Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
En romaniaban elek, itt a digi a legjobb orszagszerte, nekik van a legjobb infrastrukturajuk. Meccs kozben nekem nem ugral 2-4 ms-nel tobbet.
erdelyben, hargita megyeben is 30 alatti a ping digivel, vodafone/telekom (azt hiszem egybeolvadtak par eve) nettel 40-50-60-70-80 ms kozott pattog a ping, kabelen, ugyanazzal a laptoppal.
Szuleimnek vodafone van bekotve. Maskepp gigabites net, savszelesseggel nincs gond, de attol meg majdnem jatszhatatlan a fifa amikor hazamegyek (speed up lagg, keses stb). Masnak a varosban digi van aki PS-en fifazik, es stabil 28-30 ms.Temesvaron stabil 24-28 ms, annyival kozelebb is van a szerverhez, (400km / fenysebesseg * 1000 = 1.33 ms)
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Ezt értem, de ha pl 24, akkor a matchmakenél ugrál 24-28ig vagy akkor stabilan 24, vagy ha 28 akkor stabilan 28? Az a bajom, hogy beköttetném én a digit, csak az áldozattal járna, és ha ugyanolyan szar lesz... Akkor
Mindenesetre én nem értem ezt az egészet. Itt voltak a tcomtól, bekötni a netet a flip helyett. (Ugyanúgy telecom). Azt mondta a csávó, hogy egyik érték pirosban van. Így nem is adhatja át a netet. Megnéztük a régi flip is ugyanaz. De közbe igazából napi hasznàlatból nem volt gondom. Milyen értéket látnak,ami nem ping és nem pocket loss és nem gyorsaság. Jelerősség. Azt vajon mit takar. -
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
ez azert nem igaz, wifi sosem lesz annyira stabil mint a kabel, max laboratoriumban
wifi 6-om van, 1 meterre a laptoptol, egyszer elfelejtettem bedugni a kabel, erzodott. Ping is felszokott neha 50-60 ms-re.
Jatek beallitasokban be lehet allitani, hogy mutassa meccs kozben is -
bodnar123
őstag
Ha 5ghz-es wifi, akkor sokkal jobb kábelen sem lesz, főleg ha kellően közel van. Amúgy nekem az a conteom, hogy a ping stabilitás számít. Játszottam egy török csávóval folyamatosan nyomta a cseleket. Nekem a szokásos szar. Kérdeztem mennyi az annyi. 40ms... Aztán kérdeztem, hogy stabilan mutatja a matchmaknél.Igen. Hát nekem nem az. Össze-vissza ugrál. Persze lehet skill issue, de amikor a mappingolt player lockot (egy gombra beállítottam a csöcsbimbó két megnyomását) sem veszi be. Csak az egyik gomb megnyomását érzékeli és megemeli a labdát...Azt úgy érzem nem én rontom el
Na most ez két egyszerű gomb. Nem egy csel combo sorozat. -
miro.
senior tag

Nem ertem miert azt irtam..Kezdodik lassan a hetfo.

-
miro.
senior tag
Lehet hnap beugrok a mediaba es veszek egy hdmi kabelt,mert most wifin keresztul jatszom.
Wl egyszeruen rengetegszer olyan,mintha egy masodperces kesessel csinalna azt amit en akarok.
A haromszog passz konkretan full felejtos volt,megnyomtam jo utemben,a csatar befutott lesre,es akkor passzolta.
Agyverzes.Olvastam sokszor,hogy kabelen kell jatszani,de egy par honapja azon jatszottam,es oszinten semmi kulonbseget nem lattam.
De raprobalok megint,haaatha… -
szabyka95
őstag
semmi ertelmes nem jott, ikon pakkbol van nistelrooy
-
bodnar123
őstag
ez a teszt kinek mit mutat? Főleg optikai netesek érdekel.
