Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
válasz
Silent77 #25167 üzenetére
Megjöttek azok is, 8 nap!
4 PCs of ICR18650 - 26FM 3.7V 18650 2600mAh
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 8 8 - Mode 960lmKöszönöm itt is mindenkinek a segítséget!
Még a C8 van úton. -
elszabi
tag
-
Kozy10
tag
Sziasztok van a BLF-en egy szavazás, BLF A6-ról kellett videót csinálni.
Aki teheti kérem szavazzon az enyémre
Nem a legjobb, legszebb, nem is beszélek benne mert nem tudok angolul
De talán összejön egy nyeremény póló
ITT lehet szavazniKöszönöm annak aki szavaz !
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #25190 üzenetére
Én se nagyon foglalkoztam még vele, de ami nekem megragadt az az, hogy direktbe kötve az XP-L ledtől nem sokkal marad el, viszont közben jóval több hőt termel, és ezáltal többet is fogyaszt, és a színét nagyon dicsérik.
-
hpsafl
tag
Páran már kerestetek a 4 LED-es Manker miatt privátban, most kupon is van hozzá
Manker E14 1400Lm Nichia 219B kupon: ME14GB ár:42.99$
Manker E14 1600Lm CREE XP-G2 kupon: ManE14G ár: 37.89$Sunwayman T25C kupon: T25CDJ ár: 41.99$
-
ZozzV6
senior tag
válasz
hpsafl #25184 üzenetére
Erről a programozásról írnál nekem privátban kicsit részletesebben mi kell hozzá stb. Gondolom valami foglalat hogy rá tudjak csatlakozni az IC-re. azt megoldom. Az egyéb hardveres és szoftveres feltételek érdekelnek ég kiolvasáshoz, stb. ha linkeket adsz ahol leírás van az is tökéletes nekem. Köszi!
-
Wendelke
aktív tag
Természetesen
én is rendeltem egy Boruit RJ-02 fejlámpát, mert jó áron volt. Szimpatikus kis lámpa, a formája az teljesen olyan mint a Nitecore HC-50-nek amit egyébként melóban használok is.
Pofás dolog a fényerő állítás, az IR szenzor, meg hogy egy micro USB-s telefon töltővel is lehet tölteni. Ez utóbbi főleg annak hasznos, aki nem akar plusz töltőt vinni a 18650-s aksi miatt. Éppen most töltögetem a teló töltővel, kíváncsi leszek mennyire tölti fel.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
erik365 #25181 üzenetére
Köszi, szemre ilyen, de ennek is van másolata, nekem pont a szélesebb teteszett meg, ebből szinte nem lóg ki a két sor kulcs, én szeretem.
Annál is jobban tetszik ez a típus, de nekem annyi kulcsom van, hogy a börtönőrök is megirigyelnék így ez nem járható út -
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #25179 üzenetére
Aranyáron, ráadásul szabadalmaztatás alatt? Nem semmi.
Milyen már, a kínaiaktól lopni és azt levédetni. Mondjuk az amcsiknak már van ilyen kb. 10 éve, tőlük lopták a sárgák. Ha érdekel előtúrom az eredetit, főnököm még onnan rendelte, valami 15 rugó volt kiegészítő elemekkel postázva 10 éve.
Akkor majd szegény kézművest meg a gonosz usákok fogják perelni? Sosem értettem az ilyet, még ha valami egyedit talált volna fel magától -
WestBam
Topikgazda
válasz
zazenke #25171 üzenetére
Utálni fogsz, mert beleviszlek a vásárlásba de láttad már EZT?
Mióta megvan áldom a napot, hogy megtaláltam. Kis postaláda kulcsok azok macerásak de a többit frankón összefogja, nagyon szeretem és nem csörömpöl a zsebemben, nem akad bele semmibe.
SterilzonaValószínűleg nem samsung cellák voltak abban a powerbankban, de még az is lehet, hogy véletlenül igen. Az ilyen egyszerű powerbankokkal az a legnagyobb baj, hogy az akkukat együtt kezelik, így nem teljesen tudja mindkettőt feltölteni. Erre a problémára a tomo v8 powerbank nyújthat megoldást. Ebben rendes elektronika van, egyenként kezeli a cellákat ezzel is növelve az élettartamukat. Drága, de ezt csak egyszer kell megvenni, mert utána már ha nem hal meg benne valami akkor max az akkut kell cserélni idővel benne.
Az akku a másik. Olcsót akarsz venni, vagy jót? Én inkább az utóbbit javasolnám, ebay-en ne nézelődj mert ott hamisba is belefuthatsz és rengeteg a gagyi akku. Ez a kettes pakk szép kapacitást tud tárolni, én őket ajánlanám leginkább. -
Sterilzona
senior tag
Köszi a segítséget.
Át rágom a dolgot. -
tigipuf
senior tag
válasz
Sterilzona #25170 üzenetére
Esetleg:[link]
Én rendeltem már (itt ajánlotta egy fórumtárs) nagyon nem teszteltem még de elvileg új akkuk,csak bontottak. -
PHM
addikt
válasz
Sterilzona #25170 üzenetére
A legolcsóbban bontott notebook akkucellával lehet megúszni.
Vagy keresel egy bolhapiacot és veszel ott egy akkut, vagy az
apróhirdetési oldalakon megnézed, ki árul ilyesmit.
Az előbbi kockázata a rizikó, hogy teljesen halott akkut fogsz ki,
+ dolgozni is kell vele, utóbbi valamivel drágább megoldás.
Szerk: A ...FIRE és egyéb egzotikus nevű, irreálisan magas kapacitással
kecsegtető akkukat kerüld. Egyrészt a ráírt kapacitás töredékét tudják,
másrészt az élettartamuk sem valami combos. -
zazenke
őstag
válasz
krisztianAMG #25169 üzenetére
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Nem pont lámpával kapcsolatos, hanem inkább 18650-es aksival. De tudom, hogy itt, sok hozzáértő szokott lenni, ezért bárorkodom itt feltenni a kérdésem.
Szóval, volna nekem egy powerbankom. 2 db samsung 18650 aksi van benne, rózsaszín. 1 másfél év alatt tönkrement. Nem értem miért, de mindegy. Hiába töltöttem, nem nagyon töltődött már fel.
Nemrég elejtettük, és szét tört, vagyis ketté vált egy picit. Nézegettem, valami csörgött benne, ugy hogy belé lestem, és látom vezeték leszakadt. Oké. Gondoltam, megjavítom. De előtte, lehet érdemes lenne kicserélni a cellákat, nem ?
Szóval a kérdés. Mennyiből jönne ki 2 nagyon olcsó cella ? Megéri-e egyáltalán, szerintetek. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
zazenke #25168 üzenetére
Vásárlásért, reviewokért, a csomagok megérkezésének visszaigazolásáért, stb. lehet pontokat kapni. Ezeket a pontokat ugyan úgy, mint pl. Banggoodon a vásárlásnál be tudok váltani legfeljebb a termék árának 30%-ra. 42,90$*0,7=30,03$ így a végösszeg.
Az akku csere jó felvetés, én is gondolkodtam már rajta. Abban reménykedem, hogy nem ragasztották, csak szorosan tart.
A K18 nem rossz, de ettől mindenképpen kisebbet szeretnék. Igazából ez a téglatest szerű kialakítása az egyik ami megfogott.
