Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Szia!
Nekem is volt ilyen gépem.
Az XP-t tanácsos nlite-al megszabadítani minden felesleges dologtól.
Nekem telepítve csak az XP 1GB.Erre jönnek még pluszban az illesztőprogramok.
Én ezeket úgy telepítettem, hogy az eszközkezelőből manuálisan megadtam az illesztőprogram helyét, így jóval kevesebbet foglalt, mintha az asus-os setup.exe-t indítom el és az telepít. 1-2 dolgot kell csak a setuppal indítani. (pl. a Hang)Windows update a másik fontos dolog, sajnos ha azt akarod, hogy maradjon hely kapcsold ki.
Meghajtótömörítést is be lehet kapcsolni, kicsit döcögősebb a mindennapi használat, de ezzel is lehet helyet nyerni.
Elvileg XP+illesztők+Chrome+flash+winamp+winrar+Acrobat reader+Avira antivir+codec pack+win messenger kb 1.5 GB így még marad swap file-nak is hely.
Amire figyelni kell, hogy a böngésző a gyorsítárral és az előzményekkel hamar megtölti a szabad helyet, úgyhogy majd gyakran kell pucolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs