Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
Sziasztok, nektek milyen felállások és taktikai beállítások váltak be?
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
En mult hetvegen rushoztam. Legelso meccset megnyertuk, az egyik csapattars rogton be is jelolt, es irt, hogy ertelmes rushos csapattarsakat keres, nyomjuk-e egyutt. Azota vagy 3-4x jatszottunk egyutt, volt hogy ocsem es/vagy egy haverom is csatlakozott. Egyikunk sem molnargabo, de maris sokkal elvezetesebb volt igy jatszani, nyertuk is a legtobb meccset. Szoval akar egy minimalis szerencsevel is lehet jo csapattarsakat talalni, direktben keresve meg plane.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én már próbálkoztam itt szervezéssel, de amikor ilyen társaságra akadok, hogy nulla visszajelzés, akkor tudom jól hogy hagyni kell őket szenvedni.
Én jókat játszok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew
üzenetére
Millió EA FC-s FB csoport van. Simán fel tudsz adni egy "hirdetést" hogy játszópajtikat keresel, feltétel a 18 betöltött év, esetleg mikrofonnal is rendelkezzenek. Azt is el tudod mondani hogy általában ekkor meg akkor játszol.
És mint mondottam..messenger csoport. Oda be lehet venni 20-30 vagy akár 50 embert is, és amikor játszanál, csak beírsz, és szinte biztos hogy bármelyik időpontban lenne néhány ember aki szívesen játszana. Kvázi pont úgy működne mint egy guild, csak egy külön felületen.
-
bodnarbenede
tag
Letoltam a wl-t. Sueprise rank 5.
van ami változatlan. Sajna ez már egyáltalán nem élvezhető, ahogy div 3 sem. Itt már csak meta felállás és folyamatos koncentráció a "cselhuszárok" ellen. Persze 0 hitboxal 4szer visszapattanva, háromszor a játékos lábán átpasszolva ZSINÓRBAN nem lehet annyira nehéz. De szerintem még úgy is élvezhetetlen lenne. Ameddig nem nézi a játék a connectiont sorsolásnál (az ellenfelét sosem tudod) addig mindegy is. Ez ilyen. A reward nem igen érte meg. Csak fodderek. Viszont jött nakata a heroból. Jobb mint egy Crouch. Dijk és de jong eladva. Amúgy másfél hét alatt sem érdemeltem ki, hogy kinyissák a transfert az appban. 
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Max innen lehetne verbuválni egy társaságot, de még mindig egyeztetés kérdése lenne, hogy ki mikor ér rá/van kedve. Egy guildben meg mindig vannak annyian online, hogy lehessen találni embert. Nem véletlen, hogy minden mmoban van pl.
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew
üzenetére
Hát jó, de azért tudsz keresni olyan játszópajtásokat (barátlistára), akik mondjuk 18+ok, akár mikrofonnal etc.
Nem guild lesz, hanem barátlista, de gondolom ettől még az élmény ugyanaz..
Még akár messenger csopit is csinálhattok, aztán ha valaki játszana, csak bekérdez hogy akar-e valaki, oszt ennyi. Nem olyan bonyi ez
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincsenek olyan barátaim akik fifaznak.
-
toxicjew
addikt
Tegnap tök jót rushoztam. Messi egy cheat code ebben a játékmódban, nagyon élem. Kár, hogy itt nincsenek guildek, ahol összegyűlnek a nem 10 évesek, és lehet jó társaságban jatszani olyanokkal, akik értik ezt a játékmódot. De a lényeg, hogy élveztem. Néha legyen már pozitív visszajelzés is
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, lehet keresni klubban. Y gomb asszem box kontrolleren (a legfelső)
-
Kristof_94
Topikgazda
Rushban mindig csak ugyan azt az 5 játékost adja be, mint választási lehetőség?
-
tenaijo
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Jaja, már szépen vissza is kúszott minden.
Az olcsóbb meta kártyákon rengeteget lehet fogni ilyenkor, van ami simán duplázza az árát, de ahogy telik az idő, egyre kevésbé profitos ez a metódus.
Viszont mivel idén nincs full tradeable opció dr rewardból, plusz overall xarabb value alacsonyabb division-ökben, valszeg kevesebb nyílik egy adott kártyából, úgyhogy még nagyobb lehet a rebound, mint az előző részekben. -
Digestive
veterán
Igen.
Illetve ez egy öngerjesztő folyamat. Már tegnap este elkezdett zuhanni mindennek az ára. "Holnap reward és bezuhannak az árak. Még ma kell eladni." Sokan így gondolkoznak és egymás alá licitálnak. 9kor meg durrannak a pakkok és a már amúgy is nyomott árak alá áraznak. Utána meg mindenki elkezd csapatot építeni a WL-re és jön a rebound.
Ezt lehet meglovagolni ilyenkor az első hetekben.
-
Jinxb1rd
addikt
Na pl nekem 115 órám van a játékban (és ebben a web apozás benne sincs, ami sztem 20-30 óra biztos) neked?
Én nem okolok senkit toxicjew, csak ismerem az emberek, valaki mindig csak azt mondja hogy nem nyitott semmit, miközben ott van neki a clubjában pár ember. Hobbi elégedetlenkedők mindig voltak és lesznek. Ugyanaz, mint vannak, akikre mindenki azt mondja hogy csaló, csak azért mert nyernek vagy aki minden szóbelin átmegy 5-sel de előtte siránkozik, hogy nem tanult semmit. Minden évben játszok a játékkal és sose volt olyan időszakom, hogy nem nyitottam senkit. De nem is csak rivalsoztam heti 2 pakkért.
-
toxicjew
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Csak arra reflektáltam, hogy azokat okolod a szar nyitásokért, akik igenis beleteszik az energiát a játékba. Nézd meg Digit (na nem a mostanit, ő már a Digi 2.0, aki kinyit mindenkit
), ő is beletett mindig mindent, megcsinált minden sbct stb., azt mégse jött neki semmi. Én tavaly Totsig azt se tudtam mi az a wo, pedig sb/dr (div 1/Elite)/wl pörgött látástól mikulásig. Örülj annak amid van, de ne próbáld meg azt hibáztatni aki szintén mindent megtesz, csak nincs szerencséje. -
raven84
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Most meg te ne haragudj, de ez hatalmas baromság. Aki sír mert beleteszi az időt, energiát de nem kap érte semmit az "szánalmas"? Had legyen már felháborodva az illető. Ez a Gyökeressel is lehet gólt lőni duma meg ismét nevetséges, persze hogy lehet, csak mondjuk Mbappeval játszani sokkal jobb érzés és a nap végén mindenki azért szeretne fifázni mert fun.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként a delay sokszor nem is a net miatt van, azt figyeltem meg, hanem input delay van. Valahogy meccs közben.
Fixen kábelre kötöttem a gamepadot, hiába beszélnek itt 3ms bluethoothról meg társai, azóta sokkal jobb pl. Vertikális szinkront, g-sync-et élből nem is szabad használni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Jóvan, idd meg a kakaódat és majd nyitsz, ne félj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az unfair, 0-24 szivatós gameplay miatt valóban ideges szoktam lenni, de most nincs. (PC-n. Az is lehet, hogy kikapcsoltam valamiféle vizuális hülyeséget véletlen a menüben és azért)
De a pakkek miatt sztem soha életembe nem sírtam, ezt én szánalmasnak tartom ne haragudjatok. Van aki 80-as lapokkal szivat meg lazán. Igen, nyitottam egy Haallandot, de a Gyökeres lappal is simán lőttem gólokat és az nem kerül 250k-ba. Lehet imba lapokat is evoztatni, ha hiányzik valami. -
toxicjew
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Ja igen, ez a nem reszponzív menü kegyetlen még a játékban.
Még sima manager módban is mikor tárgyalok soha nem tudok rákattintani a lehetőségekre elsőre

Tuti nem tesztelték pc-n a játékot
-
Jinxb1rd
addikt
Nem ebből, de a másik pakkból esett még egy de bruyne, ezúttal eladható formában.

Egyébként kivételesen nálam Pc-n teljesen játszható. Alig találkoztam laggal. Az elején volt egy kis szívás vele, azóta nem tudom mit csináltak a fiúk, de így egész jó.
Ezt a pakkes sírást meg nem értem, ha nem öltök bele időt, persze hogy nem esik semmi. Én biztos vagy 5x annyi pakkot kinyitottam már, megcsináltam egy csomó objective-st. Bronz csapat, silver csapat, first owned csapat, 500 gól, 500 assist, moments pakkok... Van egy csomó, csak csinálni kell, nem a heti egy rivals pakktól várni a csodát. Vagy kereskedni kell. Azt is vegyétek figyelembe hogy részvényeseknek mindig csak akkor nagy a szája ha nyernek, mikor veszítenek nem akkora.
-
Nandinagy
addikt
Egy az egyben olyan mint a 21-ben a nutmeg volt. Ha egy meccsen 30szor megpróbálod egyszer úgyis beadja úgy, hogy az ellenfél a büdös életbe nem védekezi le. Az is ugyanez volt. 4szer megcsinálta szarul az 5.-nél meg a fejedre is állhattál akkor is elment melletted bárkivel álltál ott.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Azért nem egy Dijk, de elég jó.
A wl meg... Ameddig nem számolom ki mennyi a 11 win megfelelője, addig nincs gond. A játék így is sokszor röhejes. Olyan speedup lagos, meg teleportál a labda. És ez azon felül, hogy semmi fizika és realitás nincs benne. Viszont ez a player role dolog a poacherrel bejön még. Viszont ahogy megyek feljebb, úgy lesznek egyre lehetetlenebbek a meccsek. Jobb kapcsolattal bírók, vagy paypal accok... És ezek abuzálják a glitcheket. Ott hal meg mindig a játék. Visoznt a squad battlest élvezem. Tegnap plusz meccseket is játszottam, hogy gyakoroljam a legendás szintet.
-
Aguinaga
őstag
Faszom fog szenvedni ezzel a 15 winnel ezért a semmi rewardért.
És képtelen vagyok Div6-ból feljebb lépni, sorminta van, 1-2 győzelem után 1-2 vereség.Btw nem tegnap kellett volna megkapni a FC24-es rewardokat?
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Most jött egy packban eladható Griezman, Courtois, Barella, meg egy noname IF.
-
toxicjew
addikt
Keményen megszórt a dr reward, jött egy rttk André. Meg még egy Iago Aspas. Ha a meglévővel összegyúrom, az már kiad egy negyed Mbappet?
-
raven84
senior tag
Nekem jött egy eladhato rodrygo meg egy untrade if van de ven és pl csapatom van szal ez egy w.
-
thebigK
addikt
ide csak egy courtois, meg valami francia csaj IF a legjobb, 75x35ben 84es volt sajna a legnagyobb
-
bodnar123
őstag
Na van remény. Div 4 reward adott egy van dijkot a pickből és de jongot a trade csomagból. Ez már jó lesz valamire
mit kell venni Digi? 
-
T0rnad0
addikt

Háha valakinek jön belőle értelmes is. -
thebigK
addikt
Hát én továbbra sem vagyok elájulva ettől az idei fostól, de lehet bennem van a hiba. Annyira unreszponzív, hogy fájdalom, a menü, a meccsek, huh. A netem nem lett szarabb az előző rész óta, de a gameplay sokkal inkább hányinger, néha van 1-1 meccs, ami RELATÍVE játszható, de a nagyrészükön elviselhetetlen a delay. Mondom ezt úgy, hogy bekvaliztam, meg div3ban vagyok, csak épp élvezeti faktort nem nyújt. Ez a faszom sprint boost meg külön öröm, hogy minden meccsen minden kétbites nyomorult ezt spammeli, orrba, szája. Ja meg hálisten, hogy megint ennyire OP a finesse, meg a trivela, kellett mint egy falat kenyér...
-
Digestive
veterán
WL kvali pipa. Az utolsó ellenfelem brutál jól játszott, nem bírtam levédekezni. Cserébe a 84+ pack csorgatott egy kis forintot.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ha kereskedsz persze. Bár azt is coinból lehet. Ha első pár napba nem játszottál, vagy nincs webapp, vagy nem nyitottál akkor nehéz. 300k va 22k De mindegy. Ennyit nem ér a játék. Ehhez mérhető munkát nem raknak bele a portások az ea-nél. Amúgy egy osimhen max chemen simán tudja ezt valszeg.9k kb
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
Én még 220k áron vettem. Most 270 körül megy. 1 misi körül van a transzfer profitom és abból csak 300k amit nyitottam és 5-6 napja hozzá se nyúltam a játékhoz. Csak mezekből 300k-t szedtem össze az első pár napon. Úgyh nagyon minimálon ketyegve is sok 100k-nál lehet már járni.
-
cettlee
őstag
hali!
ha valaki megvette a game-t és nem birja már idegileg és külön accounton van akkor szivesen megvenném vagy kipróbálnám
-
Digestive
veterán
A 10 óra triál után ma kezdtem el játszani. Div 5 legelejéről csont nélkül felmentem 4-be az új csapattal. Főpróbának jó volt az esti WL kvali előtt.
Pulisic lett az olasz POTM elvileg. Remélem nem lesz túlárazott az sbc, hogy ki tudjam rakni. Amúgy ezzel a csapattal én most hetekig jó vagyok.Hernández Poacher ++, Rapid, First touch és Trivela. Mindenkinek ajánlom. Jelenleg még simán eldönti a meccseket.

-
Tigibeeb
tag
Üdv
Valaki G2A-ról vásárolta?Szerintetek megbízható ?
Előre is köszi
-
bodnarbenede
tag
válasz
sumi4623
üzenetére
Mondjuk nem igen értem, hogy nem tűnt fel valakinek, hogy a csomagokban ha csak két kártya lenne, egy 3millás és egy fodder, akkor nem 50%esely van, mert ea bácsi nem így állítja be. A példa szerint van a kalapban 1000db fodder abból az egyből és 1 a 3millásból. Szóval 50%nak tűnik, de valójában 0,1 százalék.
-
Nandinagy
addikt
Egyáltalán nem sok érte tekintve, hogy kb. 10k egy 87es lap értéke perpill. Egyébként nem egy olyan lap ami kihagyhatatlan lenne legalábbis amit láttam róla. Túl van fújva a fifában minden évben ez a kinek milyen lapja van. Mit számít? Persze tök fasza villogni vele, hogy mit tudom én Rodrygod van 150k-ért, de isten igazából Sane ugyanezt megcsinálja neked 12k-ért vagy Neto 950 coinért. Semmi mást nem kell nyomjál támadásban csak a speedboost azt kész. Azt meg mind tudja.
A védelem ugyanez. Hiába volt/van Militao-L.Thuram cb sorom ha jön Inaki Williams azt borul mellette mindkettő a másik oldalon meg Ruben Dias befutja Chiesat.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Mindent IS elnyitottam, 1 walkout, aki ér nagyjából bruttó 6 ezret. Ott folytatjuk, ahol 2 éve abbahagytuk...
-
Jinxb1rd
addikt
Deluxe pack. Egyébként kb 50% az esély hogy 88+-t nyitsz, tehát sztem másnak is adni fog értelmeset.
-
raven84
senior tag
Be voltam szarva a kvalitól de 3-0 lett, a div4 azért keményebb. Remélem a wl se lesz kurva nehéz. A játék még mindig fos.
-
Jinxb1rd
addikt
Ezeket csak így... itt hagyom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg egy darab játékost nem kell vennem: Haaland, Neymar, De Bruyne, Kante, Barella... valamit csak összerakok már ezekből

-
-
sumi4623
tag
Nálatok is bugos a játék? ha meg akarom csinálni a felállást cserélek játékosokat és indítani a játékot vagy visszalépni a menüben az ut-ben akkor kidob az egész? Xboxon ez a tapasztalat most.. eléggé idegesítő
-
thebigK
addikt
pc-n ugye nem egybe kapjuk akik előrendelték/ea play pro-val játszanak, hanem havonta adnak 1600at
-
chop
őstag
A 6 euros EA Play-ben is megy a 10 ora trial vagy csak a 17 euros Proban?
Koszi.
-
bodnar123
őstag
Most kaptam ki 4. Osztályban egy olyan csávótól , aki direkt számoltam a 30. Perctől 12szer passzolta, lőtte át az emberem lábán a labdát. Ez rngben kb 90%-ot jelentett a véletlen esélyére
a 89 és 92 percben fordított. Bár védekezést állítottam be hátul maradó szélső védőkkel de mégis két kh-m maradt hátul 3 csatárával szemben. Az elsőnél levédekeztem, de egyből visszaszppantódott a csatárhoz a labda, majd csak a szokásosoan a védőm lábán át lőtte el a labdát. Csak a szokásos. Teljesen mindegy milyen role, milyen taktika... Hogy játszol. Kapcsolat, marketing, és a beleköltött pénz számít egy szint felett. Ez a rész se más. Van még, aki hisz az ellenkezőjébe? -
raven84
senior tag
Én ennek a játéknak egy percét nem élvezem, adok neki 3 hetet hátha jön peccs aztán ha nem javul törlöm ezt a foshalmazt a picsába.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont erről is olvastam tegnap: így ver át az EA Sports FC 25 és így ver át a teljes széria immár 30 éve
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, a menü is egy okáédék szar. A gameplay meg
Tegbwp pörgettem a drt, hát Jézus... Kezdek ráérezni, de ez is fárasztó idény lesz. Semmit nem javult a játék. -
Kristof_94
Topikgazda
Na, akkor jó. Kb. mintha a menüben is delay lenne...