A 3. LED egy UV LED, amivel például a papírpénz eredetiségét tudod egy pillanat alatt leellenőrizni. A piros LED is jól jöhet, például ha út szélén kell sétálni. De ez már mindenkinek a fantáziáján múlik. -
zazenke
őstag
válasz
krisztianAMG #25166 üzenetére
jó sok kedvezményed lehet akkor ha 30 dollárig leviszed az árát. én is majdnem ezt vettem meg de drágállottam. azonfelül nem tudom hogy van összerakva mert a törzse egy darabból van és úgy látom az előlapja ebbe bele van simán ragasztva mert csavarokat nem látok. hogy lesz ebben normálisan aksi csere ha esetleg 2 év múlva elfárad ? azonfelül nem tudom hogy a másik kettő leddel piros és nem tudom mi azzal mit lehet csinálni. hétköznapi életben szerintem semmit. épp ezért választottam az ugyancsak oldalkapcsolós ultratac k18 at. ezt a fényerőt mosolyogva lepipálja 3.7v os aksival de sima 1.2v os aksival is remek fényt ad. az aksi cserével itt nincs gondod. igaz tölteni ki kell venni belőle tehát külső töltő kell de ez nem akadály havonta kb 1x .én két 3.7 voltos aksival használom ha az egyik lemerül akkor csere. így nézve még az üzemen kívüli ideje is elhanyagolható nem úgy mint a belső aksisnak. egy hátránya van hogy a zsebben ha megnyomódik picit hosszabban akkor bekapcsolódik és csak azt veszed észre hogy valami forró ér hozzá a combodhoz
. ez az sgn 3 nál is így lesz mert az oldalkapcsolónak ez hátránya. viszont minden másban jobb mint a többi megoldás.
-
Nagyon gyorsan megjöttek a töltők, 15-ei rendelés.
Xtar MC1 0.5A Mini USB
LiitoKala lii - 100Már csak az akkukat, és lámpákat várom.
. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
arti1121 #25163 üzenetére
Szerintem még senki, az ára miatt.
Nekem is nagyon tetszik, szemezek vele már egy ideje, de még nem szedtem rá magam. Tetszik az új Convoy L6 is, de be kellett látnom, hogy azt úgysem használnám ki... Még a kimaxolt C8-at is csak nagyon ritkán veszem elé azért, mert valóban szükség van rá. Arra pedig sajnálok ennyi pénzt, hogy csak a fiókban legyen befóliázva... Akkor már inkább a SNG3, ami egy megbízható társ lesz a mindennapokban. Úgy számoltam, hogy pontokkal kicsivel 30$ alá levihető az ára, szóval ha összejönnek a pontok, meg is rendelem. -
arti1121
senior tag
Mecarmy SNG3-at vett már itt valaki a Gearbest-ről???
nagyon pofás kis cucc! -
zazenke
őstag
válasz
Ciccuka #25121 üzenetére
nekem van ilyenem és nem ajánlom . hamar el kezd kontaktozni a meneteknél .nekem rozsdamentes változat van de akkor se jó. egykézzél nehézkes működtetni mert pici és meg kell fogni úgy stabilan a kezedbe és még meg is tekerni. úgy van megcsinálva a két fokozata hogy először egy laprugóból kialakított mikrokapcsolónak tekered neki az érintkező felültetet. vagyis egy szokványos (lemez mikrokapcsolónak). ha most ennél még tovább szorítod össze akkor a lemez átpattan és bekapcsolja az erősebb fokozatot. na most jön a csavar mert ha véletlen még tovább tekered akkor kialszik a lámpa.és ez a hiba pár hét elteltével csak rosszabb lett. na most ha ezen túltetted magad nem mindegy mennyire tekered lazítod szét mert van az az állapot amikor nem világít már de ha kisebb feszülés éri a fejet zsebben akkor mégiscsak bekapcsol. ez mondjuk nem olyan nagy baj. ezt a lámpát "biztosan" csak két kézzel lehet kezelni.
-
5-ös kezelő
senior tag
GB-ről megjött a Boruit RJ-02 infrás fejlámpa, nagyon tetszik. Kösz a tippet.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
RomiJosy #25159 üzenetére
Nem színt jelent hanem az üzemmódok elosztását csak valamiért oda tették ezt az opciót. Vagy olyan menü lesz hogy két csoportból választhatsz ahol egyik csoportban 3 szint van, a másikban belép az SOS és a villogos mód. Ezek között a legkisebb módban válthatsz ha kikapcsolod a lámpát mikor villan egyet 3-4 másodpercnél. A többi opció fix módos nem válthatsz. Alább láthatod a leírásban a százalékos elosztást de bemásolom ide:
Group 1 (3-Mode): 5% > 40% > 100%; Group 2 (5-Mode): 5% > 40% > 100%> Strobe> SOS(mode option 1)5%low---30%mid---100%high---SOS---strobe
(mode option 2)5%low---30%mid---100%high
(mode option 3)10%low---100%high
(mode option 4)10%low---100%high--strobe -
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék az Aliról venni egy c8 convoy-t de a ,,bady color,, választási lehetőségnél elbizonytalanodtam. A leírásban azt írja a lámpatest színe fekete.. akkor minek válasszak?
[link] itt találjátok a lámpát. Ránézne valaki és tudna segíteni? Köszönöm szépen előre is. -
ZozzV6
senior tag
Mivel a Boss nevetségesen nem melegedett (led 50°C 10 perc után, ház 31°C, de már 4 percnél ezeken az értékeken állt be) 3,85A-en ezért a beletett driver kapott még 2 db 7135-öt. Így már 13 db van rajta ami elvileg 4,55A. Már 3,85-ön is alázta az 5A-es XP-L Hi ledes C8-at. gyakorlatilag a megvilágított pláza oldalán láttam a fényét este 400m-ről. tök sötétben kíváncsi vagyok majd mi a hatótávja
-
G@ben
addikt
válasz
WestBam #25153 üzenetére
Ennyit tényleg nem ér. Akkor elleszek a kis S2-vel, amíg a piacra nem dobják a ledek olyan generációját, ami már sokkal erősebb ugyanolyan áram mellett. És kihúzom a kezem a biliből.
És ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor nekem mindenre elég az S2, csak felpiszkáltok itt a tuningokkal meg a linkekkel. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Vagany #25143 üzenetére
Igen de csak ha közéjük teszel valamit mert egyáltalán nem áll ki a pozitív pólus így a két akku között sorban nem lesz kontakt. Valahol láttam erre a célra egy 26mm átmérőjű közpanelt kis rugóval mindkét oldalán amit a két akku közé kell tenni. Ha megtalálom belinkelem de magamnak szerintem gyártok ha kell.
-
G@ben
addikt
S2-t lehet tuningolni? Mármint az eredeti kiosztást megmásítani, hogy ne 5-30-100% legyen, hanem mondjuk 5-70-100 vagy akár több? Milyen árammal bír el tartósan a lámpa teste, hogy kényelmesen fogható legyen? 1,5A? 2A? A középső fokozatot felhúznám szívesen annyira, hogy még ne égessen hosszú távon sem, a maximumot meg vagy 100%-ra vagy többre.
-
hpsafl
tag
DITO Feng Bird kupon: DITOGB ár: 8.23$
Manker Quinlan T01 kupon: T01HU árat nem írhatok, csak privátban, vagy kipróbálod a kupont, és meglátod az árát
Nitenumen NE01 ár: 19.99
On The Road M3 kupon: OTRM3 ár: 24.99$
Eagle Eye X5R ár: 24.99$
Fenix UC01 -8% kupon: GBLED2016 -
ZozzV6
senior tag
És végre eldöntöttem és megrendeltem a Convoy L6-ot N2-3A leddel.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Avicularia #25133 üzenetére
Szuper. Beszámolót kérünk ha megkaptad! Nekem nagyon szimpi az unibody ház, a fényereje érdekelne.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Avicularia #25132 üzenetére
Convoy lámpák nem lépnek vissza. Még az L6 sem
-
Avicularia
veterán
On The Road M3 is megrendelve 23.51 dodóért a múltkori JETBeam MINI mellé
-
kowik
tag
Köszi!!
-
jozsi252
veterán
Banggood-ról rendeltem 04.24.-én 4db aksit, 28.-án postázták (Sweden Post), és tegnap lett Belföldi feldolgozásra továbbítva.
Szóval aki akar rendelni aksit, az rendeljen nyugodtan mert Banggood ugyanúgy küldi. Úton van még 2 MJ1 meg 2 26650 5200mAh aksi is, azok 18.-án lettek Célországba elküldve, szóval elvileg azok is meg fognak majd valamikor érkezni.Rendeltem aksikkal együtt fejlámpát meg töltőt, azok China Post-al jöttek, de már rég ideértek. Szóval Sweden Post lassabb, de legalább ideér. Amúgy 4 MJ1 jön most 1650ft/db áron, ami nem rossz ezért.
-
Kozy10
tag
A Convoy lámpák gyártója, hivatalos forgalmazója Shenzhen Convoy Electronics Co., Ltd.
-
ZolkoW
őstag
válasz
krisztianAMG #25125 üzenetére
láttam a Jetbeamet is, de ez jobban tetszett. sajnos rendeltem is egyet
nem mintha AKKORA szükségem lett volna rá, de nemrég épp meghalt a pici párszáz Ft-os kulcstartós lámpám, szóval jól jött a tipp. ez azért komolyabbnak tűnik. USB tölthetőség királyság. acél ház, méret, faja.. remélem jó lesz -
krisztianAMG
senior tag
Nem ez az egyetlen ilyen lámpa, a JetBeam Mini-1 is ugyan ezt tudja 17,15$-ért, múlt héten pedig 17 alatt volt. Valaki rendelt is akkor innen a topicból.
Ráadásul ez ugyan az a tucat, mint pl. a MecArmy illumineX - 2 Ss, csak más felirat van rászitázva. Még a promó képek is ugyan azok... -
Ciccuka
veterán
CooYoo Quantum SS Mini
Cree XP G2 130Lm 2 Modes Mini Size / Micro USB Port - 10180 Battery -
Vagany
őstag
válasz
Vagany #25076 üzenetére
Simon válaszolt, sajnos tényleg nem tud Magyarországra postázni akkut. Írtam neki, hogy van nekem itthon jónéhány 18650-es akku ez jó lenne-e 18650-26650-es átalakítóval az L6-ba, esetleg a csomagban van is ilyen átalakító, vagy tudna küldeni a lámpával együtt? Erre ezt a választ kaptam
:
"L6 can not run on 18650, friend the current is huge" -
hpsafl
tag
Dito Feng Bird teszt
Tulajdonságok:
LED: Cree XP-G2
Fényáram: 105 lumen
Fényerősség: 424 candela
Fej átmérője: 15,5 mm
Markolat átmérője: 13,5 mm
Hossz (max): 72,6 mm
Súly (akku/elem nélkül): 32 grammElőnyök:
- Robosztus rozsdamentes acél ház
- Sok kiegészítő
- Egy mód
- Nagy, és kellő peremvastagságú furat a kulcskarikának/karabinernekHátrányok:
- Nem kezeli a 10440-es lítium akkukat.Csomagolás:
A lámpa egy fekete műanyagdobozban érkezik, melyben egy kétoldalas acél karabiner, egy AAA-s alkáli elem, és egy vastag anyagú, jó minőségű simítózáras tasakban van a lámpa.Host:
A lámpa nagyon robosztus, ez a súlyán is érződik. Nem mondom, hogy nehéz, de ha van benne akku is, akkor kézben tartva érződik, hogy van benne anyag rendesen. Akkuval együtt 44 gramm a súlya.
A lámpa fejében egy XP-G2 LED ül, egy enyhén OP mintás reflektor alján.
A bezelt kicsavarva jöttem rá, hogy ezzel tulajdonképpen a pill-t tudom kitekerni a lámpából.
driver
A fejet csavarva tudjuk a lámpát ki-be kapcsolni, azáltal, hogy a host érintkezik-e a driver negatív kontaktjával.
A host nincs elárasztva jelölésekkel, csak egy svédkulcs van rajta, és a fejen van ON-OFF jelölés, és egy-egy nyíl, hogy melyik irányba lehet ki-bekapcsolni.
A taicap-et letekerve tudjuk az akkut, vagy elemet a lámpába tenni, illetve a tailcap végén van egy nagy furat a kulcskarikának. A furat pereme sem vékony, így a sok igénybevételtől sem tud kikopni, bár ez a rozsdamentes acél miatt kevésbé veszélyezteti a lámpát, mint például egy alumínium lámpát.
A menet nem trapéz alakú.
Méret összehasonlítás más lámpákkal:
Convoy S2, Trustfire Mini 03, Dito Feng Bird
Sony VTC4, Trustfire Mini 03, Dito Feng BirdUser interface:
Ide igazából nem tudok sok mindent írni, mert a lámpa egy módos, és a fej csavargatásával lehet ki-bekapcsolni a lámpát. A fejet elég 1/8-ad fordulattal elfordítani bekapcsolt állapotból, ha csak ”készenlétbe” szeretném tenni a lámpát, de ha hosszabb ideig nincs használva, akkor érdemes egy teljes fordulattal kikapcsolni, mert ilyenkor ha a fej megnyomódik a menet már nem enged annyit mozdulni,hogy az áramkör záródjon, vagyis a lámpa lockolva van ilyenkor. A teljes elfordulás 1,5 fordulat, és a két végén határolva van a mozgás, a fejet nem lehet letekerni.
Áramforrásként én alkáli/lítium AAA elemet, és AAA NiMH akkut ajánlok. A 10440-es lítium akkukat a gyártó nem javasolja, de nem is tiltja, így ezzel nem próbáltam a lámpátFénye:
Fénye hidegfehér, és PWM mentes. AAA alkáli elemmel és NiMH akkuval is mértem, de nem volt nagy eltérés, előbbivel 0,56 A-t, utóbbival 0,6 A-t vesz fel, ami 100%-os hatásfokkal számolva 125 lument jelent, így a gyári 105 lumenes érték valószínűleg pontos. Én 424 candelát mértem, ami 41,15 méter bevilágítására elég szabvány szerint, de egy ilyen kisméretű lámpánál nem az a lényeg, hanem hogy kis mérete miatt kulcscsomón is lehet hordani, és így kisebb az esélye, hogy otthon marad.
Pár kép a fényéről:Összegzés:
Szerintem ez egy jó kis kulcstartó lámpa, sok kiegészítővel.
A rozsdamentes acél ház miatt kimondottan kulcscsomóra való, mert ez az anyag sokkal jobban ellenáll a karcoknak, mint az alumínium.
Az, hogy egy mód bőven elég, mert egy ilyen lámpát úgysem használok minden nap, csak a kulcsomon lóg, és ha egyszer kell, például szerelni valamit, akkor azt megoldom vele, aztán maximum elemet cserélek/akkut töltök, de nem várok el több órás üzemidőt egy ilyen kicsi lámpától, így ez az egy fokozat bőven elég.
A súlya miatt kicsit szerszám jellege lett, nem túl nehéz, inkább csak jó kézbe venni, mert masszív, strapabíró érzés mikor az ember a kezében tartja
Azoknak ajánlanám, akik egy strapabíró kis lámpát szeretnének a kulcsukra, vagy akár ajándékba is jó lehet, a kiegészítők miatt.Ha esetleg kedvet kaptál a lámpához, akkor a DITOGB kuponnal 8.23$-os kedvezményes áron tudod megvenni.
További képek
A lámpát a GearBest adta a teszthez. -
krisztianAMG
senior tag
Gearbesten már rendelhető a Fenix UC01 10,50$-ért.
Új (legalábbis számomra) Nitecore töltő, ami már 3A-rel is tud tölteni.
Plusz a Nitecore Tube-ból megjelnt egy UV LED-es verzió is.
-
ZozzV6
senior tag
Kíváncsi voltam menni idő után kapcsol vissza a Klarus G30 turbó módból mivel elvileg hőmérséklet alapon kapcsol lejjebb. jelentem 36 perc alatt nem kapcsolt vissza. a test az oldalsó gomb környékén volt a legmelegebb 48 fokos de a tailcapnél is 42 fok volt. Az akkuk panasonic NCR18650B-k voltak fullra töltve és 3,95V-ra merültek le ezalatt és 45 fokosak voltak kikapcsoláskor. Valószínű működik benne de ahhoz nagyon szar körülmények kellenek hogy visszalépésig melegedjen. A teszt alatt a tailcapre volt állítva a padlón és nem volt különösebb légmozgás.
-
WestBam
Topikgazda
-
WestBam
Topikgazda
Ez valami öszvérféle lehet. OP a refije de van hotspot rendesen. BLF fórumon vannak róla tesztek, ott meg képek. ez szerintem nem thrower, a C8 meg az.
Annyira nem estem tőle hasra, szerintem drága, ez is csak egy tesco sajátmárkás termék bár ezen az áron már reálisabb. A nitenumen is ennyit tud kb és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest