Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santana01
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nagyon megdolgozol azért az öt 84-es fodderért
Ma egyszerre megkaptam a garantált 85 és a 84x4 csomagokat..egy darab 85-ös és négy 84 lett a végeredmény.
Én ki szenvedtem a div 3 45 pontot de szó szerint szenvedés volt és valószínűleg meg se érte mert lófaszt sem fog cserébe adni..
-
Digestive
veterán
Ma 43 pontnál hagytam abba a DR-t, mert nem bírtam tovább idegekkel. Ez a játék egy katasztrófa, egy moslék, egy dögkút.
-
stilo18
addikt
Előző hero -ba Al Owairan, most Tévez érkezett... holnap megpróbálom, kíváncsi leszek milyen
-
EA's hit
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Az szep, total fogyatekosok dolgoznak ennel a retek cegnel.
Ehhez kepest az en elmult hetem sztorija a supporttal:
Meg mindig nem kaptam meg az egyik preseason packot, pont a 84x5-ot. Mult het kedden meguntam es irtam nekik chaten, elsore meglepo modon nem egy indiait fogtam ki, Andrew pedig ertelmes is volt es segitett volna. 2 perc alatt eljutottunk odaig, hogy let me help you with that, elkerte az email cimemet hogy megoldja a dolgot. Csak eppen ezeknek a gyokereknek a weboldala is egy rakas szar, szoval itt fogta magat es lefagyott az oldal. Ugyanabba a chatbe termeszetesen mar nem lehetett visszalepni, na de sebaj, inditok egy ujat. A masodik chaten mar egy 2 agysejtes indiai droidot fogtam ki, aki nem volt hajlando segiteni, csak hajtogatta, hogy kovessem az oldalukon levo hivatalos lepeseket (jelentkezzek ki es be, meg hasonlo remek tanacsok, hat koszi). Ki is leptem, gondoltam harmadjara hatha ujra normalis supportost dob a chat, de akkor mar erdekes modon nem ajanlotta fel a chat lehetoseget, csak azt hogy irjak nekik emailt (ez azota is igy van amugy).
Oke, irtam emailt. Masnap jott is a valaha volt legnagyobb bullshit valasz, amibol a kedvencem az volt, hogy nezzem meg, nem raktam-e veletlenul sbc-be a missing contentet (de bazmeg, biztos beleraktam a soha meg sem kapott 84x5 packot valami sbc-be, ti agyatlan faszok...). Valaszoltam ra, hogy neg mindig nem jo. Erre vegul ma, tehat egy het utan tudtak valaszolni, meghozza ezt a remek valaszt kibofogve magukbol:
"Thanks for reaching out to us about your missing content in EA SPORTS FC™ 25.
If you’ve tried the troubleshooting steps in our EA Help articles and still don’t see your content, try posting in Answers HQ https://answers.ea.com/t5/General-Discussion/bd-p/fc-25-general-discussion-en to get help from other players in the community."
Tehat magyarul irjak egy csicska forumra, hatha a communitybol valaki majd segit, ha mar ok nem akarnak. Kibaszott szanalmas ez a nyomorult ceg, mindig alul tudjak mulni onmagukat
-
mr.dana
aktív tag
egyébként a season pl mutatja hogy milyen országbelivel játszottál .. ott a zászló
-
Sandros112
tag
Ide Ledley King, nem rossz, de nem hiszem, hogy jobb mint Saliba vagy Varane :S Ráadásul büdös csirke.
-
Digestive
veterán
Pfejj
-
xymano
csendes tag
Szevasztok
Az lenne a problémám, hogy ps5 ön az fc25 folyamat akad a net miatt, legalábbis azt jelzi. Digi 1000 és net van itthon a pst wifin használom, jel erőssége 100
Valaki esetleg tud valami megoldást? -
raven84
senior tag
Csendélet képekben:

Eladtam a coint, majd jelentettem, hogy ellopták és ma visszakaptam. THX az ingyen pénzt EA
.
Szal most kipróbálom a szanaszét peccselt játékot, de aztán 90% hogy újra eladom majd a coint. -
bodnarbenede
tag
Na nekem ez a csapat. Season 86x2-ből jött zaire. -
T0rnad0
addikt
Eddig egy 88-as Romero volt a legnagyobb húzásom (200k)...
Most megtört a jég, Rush Points 84+ rewardból jött:
-
Aguinaga
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Egyetértek, bar nekem senkim nam volt meg az NWSL+esek közül, de miatta nem fogom felforgatni a csapatot..
Közben esett ugyan egy untrade Van Dijk, de Rüdiger és Van de Ven mellett nem érzem extrának.... Hozzátenném, kriminális a gameplay nálam, elmúlt napokban vagy 20 divriv meccsből 4-et tudtam nyerni.. minden stickcibáló idiótát megkaptam ps4-en szerintem div4-ben.. motiváció így nulla, talán 5 nyert meccsig elmegyek a héten, de aztán viszlát . -
Digestive
veterán
Pénteki promo meg a Trailblazers, ahol Pajor is nagy esélyes. Most már lassan megindulnak a fodder árak szerintem. Én tankoltam 700k-ért vegyesen 89es lapokat és Pajort. -
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Eddig ebben az undorító patchben láttam a legtöbb Haalandos teamet. Faék egyszerű játék: vikingre felrúgdosod, akit kevésbé nyomnak el a védők, bal lábra veszed, gól.
bodnarbenede: náluk volt valami bibi, az összes európai pc-s player panaszkodott, hogy esik-kel mindenki, és ez azért nem tartozik a játék alap hibái közé. (Legalábbis nem ilyen mértékben.) Tavaly a 24-nél is volt 1-2 ilyen eset.
-
bodnarbenede
tag
Manapság úgy látom minden a 200k árplecsnit kapja. XD Ez a dunn... Hát legalább valamibe lenne ++... Nem mintha számítana.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a Haaland úgy zúgott bele az sbc-be, mint a huzat. Sztem full használhatatlan a lassú gyorsulásával. De Bruyne szintúgy.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap jött egy untrade Haaland és ebbe az 1 csatáros felállásba nem fognak ketten beférni Isakkal. A kérdés már csak az, hogy ki menjen

-
Jinxb1rd
addikt
Azt nem teszteltem le teljesen, de volt olyan hogy egyfolytában vesztettem, majd valamiért újraindítottam a játékot a launcherrel együtt és utána meg egyfolytában nyertem, hirtelen jó lett.
Az elmúlt évek alatt túl sokat fejtegettem én is, hogy lehetne stabilizálni, javítani a minőséget, erre már nem volt energiám.
De kíváncsi lennék, ha vpn-nel máshol indítom el a játékot, majd normálra visszaváltom ut-ba lépés után, mi lenne az eredménye -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ja erről hallottam, nevetséges
Értem, hogy baszta a csőrét az embereknek az 5 védő, de nem a védőket kéne lebutítani hanem a támadást nem kellett volna szétcseszni idénre. A magas labdákra még mindig idióta módjára helyezkednek a védők, az 5 védő legalább adott egyfajta biztonságot. Egyszerűbb lebutítani a védőket is mint megcsinálni azt amit elbasztak idénre támadó oldalon.
-
szabyka95
őstag
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Szeretem amúgy, hogy mindig jönnek a hangzatos patchek, hogy mikor mit gyengítenek, erősítenek meg hasonlók, de a végeredmény valahogy mindig a szöges ellentéte az egésznek. Hallottam ,hogy jött új patch ami az 5 védőt gyengíti. Kipróbáltam a rivalst. Tudtam, hogy idióta módjára lesz megoldva, a védőim 5ből 3 alkalommal háttal állnak a labdás játékosnak és még én forgassam őket meg.
De őszintén mit is várunk egy cégtől akiknek 10 hónap volt kijavítani a wl számlálót?
Majd ők oldanak meg ilyen bonyolult feladatokat. Az, hogy letámadásnál értelmesen mozogjanak a játékosok azóta sincs javítva, de gondolom az feature nem rossz programozás. -
bodnarbenede
tag
válasz
tenaijo
üzenetére
Na jó de ha így nézzük nem a szerverek undorítóak, hanem lehet, hogy a frankfurti szerveren játszol együtt (te olyan 24 pingen) egy egyiptomi sráccal, akinek így mondjuk 60... Azt a különbséget valahol balanszolni kell. Vagy, akkor még sem igaz, hogy belépésnél egy szerverre csatlakozol. De az ilyen exitlag programok szerint meg tényleg úgy van. Szóval kanadai barátunknak fontosabb, hogy egyből kapj ellenfelet, minthogy közel is legyen, és fair is legyen.
Amúgy ps5ön kikapcsolva a vrr nem segít a dolgon?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még a manager módot is 4-2-1-3-mal tolom. Nagyot megy ez az új formáció nálam, többi full szívás volt. De jól be kell állítani hozzá a pozikat is.
-
toxicjew
addikt
Ez a 7. évem a játékkal, de ennyire még sosem éreztem, hogy nem értem a játékot. Nem tudom hogy sikerült így elbaszniuk ezt a trágyadombot, de fair play
Talán a new gen váltás volt hasonló, de ott legalább tudtad, hogy mi okozza. Most? Most mi az apjuk faszát csináltak? Érthetetlen. Olyan delay van, hogy minden passz/csel rossz. Semmit nem változott a setupom tavaly óta, a PS, a net (év elején új routert is vettem), a Tv, az internet. Mind ugyanaz. De kézzel fogható, hogy vmi gecire felrement Kanadában. Szomorú, mert így nálam kimarad idén a kompetetiv része a játéknak, semmi értelme szembeszélben hugyozni. Szép munka EAids. -
losilee1337
aktív tag
.
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4411 / 433(4), attól függ épp milyen szélsőket használok.
-
tenaijo
tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Azért az vad lenne, ha látnád a másik publikus IP-jét...
Bár az EA-től minden kitelik...
Btw tegnap valaki tolta a WL-t PC-n? Olyan undorítóak voltak a szerverek, csodálom, hogy twitteren még nincs szokásos bocsánatkérő üzenet.Kristof_94: van egy default, amit az EA szerint IRL nyomnak, azt ajánlja fel a játék, amúgy nem számít.
-
Kristof_94
Topikgazda
Köszi srácok, meglesem ezeket.
Az edzőknél számít a felállás? Mert láttam, hogy nekik is van speciális. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
4213 nekem is.
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4 2 1 3 / 4 2 3 1
-
cettlee
őstag
csa
én seasons-t nyomom, hogy lehet elkerülni hogy rossz netkapcsolattal rendelkező ellenséggel játszak? Illetve kiiratni a pinget? crossplay-t már kikapcsoltam, pc-n nyomom -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Te komolyan nem erted amit en irok?
Eddig arrol volt szo,hogy egy szar wifirol,megprobaltam kabelrol,es egy dekat nem latom a javulast.
Ugyanolyan szar,ugyanolyan lassu,a cseleket nem veszi be neha,ha igen akkor lassabban kezdi el,megnyomom a haromszog passzt,mire elkezdi,mar berohan a csatarom 3 meter lesre.
Megnyomom a szereles gombot,es a 15.sorba rugja a labdat a vedom.
Pont azt irom,hogy ugyanaz.
Remelem hogy csak trollkodsz,mert nem letezik,hogy ekkora kapufa legyen a gondolkodasod. -
Kristof_94
Topikgazda
Nektek melyik felállás vált be?
A 442-t már kicsit kevésnek érzem. -
EA's hit
addikt
Ha viszont neked wifin ugyanolyan stabil a jatek, mint kabelen, akkor az orszag legszerencsesebb fifasa vagy, es egyben az egyetlen, akinek soha egy szava sem lehetne a connectionre. Hiaba van fullos netem, amit egyedul hasznalok, hiaba van 2 meterre a geptol a router, wifin meg az sb meccseknel is erzodik kulonbseg, online meg... jatszhatatlan, de nem a szo elcsepelt ertelmeben, hanem szo szerint ertve. Hidd el, nalad valami iszonyat szerencses csillagzat van, ha wifin is nagyjabol ugyanolyan a jatekod, mint kabelen. Probalnad ki egyszer, milyen nalam (vagy barki masnal) kabelen vs. wifin a jatek, rogton ertened, mirol beszelunk.
-
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ilyen utoljara a james bondba volt.
-
Nandinagy
addikt
Kaphatsz Törökből, de igen én is így gondolom, hogy a törökök nagyrésze németből játszik. De van egy arab srác aki pl. Szegedről játszik és róla sem mondanád meg, hogy Magyarországról tolja, meglátod a csapatnevet meg hasonlókat és rögtön azt gondolod Szaudiból tolja.
De Göröggel miért ne játszhatnál? Nem mondanám, hogy olyan messze van innen Görögország.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
De egyébként azt, hogy ki milyen országból van azt mi alapján tudjátok? Mármint oké, hogy valaki mondjuk Norvég állampolgár, de az nem jelenti automatikusan, hogy ott is van perpill.
Nekem sincs semmilyen arra utaló jel, hogy Magyar vagyok. Minden angol, a csapatnév, klubnév, mezek. -
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem az a kerdes,hogy stabilabb vagy gyorsabb a neted kabelen,hanem hogy barmifele pozitiv iranyu kulonbseg van-e a ketto kozott.

Vagy egyszeruen a jatek ilyen,szar.
Mint ahogy irtad,kiszurt kereku trabant,vagy sima,a forma 1-ben.
Valojaban semmi kulonbseg a ket pelda kozott. Csak szebben mutat,mert az egyikben eltudsz indulni,de kozod sincs a versenyhez,max arra varsz,hogy mindenki kiessen elotted.Egyenlore amirol irtok az igaz,nem 19-21 a ping,hanem stabilan 20.
Kulonbseget a jatekon belul az eg vilagon semmit nem erzekelek.
Valojaban miert is lenne? Papiron sincs szinte semmi kulonbseg.
Nem az a 2-3 ping fog kulonbseget tenni.
De meg probalgatom. -
-
EA's hit
addikt
Mas: ha lemondom a play prot, attol meg az appnak mennie kellene, nem?

Mivel a gepem 3 hete szervizben van, lemondtam a play prot addig (majd black fridaykor veszem meg vegleg a jatekot, ha addigra visszakapom a gepet). A play pro tegnap lejart, es azota nem enged be a companion sem, pedig ugy tudtam, hogy annak igy is mennie kellene, vagy nem igy van?
-
Sandros112
tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Egyébként ez tényleg ilyen. Én 3 évvel ezelőttig csak és kizárólag pc-n játszottam mindennel. Akkor vettem xbox-ot és nem hittem a szememnek, hogy az addig pc-n tökéletesen futó NBA2K, hogy lett olyan játék xboxon, hogy gyakorlatilag lehetetlen volt benne védekezni, mert korcsolyáztak a játékosok a pályán.
A konzolban az a jó, hogy nem kell fejlesztgetni, bekapcsolod és játszol, míg a pc-re elkölthetsz több havi fizetést. -
EA's hit
addikt
Ezeknek a nagy resze nyilvan csak konteo, de azert ahhoz nem kell nagy szamitastechnikusnak lenni, hogy tudja az ember, hogy az internet stabilabban es gyorsabban mukodik kabelen, mint wifin. A bronz csapatos packnyitas es hasonlo baromsagok meg csak arra jok, hogy nevessunk rajta
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
mert ugyanazon a szerveren voltak, mint te
Nem tudom, hany szerver van europaban, de azt igen, hogy mindegyik kozep europaban van -
miro.
senior tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Miert erzem azt,hogy ezeknek a hibalehetosegeknek vegtelen listaja van itt?
Mindennap jon valami uj.
Monitor,kabel,szerver,ha eros csapatod van eroset kapsz,ha szar a neted tied lehet a kapcsolati elony ,pack nyitasnal bronz csapat,ha sok penzed van direkt lehuzza a jatek a csapatodat,hogy vegyel es igy tovabb.. -
bodnarbenede
tag
-
szabyka95
őstag
-
miro.
senior tag
Leirtam az elobb,19-21 volt meccs kozben vegig,egyszer egyszer ment 30 fole,de 99%ban ez a harom ertek kozott mozgott,legtobbszor itt is a 19.
Ez a wifirol.
De en ha jatszom nem 2masodpercre erzem azt,hogy ez valami botrany,hanem mondjuk wlben 4-5 meccs zsinorban,vagy rivalsban egy napon keresztul,aztan hopp,minden okes es megint oromjatek van.
Kivancsi leszek,nem sokara ranezek par meccs erejeig. -
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
nem tudom, a jatek maga szarul van megirva
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
A szamoknak fogok hinni. Ha jobb a ping,ha a psen belul azt irja,hogy nagyobb a savszelesseg,akkor lehet benne valami.
-
miro.
senior tag
Na munkatarsam megdob egy kabellel ma. Kivancsi leszek..
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
keress ra "directx12 full screen exclusive vs windowed borderless".. jatek fuggo
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ezt mar speciel jobban elhiszem..
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ott van az alairasomban,hogy ps5.
-
bodnarbenede
tag
Pc-n tolod?
Én legutóbb 4k-ban próbálkoztam borderless windows és g-sync. Ma beraktam, hogy muzassa az inputot. Nem a szerver oldalit. A sajátom. A meccs elején még nem is volt vészes, de kb 10 játék perc után röhejesen későn vette be a gombokat. Új meccs. Azon is. Friendlies. Azon is. Na mondom squas battles. Ott jó. Majd vissza 2k felbontás. Nvidia panelben a játéknál kikapcsoltam a gsyncet fix képkockaszámra, és a verticalt be. A játékban vertical ki, full screen 120fps 2k. Utána jó lett. Ez mi? És ez nem a picsogás, hogy a játékosok nem futnak, teleportálnak, meg néha később vesz be vagy nem is vesz be inputot. Ez minden gombnyomásnál. De jó. Én setupom én hülyeségem. Esetleg a gaming móddal ellátott tv. Na de squad battlesben és ut-n kívül offline miért nem? Ami vicces hogy így is összejött egy 3wines kvali.
Szóval a játék rásegítése bazári. -
miro.
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Dehogy a penz miatt,hanem az hogy osszekotni minden jateknal,mert ahogy irtam rossz helyen lenne.
5meter eleg lenne,de konkretan vegig kene huzni ott,ahol az ember egy nap 100x elmegy.
Falon vegighuzni meg nem akarom egy alberletbe.Itt az eredeti ugy van,hogy maga a net cuccai egy dobozban van a falban,ahonnan van egy nyilas ami a padlo alatt megy es a masik oldalon kijon a konektor mellett, na ott szepen atvan dugva a kabel,hogy betud tenni a masik oldalon a routerbe.
Ezaltal nincs 20meter kabel a falon,a kuszobon, mindenhol,mint anyamnal anno a kadar kockaban.
Viszont a router ahogy mondottam,ennyivel van arrebb.
@szabyka95
Ehh,nem hiszek benne az a baj,hogy jobb lenne.
A haverom aki kabelen jatszik Nemetorszagbol,(vele toljuk az accot),van 10-15 kozotti pinge,es ugyanerre panaszkodik.
Egyszer jatszhatatlan,utana meg gála.
Bekapcsoltam amugy a pinget,meccs kozben vegig 19-21 van,egyszer-egyszer ment fel 33-ig,de amugy 99%-ban ekozott volt,de leginkabb a 19. -
Digestive
veterán
-
szabyka95
őstag
https://x.com/KrasiFIFA/status/1848007491340136845
Ezt itt hagyom.
@miro.
vegyel egy kabelt, probald ki, es majd eldontod megeri-e baszakodni a kabellel -
Woodslave
félisten
nem éri meg a 600Ft-os kábelt?
Ja ha mondjuk akkora házban laksz mint én és nem tudsz közel menni a routerhez az más. A ps4-hez én is vagy 20métert kellett vezetnem a kábelt, el tudom képzelni hogy valakit ez ilyen formában zavar.az is lehet, hogy amikor wifi kapcsolattal játszol pont neked kezdezően fogja a játék kompenzálni a kapcsolati különbséget. Nekem is volt hogy véletlenül wifin játszottam, minden kapcsolat jelző lámpa villogot fennt aztán folyamatosan nyertem.
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Meggyozni nem sikerult.
Leirtad,hogy szar mindenhogy.
Nekem meg az elobb emlitettek miatt ez nem eri meg.
Ha annyival fluidabb lenne,es eltunne a flipper,illetve a naponta valtozo jatekmenet,akkor megerne,de igy,hogy ne 7 hanem 7,5 winem legyen wlben.
Abszolut nem eri meg.
Plusz wifivel is div3ba vagyok,6-8 winem van wlben,en azt gondolom,hogy ennel nem tudnek semmivel sem jobb lenni.
Ergo jelentektelen az elonye. -
Digestive
veterán
Így a sajátomat eladhatom és én még 220ért vettem. Közben drágult egy százast.

-
EA's hit
addikt
Akkor elmondom egyszerubben: jatszottam mar wifin es jatszottam (sokat) kabelen, eg es fold a kulonbseg. Nyilvan kabelen is szar, mert maga a jatek szar, a connection itt a Balkanon szar, es egy bizonyos szintnel jobbat nem fogsz tudni kihozni vele sehogysem. De ha direkt wifirol jatszol, az olyan, mintha meg magadat is labon loned. Alapbol olyan a jatek/connection, mintha egy 40 eves Ladaval akarnal indulni a Forma1-ben. Ha meg wifirol tolod, az olyan, mintha meg direkt ki is szurnad a Ladad egyik kereket. Nyilvan 4 jo kerekkel sem fogsz nyerni, de a lyukas kerekkel csak magadnak okozol plusz hatranyt.
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Tehat akkor nalad jatszhato? Es nem az van,hogy egyik heten jo a jatek(mint irtam a div4-et ugy vittem at hogy csak winnel),majd kovetkezo nap 4-5 meccsbol nem nyersz egyet sem,sot azt erzed,hogy konkretan nem futnak,es lassu az egesz?
Ha nem igaz amit irtam nalad,akkor ertelek,de ha igaz,akkor megegyszer felteszem a kerdest,miert jatszhatobb kabelen? : D
Gondolom erre megint nem fogsz tudni valaszolni.
De aztan meg ne lassuk,hogy hetvegen anyazol,mert szar az egesz.
Amugy,a router kb 3meterre van,viszont a kabelt atkene huzni a nappali bejaratan,utana meg keresztbe meg a szoba elejen.
Minden jatek elott meg nem fogom osszerakni ujra az egeszet,majd szetszedni.
Foleg,hogy itt mindenki majdnem kabelen jatszik,de ugyanazokat a problemakat irja le,mint en.
De en nem ertelek teged.
-
Dzsoki92
senior tag
Ide jött egy Valverde, Courtois meg egy Dembele. 6 winnél megálltam. Igazából teljesen megérte
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem ismét 8 win lett, sajnos az utolsón nem lett meg a 9, pedig kíváncsi lettem volna egy hero packra. De nyilván az utolsó meccsen az EA tolta rendesen a "cultural enricher"-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na nekem ez a csapat. Season 86x2-ből jött zaire.

Talán a new gen váltás volt hasonló, de ott legalább tudtad, hogy mi okozza. Most? Most mi az apjuk faszát csináltak? Érthetetlen. Olyan delay van, hogy minden passz/csel rossz. Semmit nem változott a setupom tavaly óta, a PS, a net (év elején új routert is vettem), a Tv, az internet. Mind ugyanaz. De kézzel fogható, hogy vmi gecire felrement Kanadában. Szomorú, mert így nálam kimarad idén a kompetetiv része a játéknak, semmi értelme szembeszélben hugyozni. Szép munka EAids.
amúgy lehet csak az ea-n megadott lokalizáció. De akkor is elég valószínűtlen hogy ennyien mást adnak meg,mint ahol vannak.

LendvaiFeri1