Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anderas
csendes tag
Üdv mindenkinek
Olyan gondom lenne, hogy a párom múlt hónapban kapott tőlem egy Asus eee 1008HA típusú minilaptopot. A gondom az vele, hogy mikor telepítettem rá az xpt (100adszorra már
) s utána a gyártó által mellékelt cdről az egyes drivereket nem teszi fel mindet, bárhogy próbálom. Próbáltam már másolni a lemezt, próbáltam már lehúzni netről a gépre s úgy feltenni. Van mikor felismeri van mikor nem. Most (nem tudom hányadszorra telepítettem már újra) kopgjam le majdnem mindegyik drivert feltette kivéve a webcamera driverét nem. A hardvereszközökben egy kis sárga felkiáltójel van az eszköz mellett. Nem tudom törölni az eszközt, nem tudom a drivert frissíteni.. ha csak a telepítő cdről futtatom a telepítőjét lefutatja de nem változik semmi
. Általában ugyanezeket a dolgokat szokta művelni a többi driverrel is amelyiket nem ismeri fel. Mitől van ez? S mit tudok ezzel csinálni? Már mindent megpróbáltam de nem jutok egyről a kettőre s marhára idegesít.
Készítettem már olyan telepítő lemezt is amibe beintegráltam a drivereket..de ugyanezt csinálja
. Most ha újra szeretném telepíteni a gépet a jővőben (adott oknál fogva) akkor állandóan ez lesz és 10 meg 20szor kell windowsot telepíteni? Ekkora gagyi lenne ez a masina? 
Tud valaki segíteni nekem ebben?Kösz
A.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) s utána a gyártó által mellékelt cdről az egyes drivereket nem teszi fel mindet, bárhogy próbálom. Próbáltam már másolni a lemezt, próbáltam már lehúzni netről a gépre s úgy feltenni. Van mikor felismeri van mikor nem. Most (nem tudom hányadszorra telepítettem már újra) kopgjam le majdnem mindegyik drivert feltette kivéve a webcamera driverét nem. A hardvereszközökben egy kis sárga felkiáltójel van az eszköz mellett. Nem tudom törölni az eszközt, nem tudom a drivert frissíteni.. ha csak a telepítő cdről futtatom a telepítőjét lefutatja de nem változik semmi
. Általában ugyanezeket a dolgokat szokta művelni a többi driverrel is amelyiket nem ismeri fel. Mitől van ez? S mit tudok ezzel csinálni? Már mindent megpróbáltam de nem jutok egyről a kettőre s marhára idegesít.
. Most ha újra szeretném telepíteni a gépet a jővőben (adott oknál fogva) akkor állandóan ez lesz és 10 meg 20szor kell windowsot telepíteni? Ekkora gagyi lenne ez a masina?