Az a baj, hogy lassan lejár a 10 óra. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mindenkinel ilyen szar a menu iden, remelem javitjak majd.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem olyan fluid mint tavaly, pedig ugyanazok a beállítások itt is. A meccs közbeni delaytől meg a hideg futkos a hátamon, ezerszer szarabb mint tavaly. Ennek így nálam nem lesz hosszú pályafutása
-
Santana01
aktív tag
Harmadik nekifutásra sikerült kijutni a WL-re..5-ből 4 győzelemmel. Kicsit át variáltam a csapatot és nagyon jó irányba változott a játék.
Persze a csomagok semmi értelmezhetőt nem adtak.
U.i.: Kante és Marcus Thuram egy-egy állat
-
Kristof_94
Topikgazda
Másnak is lassú a menü? Van, hogy nem veszi a gombnyomást, nem megy lejjebb, oldalra, stb. Vagy tényleg nálam van a hiba.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pro clubot nem egyedül kell játszani

-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nekem attól a pro clubbtól mindig is herótom volt, szóval az kiesik, de a karrieres objectivekre lehet ránézek. Feltéve ha a 10 óra lejárta után úgy döntök, hogy megveszem.
Eddig csak rush volt, de az tetszik, bár hosszú távon szerintem nem lesz mérvadó. Rivalst még nem teszteltem. -
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
83x2 ha jól emlékszem...
-
ForRedGlory
félisten
Lehet az én figyelmem kerülte el, de a rush módban mégis mi lesz a "reward", ha eléri az ember a 70000 pontot?
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem is jelenleg az a problémám, hogy sok az objective és mindegyiknél ilyen játszál 10 meccset abból nyerjél 5-öt. Ami így magában nem probléma csak hogy kell 4 női játékos a kezdőcsapatba meg 6 spanyol.... Szeretnék az általam összerakott csapattal játszani, nem ezekkel ökörködni. Legyen elég egyet belerakni max 2-őt.
Meg ezek az offline módok. Hogy játszani kell ut-n belül is rusht meg pro clubs-on belül is rusht, a kettőt meg külön veszi, ez vicc. 25 tackle kell, miközben érezhetően már egyre jobbak a játékosok.
Tegnap már el is határoztam, hogy a transferezéses coin farmolást is elengedem, mert azzal is csak az idő megy el. Így is van 300k-m amit nem is tudom mire költsek, mert a pakkokból eset játékosokkal elvagyok, 1 db játékost nem vettem még idén.
De ezt leszámítva nekem bejön a játék.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
tavaly se vettem meg csak amikor ps plus lett. Korábban is csak tots idején kezdtem. Eddig kettőt vettem meg a 20 v 21 meg a 23...
-
Woodslave
félisten
hát most nekem se hiányzik egyáltalán. Nézek még pár streamert de ahogy látom a játékmenetet olyanokkal lehet érvényesülni amiket én amúgy se tudtam normálisan használni (speed boost, trivela, lobbolt indítások) Szóval jobb is ha nem kínzom magam ehhez én béna lennék amúgy is. Majd ingyért nyáron elbohóckodom
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van ami változatlan. Sajna ez már egyáltalán nem élvezhető, ahogy div 3 sem. Itt már csak meta felállás és folyamatos koncentráció a "cselhuszárok" ellen. Persze 0 hitboxal 4szer visszapattanva, háromszor a játékos lábán átpasszolva ZSINÓRBAN nem lehet annyira nehéz. De szerintem még úgy is élvezhetetlen lenne. Ameddig nem nézi a játék a connectiont sorsolásnál (az ellenfelét sosem tudod) addig mindegy is. Ez ilyen. A reward nem igen érte meg. Csak fodderek. Viszont jött nakata a heroból. Jobb mint egy Crouch. Dijk és de jong eladva. Amúgy másfél hét alatt sem érdemeltem ki, hogy kinyissák a transfert az appban.
), ő is beletett mindig mindent, megcsinált minden sbct stb., azt mégse jött neki semmi. Én tavaly Totsig azt se tudtam mi az a wo, pedig sb/dr (div 1/Elite)/wl pörgött látástól mikulásig. Örülj annak amid van, de ne próbáld meg azt hibáztatni aki szintén mindent megtesz, csak nincs szerencséje.
Mindenki beleteszi az időt, csak vkinek szopja a faszát az EA, vkinek meg nem. Tavaly TOTSig nem nyitottam kimondottan értékes lapot semmilyen formában.

LendvaiFeri1