Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPad topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anderas
csendes tag
Üdv mindenkinek
Olyan gondom lenne, hogy a párom múlt hónapban kapott tőlem egy Asus eee 1008HA típusú minilaptopot. A gondom az vele, hogy mikor telepítettem rá az xpt (100adszorra már
) s utána a gyártó által mellékelt cdről az egyes drivereket nem teszi fel mindet, bárhogy próbálom. Próbáltam már másolni a lemezt, próbáltam már lehúzni netről a gépre s úgy feltenni. Van mikor felismeri van mikor nem. Most (nem tudom hányadszorra telepítettem már újra) kopgjam le majdnem mindegyik drivert feltette kivéve a webcamera driverét nem. A hardvereszközökben egy kis sárga felkiáltójel van az eszköz mellett. Nem tudom törölni az eszközt, nem tudom a drivert frissíteni.. ha csak a telepítő cdről futtatom a telepítőjét lefutatja de nem változik semmi
. Általában ugyanezeket a dolgokat szokta művelni a többi driverrel is amelyiket nem ismeri fel. Mitől van ez? S mit tudok ezzel csinálni? Már mindent megpróbáltam de nem jutok egyről a kettőre s marhára idegesít.
Készítettem már olyan telepítő lemezt is amibe beintegráltam a drivereket..de ugyanezt csinálja
. Most ha újra szeretném telepíteni a gépet a jővőben (adott oknál fogva) akkor állandóan ez lesz és 10 meg 20szor kell windowsot telepíteni? Ekkora gagyi lenne ez a masina? 
Tud valaki segíteni nekem ebben?Kösz
A.-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) s utána a gyártó által mellékelt cdről az egyes drivereket nem teszi fel mindet, bárhogy próbálom. Próbáltam már másolni a lemezt, próbáltam már lehúzni netről a gépre s úgy feltenni. Van mikor felismeri van mikor nem. Most (nem tudom hányadszorra telepítettem már újra) kopgjam le majdnem mindegyik drivert feltette kivéve a webcamera driverét nem. A hardvereszközökben egy kis sárga felkiáltójel van az eszköz mellett. Nem tudom törölni az eszközt, nem tudom a drivert frissíteni.. ha csak a telepítő cdről futtatom a telepítőjét lefutatja de nem változik semmi
. Általában ugyanezeket a dolgokat szokta művelni a többi driverrel is amelyiket nem ismeri fel. Mitől van ez? S mit tudok ezzel csinálni? Már mindent megpróbáltam de nem jutok egyről a kettőre s marhára idegesít.
. Most ha újra szeretném telepíteni a gépet a jővőben (adott oknál fogva) akkor állandóan ez lesz és 10 meg 20szor kell windowsot telepíteni? Ekkora gagyi lenne ez a masina?