Gondolkodom a digi optikai neten, mert a szerelő szerint nem jó a falban elvezetett koax kábel. Valami erősítővel mahinált, de a játék szempontjából nincs változás.
-
homerhamm
veterán
-
thebigK
addikt
11win, utolsót leadtam, természetesen reward hulladék, ilyen reiten meg odegaardok, hero meg a leghasználhatatlanabb 85ös arab fos, GG
-
Digestive
veterán
-
Sandros112
tag
Tegnap elkezdtem a WL-t, 6 win és 1 L-lel álltam. Aztán ma 6-4 lett ebből, majd a 11. meccsen a 119. percben tudtam csak kicsikarni a győzelmet. Szóval elmozdultam a 6 győzelemről és meg sem álltam 11-4-ig.
Packokból nagyon semmi, de a hero nem olyan rossz, nem tudom, hogy beépítsem-e Mbappé mellé

-
miro.
senior tag
Megcsinaltam az icon sbct,100% volt,hogy cb jon,viszont Vidicnek orulok. Ca 500k az erteke.
Puyol is van,de az igy megy a padra,aztan Totw Militao ill Vodic asszem egy ideig okes lesz.
wl 7 win,nyilvan semmi.
div4ez meg vegigfutottam 5-6(?) gyozelemmel zsinorban,kivancsi leszek a div3 mar milyen. -
bence188
tag
Sziasztok, elkezdtwm sbc-zni és nem tudtam h kitörli a játékosokat, amiket berakok. Vissza lehet valahogy csinálni? A legjobb játékosaimat beraktam icon sbcbe.... volt köztúk salah is.... több mint 500 ezret ért a keretem azt basztam el....
-
Jag
senior tag
Sziasztok,
PC-re vásárolt játék használható valamelyik konzolon? PS4-5?
Köszi,
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Gazdag?
Hát nézd már! Annyi pénzem sincs, hogy megvegyem a packot.
-
Digestive
veterán
-
szabyka95
őstag
mondjuk, szerintem, 120 hz felett nincs nagy kulonbseg, legalabbis online
mivel a maximum konzolon 120hz, igy tobb mint valoszinu, hogy a tick size 1/120 ms-re van allitva ~8 ms, azaz a gombnyomast 8 milliszekundumokkent erzekeli/kuldi a szervernek.
tavaly vegig 120 hz-en jatszodtam, felette laggolt
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
igen, digi, tarsashaz
fc pontot csak draftra koltottem, sose vettem, csak amit elorendelesre adnak -
szabyka95
őstag
atraktam 60 hz-re kivancsisagbol, jatszhatatlan
-
bodnar123
őstag
válasz
stilo18
üzenetére
Persze, betéve tudja a glitceket. Csak amikor valaki időzitésről beszél egy szerelésnél, akkor tudom, hogy nem azzal a játékkal játszik amivel én.
Attól még a végén játszania kell olyankkal, akik azzal a játékkal játszanak, amivel ő, és akkor is nyer. Ami nagy dolog. Csak a most jó a játékra reagáltam... Már akinek. -
mr.dana
aktív tag
ez a packs for you , ez mi ? 10 coin ...
-
szabyka95
őstag
hihetetlenul jo a jatek jelenleg, erzodik a patch
-
Digestive
veterán
Na ezen menjen valaki keresztül.
-
bodnarbenede
tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nem is lett meg. 4 lehetőségem lett volna. Mind glitch abuser volt. Ez van. Mondjukez a csapat még úgy sem acélos. Viszont jött egy untrade van dijk.
-
bodnarbenede
tag
Jó ez a sprintboost nerf. Egy magyar srác 3 gólt lőtt belőle. Abból kétszer úgy, h8gy beletolta a védőmbe, de egyből szerelte is a védőm. Így nem lesz meg a 9 win.
-
Digestive
veterán
válasz
Sandros112
üzenetére
Jaja. Nem értettem, h mi zavar. Aztán rájöttem, h az ellenfél kamerabeállítása fullra be volt zoomolva és alacsonyra állítva.
Mindig össze tudnak hozni újabb és újabb balfaszságokat az EAs srácok.
-
Sandros112
tag
A patch óta nálatok nem csinál olyat a játék, hogy amikor bármit állítok a taktikában, pl balance-ra rakom a szélső védőket a defendingről, vagy a középpályán állítok instrukciót, akkor amint elmentettem és visszalépek a csapatképernyőre, akkor átpakolja a játékosokat másik pozícióba?
Kibaszott idegesítő, bármi apró dolgot állítok a játékos role-oknál, mindig átpakol legalább 4 embert.
Plusz, amikor idegenben játszom, akkor nem az én kamerabeállításomat használja, hanem az ellenfélét.
-
toxicjew
addikt
Nekem így néz ki. -
miro.
senior tag
wlre kicsit valtoztatva lett. Volt 800k,f*sznak ulnenk rajta..
-
toxicjew
addikt
Idén eddig nyitottam kb. 20 walkoutot. Ebből 18 cb volt.
-
Nandinagy
addikt
Jött a Rivals rewardból egy eladható Fede-Foden duó meg egy untrade Chiesa, szóval úgy döntöttem eladom a coin-t inkább aztán nyomom tovább untrade csapattal pár evos lappal kiegészülve
-
Digestive
veterán
Az ikon sbct el is engedtem. Az USA csajokkal fogom nyomni most már egészen biztos még egy jó darabig.
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
Kiszenvedtem az icon sbct, Xabi Alonso jött. Bőven lehett volna jobb, de most még upgrade.
-
toxicjew
addikt
Sajnos ez a reward kör is csak fodder lett (és még ezekből is lesz upgrade, olyan jó a csapat
), még van pá rsbc lemaradásom, azokat megcsinálva remélem, hogy ki tudom rakni az icon sbct. -
bodnarbenede
tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Most úgy fest tied lett a marketing acc...

-
Sandros112
tag
Div 2, pickből eladható VVD, packokból eladható Bremer és Bastoni. Ez most simán megérte. Idén eddig csendben maradok, mert bár értelmes promo lapot nem nyitottam, de: előrendelős hero Hamsik, első héten Mbappé, szintén a játék elején pedig Dembele, Saliba.
-
thebigK
addikt
megint fasza div2es reward volt, jött egy if szobo, meg két QS if, aztán ennyi, ezen kívül még WO se, hajrá
-
Gaborz1
senior tag
Mindenkit nyitottam.
-
Santana01
aktív tag
Na hát ki raktam az ikon packot és hát azt hiszem megérte. Nem a legjobb de egy darabig tudom használni szerintem, örülök neki.
-
Digestive
veterán
Na srácok villantsátok a csapatokat!
Én ezzel kűzdök, mint malac a jégen a delay és bug rengetegben.
-
miro.
senior tag
De jott 50win rivalsbol egy Puyol.
Esku rendben van ingame. -
Kristof_94
Topikgazda
Hát, nekem a héten csak az alap rivals rewardra volt idő, ez a 15 győzelem nagyon sok. De próbálok más taktikát keresni, szerintem ma este lenyomom a kvalit és holnap már elkezdem a rivalst, hátha úgy könnyebb.
-
tenaijo
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
+1
Az előző patch-ben kivették az egyetlen "bugos" mechanikát, amivel volt esélyed átmenni a védőkön.
85 percen keresztül szenvedsz azzal, hogy feltörd az 5 védős paraszt védekezését, majd egy random labdavesztésből valamelyik fél lő egy gólt. Vaaaagy vízilabda, és 7-7 az eredmény, de akkor mintha taknyon csúszkálna az összes játékos.
Lehetne a támadókon ++++-os role is, az attacking AI buta, mint a segg, és vagy 0/24 lesen van mindenki, vagy nem csinálnak semmit. Bár mindegy, hogy a támadó elindul-e a védők mögé, mert mikor indítasz, direkt vár a játék +1-2 ütemet, hogy biztosan lesre fusson, ha meg előbb nyomod, egyszerűen megáll. Through/Lobbed through ball nerf... Szélen ugyanúgy működik, de esélytelen betörni/cutback-elni, mert minden védő hirtelen betömörül a 16-oson belülre, és amúgy is egy Vinit szarba fut egy gold Upamecano.
Tehát: tök jó, hogy nem működnek az előző évek OP mechanikái, de semmi más sem.Jobban indult, mint a 24, nem volt annyira darabos, lassú, szar a játékmenet, mint tavaly startkor, de ezen a patch-en konkrétan játszhatatlan a játék. Jelenleg div1-ben vagyok az előző évekhez képest jóval kevesebb játékkal, de nincs motiváció feljebb menni, egyszerűen fáj játszani.
-
Sandros112
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
"Olyan élmény játszani, mint amikor krémet szarsz és 10 percig törlöd, de még mindig nem jó."
Ez. Baszakszol a kapu előtt szemben az 5 védővel és 2 cdm-mel, keresed a rést, de nem megy, oda-vissza járatod a labdát, mert már elfutni sem tudsz mellettünk a speedboost nerf óta. Erre odapattan a paraszthoz a labda, belekúr egy embereset és végigfut gólig a 79-es Adeyemivel.
Ezt követően kezded újra az egészet megint. -
toxicjew
addikt
Nos, eleget játszottam az idei résszel, hogy kialakuljon a véleményem, úgyhogy megosztom veletek. Ez a rész (is) egy köpedelem. Olyan élmény játszani, mint amikor krémet szarsz és 10 percig törlöd, de még mindig nem jó. Kibaszott unfun a gameplay. A passzok talán az utóbbi évek legrosszabbika, egészen nevetséges, hogy simán 90 fokban máshová mennek. Igyekszem kombinatív játékot játszani, megspékelve néhány csellel, de hát be sem veszi sokszor az inputot. Van egy Hansenem, de ahogy Digi is írta minap, van, hogy méterekre pattan tőle a labda mondjuk egy reverse elasticonal. Évekkel ezelőtt megmondtam nektek, amikor behozták a New gent, hogy tönkrebassza a játékot. Behoztak 5000 animációt meg kutya faszát, azt a játék azt se tudja merre van arccal. Nagyobb rng fesztivál van, mint egy kártyajátékban (túlzok, de értitek). 100 szónak is 1 a vége, ez nem lesz jobb. Játsszuk mert nincs más, meg imádunk csomagot nyitni stb. Nincs ezzel baj. Ahogy azzal sem, hogy leírjuk, hogy mitől okadek a játék. Most majd szokás szerint fossá patchelik a játékot, vhogy játszható lesz, de alapjaiban soha nem lesz jó. Jövőre kezdődik elölről. Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de kikivankozott belőlem.
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni mindig a meccsek legelején megjelenő ilyen roles kijelzéseket?:
-
cettlee
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
halo
én steames accountot vettem. nem lehet és nem is akarom összekötni a saját accommal mert igy el tudom adni külön.
ha fifázni akarok át kell jelentkeznem. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nah ez érdekes, mert erre nem számítottam.
Egyébként szerintem az EA app a steames verzióhoz is kell..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre én nem értem ezt az egészet. Itt voltak a tcomtól, bekötni a netet a flip helyett. (Ugyanúgy telecom). Azt mondta a csávó, hogy egyik érték pirosban van. Így nem is adhatja át a netet. Megnéztük a régi flip is ugyanaz. De közbe igazából napi hasznàlatból nem volt gondom. Milyen értéket látnak,ami nem ping és nem pocket loss és nem gyorsaság. Jelerősség. Azt vajon mit takar.

LendvaiFeri1
Kristof_94