Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Megpróbálok írni egy kis összefogalót arról, hogy mit szeretnék a közeljövőben.
Szeretnék egy egpu rendszert ami max 180k-nál megáll esetleg 190
Mivel nincs egy állandó helye ezért mielőtt használom, tehát kedvet kapok játékhoz, kiveszem a szekrényből az egput egy darabban, nem kell megküzdenem Medusa csápjaival se ba japán csápos szörnyel(kábelek). Rádugom a laptopra és játszok. Ha hazamegyek be tudom tenni a hátizsákomba azt az egy kis dobozt.
Úgy terveztem, hogy veszek egy 80-100 ezer forintos használt üzleti laptopot (aminek a típusát ti határozzátok meg). Legyen meg Witcher 3-ban. a 40-45 fps magas-ultra grafikán hairworks nélkül 900p-ben.
Valóban az 1070-el szerelt egpu "doboz" lenne a legjobb, de nem felel meg árban és a teljesítménye is feleslegesen magas egy I5-3xxxm mellé, ha lenne egy ilyen kütyü 50-70k-ért 960 vagy 1050-el akkor best buy, így viszont nincs szinkronban az anyagi lehetőségeimmel ( egyetemre és jogsira gyűjtök, nem tehetem meg, hogy elb...szom másfél évi tandíjam). A másik lehetőség egy használt, de legalább egy év gyártói garis ASUS gamer laptop I5-4200H és GTX960m, ez kb. tud annyit amivel már együtt tudok élni. Ha találtok helyesírási hibát bocs, nem azért van mert nem tudok írni, hanem mert 4.5 collon kopogtam le
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest