Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
válasz
hpsafl #26495 üzenetére
Még annyi eszembe jutott, hogy a Yinding lencséit elméletileg ki lehet cserélni másmilyenre.
Mondjuk egy 15 fokost és egy 60 fokost, és akkor terít is, meg messzire is jól világít, vagy lehet a 60 fokos helyett ilyet is rakni, és akkor a szórt fény ovális lesz.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #26487 üzenetére
Szerintem sokan bringaboltba vásárolnak bringalámpoát és ott nem árulnak zseblámpákat megfelelő tartókonzollal, valamint a sokféle lámpa átmérő miatt nem nagyon volt egységes konzol. Most a 18650 akkus lámpák elterjedésével ez már változhat mert a legtöbb hasonló vastagságú. Aki tényleg hosszú távokat megy éjjel annak megéri inkább a több akkus kábelezős megoldás. De ahhoz képest én is szoktem egész éjszakás bringázásokat tartani és egy teletöltött 3400-as 18650-el egy S2+-al elvagyok közepes fokozaton reggelig, max ha többet megy maxon akkor egyet cserélnem kell. Természetesen erdőben nagy tempónál nem jó ha menet közben visszavesz a fényerőből és idegesítő lehet akkut csereberélgetni, de normál úton való közlekedéskor nem vészes és nekem inkább az jön be ha otthagyhatom a bringát úgy hogy 1 másodperc leszedni a lámpát és nem kell féltenem hogy lelopják vagy nem kell perceket töltenem a leszedéssel. Erdőbe nagy akkupakkos lámpa plusz fejlámpa való
Hétköznapi tekergőknek meg egyszerű éjjeli bringázáshoz jó a sima egy akkus zseblámpa.
-
hpsafl
tag
válasz
benfolds #26487 üzenetére
Igen, alapvetően más a felhasználás. Egy bringásnak kell a hosszabb üzemidő, még egy kisebb kézilámpánál beáldozzák az üzemidőt, mert az esetek többségében egy EDC lámpával nem világítanak egész éjszaka. Vagy ott vannak a kisebb méretű kulcstartó lámpák 200 lumen fényerővel. Ezek még kevesebbet bírnak, de általában ezeket a lámpákat csak utolsó lehetőségként hordják, hogy ha valaki elindul otthonról, és semmi éjszakai tevékenységet nem tervez be, de mégis meg kell oldani valamit gyorsan a sötétben, pl egy gyors szerelést, akkor legyen kéznél valami, és a kis mérete miatt nem megterhelő a hordása sem, így mindig nálad lehet.
Ha zúzol le a hegyről ezerrel, akkor ahhoz kell egy fejlámpa is, mert a kormányon lévő lámpa nem világít mindig a jó irányba.
-
elszabi
tag
válasz
fi:zi'k #26488 üzenetére
A cseh posta ritka lassú nálam. Amúgy ezen az oldalon lehet követni. De lehet, hogy az sem teljesen végig. 2 ilyet várok, még egyik sem érkezett meg, csak vesztegelnek vhol.
-
fi:zi'k
nagyúr
Gearbestes rendelésnek mi a menete? Pontosabban a rendelés és fizetés utáni szakasz érdekelne. Kértem trackinget, kaptam is egy számot, de sem a 17track, sem a cseh posta oldalán nem talál semmi infót 07.18 óta. A fiókomban van ugyan egy kép az elkészült csomagról, de ennyi.
Mivel ez volt az első rendelésem, így nem tudom, hogy ez így normális és csak várnom kell, vagy vmi gond van?! -
benfolds
őstag
válasz
hpsafl #26476 üzenetére
igen, olvastam, köszi. amúgy miért nem terjedt el annyira a zseblámpa bicajon, ha olyan jó 2 in 1 megoldás? talán azért, mert a biciklilámpákat eleve nagyobb kapacitású külső akksipakkokkal "kell' tervezni, hogy nagy teljesítménynél is sokáig bírja szufflával? az egyakksis zseblámpák lehet, hogy ilyen szempontból nem praktikusak...
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #26475 üzenetére
kellene, hogy jól terítse a fényt, félek, hogy az ne01 sem elég olyan jó ebben, mint az x2.
az mondjuk tényleg szar, amit az x2 csinál, hogy zúzok le a hegyről ezerrel, egyszer csak elmegy kialszik a fény. oké, hogy már csak az egyik visszajelző világít, de az mondjuk lehetne ilyen utolsó 5-10 perces jelzés, hogy tényleg komolyan vegye az ember... -
hpsafl
tag
válasz
WestBam #26484 üzenetére
Volt, de azt kb 3 éve vettem, akkor még nem volt divat a kamu Cree LED
A 8-9 LED-es semmivel nem jobb mint az eredeti 3 LED-es, mert nem kap több áramot, ugyanakkor most volt "szerencsém" SRK-hoz, és az még siralmasabb, mert csőből van esztergálva, és nincs a LED csillag alatt anyag, ami elvinné a hőt, csak egy vékony kb 4mm-es perem van ott, azt meg kenegethetem pasztával, nem sokat ér.Ha kicsi, és erős kell, akkor össze kell rakni egy tripla S2-t
-
WestBam
Topikgazda
Hát az ebay-es másolatokról inkább nem írok semmit, onnan erősen kétes minőséget fogsz kapni szerintem. Ennyi pénzből már vehetsz jó lámpát, nem is 1-2 félét.
hpsafl-ra írj rá priviben, neki volt SRK, első kézből tud véleményt mondani, hogy venne-e még egyszer magának. EDC-re pl. eléggé kényelmetlen -
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Nincs valakinek skyray 7-es,9-es,10-es,vagy 11 ledes "kis"duci elfekvőbe eladóba? mer megunta,kiábrándult belőle, stb
vagy tud olyat, itthon akinél lehet?
(ázsiacenter?)
-
kowik
tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Vertigo18 #26474 üzenetére
Kb 13-14000 ft volt de a hővezető ragasztót és kábeleket ami volt itthon nem számoltam bele. Plusz mivel 2 db ugyanilyen készül nem marad felesleges noctigon a dupla pakkból és az esztergálás is megoszlott. Egy db többe lenne valamivel. A színe elég homogén és az átmenet is a legegyenletesebb a hotspotból a spillbe amit eddig láttam.
-
hpsafl
tag
válasz
benfolds #26472 üzenetére
Akár fotót is csinálhatok, csak azt nem ígérem, hogy ma sikerül. Addig olvasd el a tesztem, ha még nem tetted
Most próbáltam, és 30 perc alatt 27 fokról 34-re melegedett magas (nem turbó) fokozatban úgy, hogy közben asztali ventilátorral a leggyengébb fokozaton hűtöttem, majd további 20 perc hűtés nélkül, és 38 fokos lett. Szerintem a két érték között lesz valahol menet közben.ZozzV6: ezzel a méhsejt jellegű optikával homogén színhőmérsékletű a hotspot? Most a napokban vettem csak észre, hogy a tripla S2-mnek van egy enyhén sárgás hotspotja, ami fényerőben kb megegyezik a hotspot külső széleivel, de a hotspot közepe alig észrevehetően sárgás-zöldes.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
benfolds #26472 üzenetére
Az S2+-nak legalább annyi fénye van, mint az X2-nek.
Erdőbe csak az S2 nekem is kevés, de egy jó fejlámpával már rendben van. Az S2 fénye sem azért kevés, mert kevés a lumen, hanem, mert csak előre világít.
És ne gondold, hogy kevesebbet bír, mint az X2. Főleg télen, mikor az akkuk kapocsfeszültsége leesik a hideg miatt. Az S2-ben a veszteséghő valamelyest melegen tartja.Arról nem is beszélve, hogy az S2-ben van normális jelzés az akku merülésére. Mert az X2-nél azt csak tippelni lehet, hogy mikor kapcsol ki, minden előjel nélkül.
-
benfolds
őstag
válasz
hpsafl #26465 üzenetére
köszi, hogy megosztjátok a tapasztalatokat!
s2+ nekem kevés lenne szerintem erdőben. gondolkodom az ne01-en, az talán felér az x2-vel fényáramban és eléggé terít, de ezek csak feltételezések. ha fényben elég lenne, akkor már csak azt kellene tudnom, hogy egy 3400 mAh-s akksival magas fokozaton (nem turbón) meddig húzza. illetve, mennyire viseli, hogy én átlag 1-1,5, néha 2 órákat használnám folyamatosan high mode-ban. úgy értem, ha nem is bírná addig egy akksival, de én küldeném neki pótakksikkal ennyi időn keresztül. vajon ilyen terhelésre van-e tervezve? ugye annyiból jó, hogy biciklin van egy kis menetszél hűtésnek...
felfogatás: az ne01 átmérője 32 mm, úgyhogy gondolom ez a tartó kicsi lenne (22 mm-ig jó) van még ilyen szilikonos, illetve itt találtam több másikat. (a C esetleg, méretre éppen jó lenne)
egyébként az ne01-nek milyen alternatívája lehet még, ami minimum ugyanannyit tud és méretre nem nagyobb?
nem akarsz esetleg egy összehasonlító tesztfotót csinálni a yindingről és az ne01-ről?vagy az is elég ha kipróbálod egymás mellett a kettőt és megírod a látottakat.
-
ZozzV6
senior tag
Éééééés elkészült egy Eagle eye X6 tripla XP-L V6 3D.
Áramfelvétele turbóban 11,3A és 20 másodperc alatt 41 fokos lesz a fej de totál megérte
Annyi fénye van mint a Convoy L6-nak csak ez totális flood fény míg az L6-nak van azért hot spotja, ennek alig észrevehető.
Hajnali kép lámpák nélkül:
X6 tripla turbó 11,3A
Convoy L6 max fény: -
bul07
nagyúr
Keresek olyan embert aki megvette ezt a SK98 lámpát ebben a színben(5), gearbest áruházból
Egy kis szívességet szeretnék kérni -
WestBam
Topikgazda
XTAR VC4 - kupon: ChargerD - 18,99$
No comment -
Ra3
őstag
válasz
ZozzV6 #26415 üzenetére
A fórumnak hála nálam is összegyűlt már pár lámpa (S2+, C8, Xtar H3, Astrolux S2, NE01, Klarus G30 meg az aprók), ezek közül szerintem a Klarus van leginkább rendben (kidolgozottság főleg, UI, melegedés, kapcsolók, méret).
Ha lesz a GB-n 50-60 dolcsi környékén G20 akkor tuti rárepülök, mondjuk annyira szerintem nem lesz leakciózva mint a G30, tekintettel arra hogy a csomag része az akksi, tok, plusz tölthető usb-ről, és lehet hogy az XHP70 is többe fáj mint az MT-G2. -
hpsafl
tag
válasz
benfolds #26461 üzenetére
Az utóbbi időben akkuhiány vagy inkább lustaság miatt 2s 5800mAh LiPo-val hajtom a Yindinget, de a 2s 1600-as is meghajtja, csak az kb egy rövid útra elég, viszont egy bicska tokban simán fel tudom rögzíteni,és a súlya is kisebb, meg a cellákat külön tudom figyelni egy LiPo őrrel.
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #26456 üzenetére
igen, ez az első "komolyabb" biciklilámpám és tényleg elégedett vagyok vele, leszámítva a macerát a külső akksival. de ugye mindig jobbat akar az ember...fenix bc30-at nézegettem annak idején, de nagyon drágállottam, így maradt az x2, akkor jobban nem mélyedtem el a dologban. váltanék, de:
- nem akarok kevesebb fényt. én erdőben használom, városban elég nekem a villogó. egy s2+ tud annyit fényáramban, mint az x2?
- feltételezem, hogy mivel az s2-ben egy db 18650 fér el, hamarabb lemerül. igaz, plusz akksit viszonylag könnyen tudok magammal vinni. az s2 nekem hotspotosabbnak tűnik, mint az x2...
- ha valamilyen másik külső akksis megoldás lenne az x2 helyett, pl. ez a yindig, valszeg akkor is maradnék az x2-féle összecsomagolt akksiknál. elhiszem, hogy adapterrel amiatt jobb, mert az akksikat rendesen lehet tölteni, plusz nagyobb kapacitásúakat lehet beletenni, de eddig nem győzött meg ez a megoldás. bumszli nagy műanyag tok, mozognak benne az akksik...inkább legyen kisebb és könnyebb, nekem praktikusabb. kb 3 hetente töltöm az x2 pakkot, szerintem így is elmegy 1-2 évig, mire tönkremegy biztos jön valami kompaktabb dolog
- látom van az s2+-hoz felfogató konzol. nálam ezek eddig mindig törtek...örültem is, hogy az x2 gumis megoldásának
- nem szeretem a fejlámpát biciklin
- nitenumen ne01-et is fel lehetne tenni kormányra? -
Alex91
félisten
Kicsit offtopic, de valaki tud valami elfogadhato, olcso napelemes toltot? Max. 20€ ertekben...
-
hpsafl
tag
válasz
benfolds #26455 üzenetére
A kábeles dologgal csak részben értek egyet. Ha a bringa a szemed fénye, és nem a szomszédokkal közös tárolóban tartod, valamint nem veszed le nappal sem a lámpát(hivatalosan nem elég, ha a hátizsákban van, akkor nem érdemes a sima kézilámpát venni, ugyanakkor x2-t én sem vennék.
Ami nekem bejött az a Yinding.Viszont ha az éjszakai bringázást komolyan veszed, és terepen tekersz, akkor kelleni fog egy jó fejlámpa is.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
benfolds #26455 üzenetére
Az X2 úgy szar, ahogy van. Ha ez az első lámpád, akkor biztosan elégedett vagy a fényével, de egyébként minden porcikája harmad osztályú. Ha rákeresel itt a topicban, több hozzászólásomat is megtalálod vele kapcsolatban.
Egy S2+, vagy az NE01 sokkal jobb választás. Plusz hamar megunod majd a kábellel való bajlódást. -
benfolds
őstag
lehet arra a kérdése válaszolni, hogy solarstorm x2-höz képest (xml-u2) milyen fénye lehet a nitenumen ne01-nek? kb.
a másik: itt a három variáns között mekkora különbség lehet fényáramban? -
hpsafl
tag
válasz
WestBam #26439 üzenetére
Az biztos
Azért durva lenne, ha tudnának ilyen fényáramű XP-L LED-et csinálnizoli03: direkt kipróbáltam gépen , mert nekem meg az akku oldalán mutatott 13,21 $-t, de a kosárba rakva 11,99$ volt, és még írta is, hogy ez csak most ennyi, és a flash sale végével változni fog.
-
alex89
senior tag
-
0021666
tag
Sziasztok! Tudom, hogy sok köze nincs a topikhoz a kérdésemnek, de nem tudom kihez forduljak, szerintem itt járnék a legnagyobb sikerrel! Van egy régi fényképezőm, hozzá egy 7,2v 710mAh akku, ami sajnos annyira régi, hogy pár perc után le is merül. Ki szeretném cserélni az akkukat, de nem találok róluk semmi infót. Esetleg ez Panasonicnak lenne valami egyedi akkuja? Vagy csak át van cimkézve valami szabvány? 3,5cm hosszú, 1,5cm átmérőjű az akku. Itt egy kép róla! Ha esetleg nagyon nem ide kellett volna írnom, elnézést kérek tőletek!
-
Üdv!
10440 (3.7v) akkuból melyiket érdemes választani és honnan(venni,rendelni)? -
válasz
balazs1956 #26436 üzenetére
Addig tart az akció, vagy amíg el nem fogy az akciós készlet.
-
hpsafl
tag
Nem zseblámpa, de ez akkor is brutális
-
hpsafl
tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #26414 üzenetére
Feltöltöttem kettőt 2,7-ről 4,1 V-ra, de aggódtam, mert igen forrók voltak. ICR18650-26C Samsung SDI 842 a felirat, és VC2-vel töltöttem.
-
Ra3
őstag
BLF 348 Nichia, már egy ideje nézegettem, meg győzködtem magam hogy minek, de most pontokkal kicsit 1100 felett elhozható, persze hogy nem hagytam ki
-
hpsafl
tag
Skilhunt H02 ár: 26.99$
Liitokala Lii-500 ár: 22.99$
ON THE ROAD M3 ár: 20.89$
KeepPower L2 ár: 18.89$
XTAR VC4 ár: 29.95$ -
Vagany
őstag
Ma shippedre váltott a BG-n preorderben rendelt 2db újabb, rövidebb keeppower 26650 (Convoy L6-ba), pedig elvileg 25-i érkezést írnak. Remélem hamarabb megkapták, ezért tudták nekem feladni és nem a régi, hosszabb verziójú akkuból küldenek, mert azt kenhetem a hajamra
. Csak azért izgulok, mert igazából a megnevezésnél sehol sem szerepel a "new" vagy "ver:2015" jelölés, sőt a termékfotókon is a régi akkuk vannak, csak a leírásban egyértelműsíti a hossz és a "fit for Convoy L6" jelölés, de még nincs 25-e ("arrive on July 25")
.
-
válasz
Avicularia #26420 üzenetére
Köszi,a méretéhez képest rendben is van szerintem.
Ahogy már írtam,nekem a melómhoz sapkára tűzve tökéletes lesz. -
benfolds
őstag
válasz
ZozzV6 #26418 üzenetére
éppen most jön a védett NCR18650B...
akkor nézek mást. egyébként ez a dán tesztoldal, amit mondtatok, annyira azért nem is ír jókat az opus bt-c3100-ról ...szerinte értékeket elemezni jó, de töltésre inkább a "non-pulsing CC/CV" metódust használó töltőket ajánlja. -
benfolds
őstag
ma kezdte el azt csinálni a gearbest, hogy amikor rákattintok egy termékre, akkor egy pillanatig jobb árat (átlag 20%-kal) mutat, mielőtt kiírná azt, amennyiért megvehetném. töröltem a cache-t és a cookie-kat, most a kedvezőbb árról nem vált át a magasabbra. (klarus c4 töltő 13.49 $ most, az előbb 16 valamennyi volt). hmm...
(bocs, hogy ide írtam be, de a gb topiktól rosszul vagyok)ez a nitecore i4 milyen a liitokalákhoz képest?
-
ZozzV6
senior tag
Ó a fene vinné már el Karusékat. Itt az új G20 ami ha 50$ alatt lesz nagyon csábitó lenne. Jelenleg 98$ banggoodon. Remélem ott is marad mert meg kell vegyem ha olcsóbb lesz.....
-
5-ös kezelő
senior tag
Megvan az első laptop akku bontásom. 6 db 18650-es Samsung van benne, kettő nullán, többi 2,7 V.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
hpsafl #26411 üzenetére
Úgy lesz megoldva, hogy mikroampereket fog csak enni, hogy épp a sötétben megtalálást segtse és ágy mellett se legyen éjjel zavaró fénye. Én elég gyakran ellenőrzöm az akkukat igy nem lesz belőle baj. Egy teli 18350 akkuval több mint egy hónapig tudna világitani a kapcsoló. De a lockolás ezt is kikapcsolná szóval no problem.
-
hpsafl
tag
válasz
ZozzV6 #26408 üzenetére
Mindennel egyetértek kivéve a folyton világító kapcsolót. Általában mindig lockolom a lámpám, de akkor is jobban tetszene pl egy Nitecore féle kapcsolható villogás.
BK-3MCCE/4BE Ni-MH akku (4db) ár: 11.99$
Convoy L6 Cree XHP70 N4 1C ár: 50.99$
Jetbeam JET-I MK ár: 13.99$
Lumintop TD16 kupon: TD16GB ár: 51.99$
Imalent DN12 -
ZozzV6
senior tag
válasz
hpsafl #26407 üzenetére
Mindig keverem melyik a trustferi mini 01 és 03. Elirtam előbb. Nekem 01 van ami gyakran kulcsos. Táskában Sunwayman C22C van mindig de a szürke S2+ hoz akarok egy rövid csövet és egy övcsipeszt venni, és a tailcap gombot megcsinálni állandó világitósra belső ledekkel és úgy az lenne még gyakori EDC vagy zsebben hordós.
-
hpsafl
tag
válasz
ZozzV6 #26396 üzenetére
A csavaros dolgot én is olvastam, de nem vészes, ezért nem bántottam eddig.
Nem tudom van-e alatta elég paszta, de érzésre biztos, mert már 10 másodperc alatt is elkezd langyosodni. Mondjuk ilyen szempontból a forrasztás még jobb lenne, de azt nehezebb gyártani, és így költségesebb.
Az XP-L LED-ek tényleg jobbak lennének, de az árat megdobnák.Az integrált pillel, végülis ez az, csak mégsem azért voltam gondban, mert bár a T01 NE01, L", és L6 lámpáknál láttam már ilyet sorozatgyártásban, de ott megegyezett a pill anyaga a lámpatest anyagával, még az E14 és a TN32 esetében nem
krisztianAMG hogy jobb-e azt nem tudom, nekem mind a kettő EDC, csak az S2 a táskában van fixen, még az E14 zsebre rakva utazik velem, attól függően, hogy viszek-e táskát.
Bár nálam az EDC elég tág fogalom, mert biciklizni mindig viszem az M23-at, mert az jobb mint a csengő (biciklin csak békát használok, mert minden ki van világítva rendesen).
Szerk.: meg mostanában a TM16GT is EDC mindezek mellett, mert ki tudja mikor lehet rá szükségem
Ja és a kulcsomon is van egy Trustferi Mini 03 -
ZozzV6
senior tag
válasz
Mikulásbá #26405 üzenetére
Ha angol nyelvű is megfelel akkor ez van itt.
Nekem nincs ilyenem. Én is innen loptam be az előbbi adatot.
920 lumennek irja a gyártó szóval a 700 sem olyan rossz. Gearbesten az adatlapoknál szoktak néha felfelé kerekitések lenni. A Convoy L6-nál is az elején 4000 lument irtak de nem annyi. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Alex91 #26401 üzenetére
Szép és pici. Nekem Ultraferi mini 03 van ami hasonló. Személy szerint nem szeretem a csavarós bekapcsolást. Én inkább egy On The Road M3.ra szavaznék ehelyett. Igaz hogy majdnem kétszer ennyi de ha pontokkal ügyeskedsz 20$ alá lehet vinni és az is egészen pici de sokkal többet tud és több a tartozék. Vagy egy Convoy S2+ rövid csővel ami ugyan nagyobb lesz de árban hasonló és ott nem kérdéses a minőség.
-
Alex91
félisten
Errol a lamparol mi a velemeny?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest