is csak történelem. Pár éve már lehet forrasztani az alumíniumot is: http://www.hegesztesbolt.hu/termek/3073/durafix-durafix-aluminium-lagyforrasz Más kérdés, hogy Neked megéri-e?! Remélem segítettem.
-
zazenke
őstag
válasz
belsodavid #9654 üzenetére
azért még elmondom a mainsystems árulja az a neve hogy supersolder. ma rendeltem egy állítható fokuszú lámpát ezt kíváncsi vagyok milyen lesz :[link]
-
kowik
tag
"Persze, hogy maradt. Bár az összfényerő ilyenkor mindig csökken, itt is 800+ lumenből lett 670 körül. A spot valamivel kisebb lett, de jelentősen erősebb. A színe pedig melegebb lett, neutrálnál talán kicsit melegebb. Ezt nem tudom pontosan, mert nincs neutrál ledem."
Mitől csökkent a lumen? A led ugyanannyi lument ad nem?
-
-
tbesze
tag
válasz
Az alumíniumot nem lehet forrasztani.
-
Gibbs
csendes tag
válasz
belsodavid #9646 üzenetére
A driver alsó megtámasztására a műanyag közdarab megfelelhet, de a driver peremének fémesen érintkezni kell a házzal, a hővezetés miatt. Néz körül odakint, hátha találsz 1-1,5mm vastag egyerű villamos réz kábelt. Azt csupaszíts le és hajlíts belőle akkora karikát, ami kitölti a hézagot és kívül a házhoz, belül a driverhez forraszthatsz, minél több helyen.
-
szbalogh
addikt
válasz
belsodavid #9646 üzenetére
Természetesen a drivernek is kell a hűtés! Ilyen szempontból a nancjg 105c driver jobb, mert ott közvetlenül a driver peremére vannak forrasztva a fetek. Oda kell forrasztani a foglalathoz minél több helyen, lehetőleg közel a fetekhez. Nem tudom mennyi hő képződik a driveren de gonolom nem árt ott se a jó hőelvezetés.
-
belsodavid
aktív tag
Kimentem, kicsit körülnéztem. Találtam megfelelő méretű műanyag betétet. Belepréseltem az aluminium darabba, így a 17-es driver nem fog átesni a led felé, viszont kiesni szerintem ki tud majd. Végső esetben 1 pötty pillanatragasztóval lehet rögzíteni? A műanyag közdarab pedig nem gond igaz? Ha ezek megfelelőek mehet a modding
-
Gibbs
csendes tag
válasz
belsodavid #9639 üzenetére
Működni fog, de a megtámasztó váll azért kell, hogy az akkut szorosan tartó farok sapka szorító ereje ne tépje le a forrasztást. Ha nincs ez a váll, akkor a kis forrasz lábak a nyomástól le fognak szakadni. Inkább egy gyűrűt kellene bele tenni, de annak esztergálása többe kerülne, mint egy lámpa.
Egyébként az én tegnap (lightmalls-tól) érkezett U2-es C8-amban is 17mm-es a driver. Nem lehet, hogy te mérted el? Ez az U2 jóval melegebb fényű, mint a T6, inkább neutral színű a tegnap esti összehasonlítás szerint. -
belsodavid
aktív tag
Másik elképzelésem. 20-as a driver helye, belül van egy 19-es váll. Ha forrasztok a vállra 4-5 pontot, arra fel tud majd támaszkodni a driver, majd 2 helyen beforrasztanám a 20-as átmérőhöz. Az első lépés azért kell, hogy megtartsa, ha az akkut berakom, a második, pedig, hogy a driver fix legyen. Szerintetek jó az elképzelés, vagy nem fog így működni?
-
belsodavid
aktív tag
válasz
szbalogh #9636 üzenetére
Nem hiszem, hogy rosszul emlékszel, csak ennek lehet más a belseje. Egyébként szerintem megoldható a 17-es driver beszerelése. Egyébként be kell forrasztani a helyére a drivert? Az enyémben nagyon stabilan áll, nem is tudtam eddig kiszedni.
Lehet gányolásnak tűnik, de ha alufóliával beszorítanám a házába az jó lenne?
-
szbalogh
addikt
A középső forrasztandó része a hőelvezetésre van. Lényegében magunk is meg tudjuk csinálni a pcb-t.
-
szbalogh
addikt
válasz
belsodavid #9635 üzenetére
Hű akkor rosszul emlékszem.
Lehet, hogy akkor 2 akkus drivert kéne nézni. Magasabb feszültséggel kisebb a veszteség a kapcsolókon.Az az értelme, hogy igen megcsináltam
Meg nekem airsoftra kéne ahol csak pár másodpercig kell mennie amíg elvakul az ellenfél. De akkor adja ki magából a maximumot -
szbalogh
addikt
válasz
belsodavid #9632 üzenetére
C8-ba 17-es megy. Mármint driver
Ledből valami jó kis rézcsillagos kellene. Talán azon a német oldalon. -
Cyborg
őstag
válasz
belsodavid #9630 üzenetére
Akkor már [XML-U3] 6000-6500K, ennél melegebb nincs szerintem, U2-ből se láttam még neutralt
Vagy marad a jó öreg [XML-T6 NW] 5000K
-
szbalogh
addikt
válasz
belsodavid #9627 üzenetére
Hogyne lehetne! A 8x7135-ös driverekkel 2,8-3,04A. De pár ilyen fet egymásraforrasztásával akár 5A-ig is el lehet menni
link
Én is pont ilyenen töröm a fejem. Jön most két citipower x7-t6, az egyiket jól megmoddolom. -
belsodavid
aktív tag
Szevasztok! Azon gondolkoztam a nemrég megjött C8-at lehet nem adnám el, hanem egy meleg színű U2-es ledet és valami kegyetlen drivert vennék hozzá, aztán megcsinálnám. Lenne ennek értelme, egyáltalán megéri? Ha igen, honnan érdemes beszerezni az alkatrészeket.
Most 2,1 A-.en megy méréseim szerint, lehet ennél erősebb drivert kapni, valamint meleg U2-es ledet?
-
korn
aktív tag
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Van egy felesleges 18650-es akksim, ezért arra gondoltam, hogy szeretnék hozzá egy zseblámpát, amiben segítséget kérnék.
Néhány dolognak feleljen meg:
- olcsó legyen
- Dealextreme-ről legyen
- erősen világítson, de inkább szórja a fényt, mint inkább egy pontba tolja.Egy Fandyfire C8-asom van most, ehhez képest is valami kisebbre gondoltam.
Köszi a segítséget!
-
-
tbesze
tag
válasz
belsodavid #9619 üzenetére
-
tbesze
tag
válasz
belsodavid #9617 üzenetére
Nekem van 3 ledes UltraFire U2-esekkel. Sajnos nagyobb még nem volt nálam. Most várom a TR-J18-at.
-
belsodavid
aktív tag
Valakinek van tapasztalata ezzel a 3 lámpával?
Trustfire TR-1200 5xq5
Trustfire TR-j12
Trustfire 3t6Nekem az első kettővel van, elég nagy a különbség, viszont méretben is, ami nekem már nem tetszik. A 3T6 a két lámpa közt hol helyezkedik el? Egyáltalán jobb a 3T6 a TR-1200-nál?
-
rii
nagyúr
az mitől lehet, hogy tegnap este az 1-2 nqpja feltölttött eneloop akkukat betoltam a lámpába, 1-1-et, lámpoa meg se nyekken, egyik se egyik akkuval sem.
két eneloop ki, és egy harmadik, amit most vettem, be, azzal egyből világított
ma próbaképp eneloop megint be ... egyikkel világít
másik is br, azzal nem ... véletlen bekapcsolava hagytam, és 5 perc után viláíg az is.mi baja?
kezd meghallni az eneloop, vagy ezek a CREE g10 lámpák ilyenek? -
zazenke
őstag
esetleg valaki tud hasonló minőségű vagy jobb állítható fókuszos lámpát javasolni azt előre is köszönöm
-
zazenke
őstag
megszeretném kérdezni valakitől hogy az trustfire z1 és a második linken található lámpa azonos e vajon mert árkülönbség az van . mindkettő állítható fókuszú és 1600 lumenes és nem igazán látok lényegi különbséget de lehet hogy valami elkerüli a figyelmemet .talán üveg vagy műanyag lencse stb ?
[link]és: [link]
-
Cyborg
őstag
Ez büntet!
-
BaLee
addikt
válasz
Fotozgato #9608 üzenetére
Nekem ilyen fejlmámpám van, nagyon jó kis cucc, főleg ennyiért. Én még itthon vettem jó 2 éve, akkor 10 ezer fölött volt.
Könnyű, állítható, fókuszálható és még a fényerőt is állíthatod rajt. 3 újratölthető AAA elemmel jó sokáig húzza, főleg ha nem folyamatosan maxon használod. Sötétben biciklizéshez is remek.
Szerk.: Most nézem, ez nagyon durva. Az imént említett szeptember legelején rendelt akksim tracking száma most került be a Magyar Posta rendszerében és az van odaírva, hogy 2012.10.17 - Célországba elküldve!!?
Akkor több, mint 1 hónapig ültek rajt kint a postán vagy fel sem adták?? -
zoli03
őstag
-
Fotozgato
tag
Erre a levélre gondolsz?
Order Number: xxxx
Latest Status: Dispatched
Detailed Invoice: https://www.manafont.com/xxxx
Date Ordered: Friday 12 October, 2012Your order has been dispatched to POST Office
Registered Mail Number: RQxxxxxxxxxSG
Mail tracking is available at http://www.hongkongpost.com/eng/trackingPlease reply this email if you have any questions.
Thank you for shopping with us
-
Fotozgato
tag
Igazad lehet, hogy türelmetlen vagyok. De ki nincs ezzel így?
Úgy várom már a lámpát!Ezt a fejlámpát [link]
Date Ordered: Monday 08 October, 2012 rendeltem, és végig tudtam követni a trackingen,
és 7 nap alatt már itt volt nálam.Azt hittem, hogy a másik csomag is ideér ennyi idő alatt, de ezek szerint tévedtem.
Szomorú vagyok.De a másik lámpa, amit október 12-én rendeltem (TrustFire TR-J18 Cree XM-L T6 7-LED), és fizettem ki, azt sehol nem látom a Registered Mail Number alapján.
Nem az e-bay-en, hanem itt rendeltem: http://www.manafont.com [link]
-
BaLee
addikt
válasz
Fotozgato #9598 üzenetére
Október 12én fizettél? Nem vagy kicsit türelmetlen?
Mivel 12. péntek azt jó esetben feladtál hétfőn vagy kedden, az azt jelenti, hogy még nincs 1 hete hogy úton van, ha esetleg már nálunk is volt akkor a hosszú hétvégén garantáltan nem nyúlt hozzá senki. A Kínaiaknál meg azt hiszem most valami ünnep van akkor ők sem szoktak dolgozni.
Tényleg nem akarom letörni a lelkesedésedet de én még várok egy csomagot amit szeptember 7én rendeltem meg, és mikor letelt az 1 hónap rákérdeztem, megnyugtattak (vagy le akartak rázni?) hogy ez elég gyakori, ha két hónap alatt sem jön meg akkor szóljak nekik és foglalkoznak az üggyel...
Viccet félretéve a csomagjaim többsége 2-3 hét alatt szokott ideérni, de az utóbbi hetekben a vámon is többet szőröznek rajt. Jobban ráálltak a nagy értékű csomagok kiszűrésére.
-
M_o_g_y_i
őstag
Mint zoli03 is írta, jól beazonosítható.
BLF-on is írtak róla. -
belsodavid
aktív tag
Szevasztok! Aláírásomban található egy hirdetés, hátha valakit érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest